disari cikarmalimiyim

Benimki eylül başında doğmuştu doktorum bana her gün 10 dakika dahi olsa dışarı hava aldirmaya çıkar demişti.
10 dakika da çok sıkı dahi giydirmeseniz hasta olmaz

4 yil bosna'da yasadim. Malum balkanlar sogugu ile meshur. -20 derecede bile anneler cocuklarini sakinmiyor disari cikariyor. Hem lahana gibi kat kat da giydirmiyorlar.

Yani cikarin bebeginizi temiz hava alsin. komik gelecek belki size ama iki insan gorsun.

Tabiki cikin hava yagmurlu degilse. Ben cocugum bir haftalikdi ocak ayinda ciktik hastalanmadi cok sükür. Öyle bir evin etrafind abir tur ikinize iyi gelir. Bu güne kadar cocugunuzu hic disariya cikarmadinizmi
cikardim tabiki ama cok uzun kalmadik dsarda

cikardim tabiki ama cok uzun kalmadik dsarda

Cok uzun kalmak sikinti olur zaten emzirmekden dolayi emziriyorsaniz eger. Öbür türlüsü de zordur disarda.
Ama AVM ye gidecekseniz hani oralarda emzirme odasi felan var rahat olursunuz simdi cikamazsaniz ileride hic cesaret edemezsiniz. Ben cocugum iki aylikdi bir saatlik mesafe gidiyordum bide orada gezyiordum kaliyordum sonra bir saat geri eve dönüyordum. Sizde cesaret edin cikin cocugun yüzüne fazla rüzgar gelmesin sicak olsun diye de dikkat edim terleyip de üsütmesin bu benim en büyük korkum zaten

Kar kis yok tatlim çıkart hava alsın üstünü biraz kalın giydir gunduz çıkacaksan gunesli olursa ceketini falan çıkarırsın

Cok uzun kalmak sikinti olur zaten emzirmekden dolayi emziriyorsaniz eger. Öbür türlüsü de zordur disarda.
Ama AVM ye gidecekseniz hani oralarda emzirme odasi felan var rahat olursunuz simdi cikamazsaniz ileride hic cesaret edemezsiniz. Ben cocugum iki aylikdi bir saatlik mesafe gidiyordum bide orada gezyiordum kaliyordum sonra bir saat geri eve dönüyordum. Sizde cesaret edin cikin cocugun yüzüne fazla rüzgar gelmesin sicak olsun diye de dikkat edim terleyip de üsütmesin bu benim en büyük korkum zaten
evet haklsn cnmmm

Çıkar canın niye çıkarmican hava alsın hiç bişey olmaz. Korkma alıştır.

Hava çocuğu hasta etmez
Mikrop hasta eder.

Kanada' da mesela hiç cikarmiyorlarmis dışarıya.

Aşırı soğuklar yok.bu son güzel havalarda çıkar hava alsın

Yok çıkarmayın bence, hasta falan olur mazallah. Çıkaracaksanız da fanusa koyun.

ben ilk haftasından itibaren iki günde bir dışarı çıkarıyorum. kışın haftada bir mutlaka çıkarız. hastaysa yine çıkarız ki daha çabuk iyileşir. odasını hergün yarım saat havalandırırım.

Benimkide 2bucuk aylik inan dogdu 1 hafta oldu ogunden beri hep cıkarıyorum parkada gidiyoruz alışverisede pazara markete okula yapacak bisey yok alışsın benim iki cocugum daha var mecbur dışarda olmak zorundayım hem hava alınca güzelde uyuyor sakinleşiyor benim tek sorunum bebek arabasinda durmuyor kucagimda oluyor

4 günlükten beri çıkarıyorum, rüzgarda kalmasın yeter.

O değil de siz 2 aydır dışarı çıkmıyor musunuz?
Bebek değil de siz hasta olabilirsiniz.

kizlar 2 aylik bebegim var sizce bebek arabsnda dsri ckrmlimyim hasta fln olr mu
Ben de Ankaradayım bunlar son güzel günlerimiz mutlaka çıkar ben bugün ikeada gördüm 3 aylık ya var ya yoktu bere sini tak mutlaka üzerine bişi al emin ol sana da iyi gelicektir özel arabanız varsa açık havaya çıkın istediğin an arabaya geçersin ama yoksa kapalı bi yerlere gidin artık heryerde bebek bakım odaları var benim kızım 10 aylık hatırlıyorum da 2 aylıkken ya çok ağlarsa idare edemezsem diye çok panikliyordum tek olmak çok zordu ama 15 dakikada olsa dışarı çıkmak iyi geliyordu

Back
X