Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cikardim tabiki ama cok uzun kalmadik dsardaTabiki cikin hava yagmurlu degilse. Ben cocugum bir haftalikdi ocak ayinda ciktik hastalanmadi cok sükür. Öyle bir evin etrafind abir tur ikinize iyi gelir. Bu güne kadar cocugunuzu hic disariya cikarmadinizmi
Çıkarabilirsinkizlar 2 aylik bebegim var sizce bebek arabsnda dsri ckrmlimyim hasta fln olr mu
cikardim tabiki ama cok uzun kalmadik dsarda
evet haklsn cnmmmCok uzun kalmak sikinti olur zaten emzirmekden dolayi emziriyorsaniz eger. Öbür türlüsü de zordur disarda.
Ama AVM ye gidecekseniz hani oralarda emzirme odasi felan var rahat olursunuz simdi cikamazsaniz ileride hic cesaret edemezsiniz. Ben cocugum iki aylikdi bir saatlik mesafe gidiyordum bide orada gezyiordum kaliyordum sonra bir saat geri eve dönüyordum. Sizde cesaret edin cikin cocugun yüzüne fazla rüzgar gelmesin sicak olsun diye de dikkat edim terleyip de üsütmesin bu benim en büyük korkum zaten
tecrubesiz bi anne olarak tecrubli insnlra sordk kotu mu ettik tmm fanusa koyrm sn oyle yptn glbaYok çıkarmayın bence, hasta falan olur mazallah. Çıkaracaksanız da fanusa koyun.
tecrubesiz bi anne olarak tecrubli insnlra sordk kotu mu ettik tmm fanusa koyrm sn oyle yptn glba
Ben de Ankaradayım bunlar son güzel günlerimiz mutlaka çıkar ben bugün ikeada gördüm 3 aylık ya var ya yoktu bere sini tak mutlaka üzerine bişi al emin ol sana da iyi gelicektir özel arabanız varsa açık havaya çıkın istediğin an arabaya geçersin ama yoksa kapalı bi yerlere gidin artık heryerde bebek bakım odaları var benim kızım 10 aylık hatırlıyorum da 2 aylıkken ya çok ağlarsa idare edemezsem diye çok panikliyordum tek olmak çok zordu ama 15 dakikada olsa dışarı çıkmak iyi geliyordukizlar 2 aylik bebegim var sizce bebek arabsnda dsri ckrmlimyim hasta fln olr mu
doğumum sıkıntılı gecti biraz yeni toparlandim diyebilirim o yuzden4 günlükten beri çıkarıyorum, rüzgarda kalmasın yeter.
O değil de siz 2 aydır dışarı çıkmıyor musunuz?
Bebek değil de siz hasta olabilirsiniz.