Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dogumum sıkıntılı gecti dogumdan sonra dikislerim acildi yni toparldm kndimi bir iki defa cktik balkona flnda cikryrm ankarada havalr bu ara soguk tereddut ettim
dogumum sıkıntılı gecti dogumdan sonra dikislerim acildi yni toparldm kndimi bir iki defa cktik balkona flnda cikryrm ankarada havalr bu ara soguk tereddut ettim
Tabi ki çıkarmalısın, çocuk güneş yuzu görsün temiz hava alsın hem iştahı hem uykusu rahat olur, ben havada çok rüzgar olmadığı ve ayaz olmadığı sürece hep çıkardım oğlumu şükür öyle hasta felan da olmadı, çocuğu evde tutarsan hasta edersin
Biz Almanya da yaşıyoruz, ben iki oğlumuda karda kışta Bebek arabasında dışarıda gezdiriyordum, hiçbir zaman hasta olmadılar tam tersine çok sağlıklı dayanıklılar
Allahim bagislasin 8 aylik bebegim var benim de Ankaradayim havalar guzel gidiyor su ara bence firsati kacirma ben o aylard cikariyordum. hem teemiz hava alinca guzel de uyuyorlar algilari aciliyor. park bahce kenti Ankara oralarda dolas bask annelerle fikir alisverisinde bulun. cocugunun simdiden arkadaslari olsun.
Allahin izniyle bisey olmaz. Hem arabasina alisir.
Katiliyorum bu yoruma bende uzun suredir cikardigim icin kizimi parka goturdugumde hic tanimadigimiz kendinden buyuk yada yasitlarin yanina gidiyo onlari elliyor konusuyor kendince oynuyor onlarla hic korkmuyor.
Disaridaki mikroplara alistirmani tavsiye ederim.yoksa biraz buyuyunce her disari cikardiginda hasta olur disari cikamaz olursun.ben ilk cocugumda o hatayi yaptim 2. de 3 gunlukken cay bahcesine gittim.1 aylikken tatile gittim.cabuk hastalanmayan disari rahatca cikarabildigim bir cocuk oldu
Anlıyorum annesin ama bu kadar evhamli olma istersen 4 duvar arasında pamuklara sararak çocuk buyumez buyursede buluttan nem kapip hasta olur.gormedim mi hiç roman çocuklarını ayakları çıplak üstü ince burunlarinda minik bir sümük mutlu mesut hasta olmadan yaşıyorlar kasmayin bu kadar