Evet. Kafa dengi brii olsa onu da götürüz ama hiç öyle biri değil.Onu da gezmeye götürmüyorsunuz diye kıskanıyordur:)Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Anlatmıyorum yanındayım. Ama illaki üstümde görüyo. Sonra fa başlıyo laf sokmasınaBeraber yasamiyorsaniz herseyinizi ne söyleyin nede gösterin. Niye anlatiyorsunuz ki?
aynı evde yaşıyorsan ne dersen hakkındır.Sizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?
Ev alıp çıkma taraftarı eşim şuan çıksakta bizi uzağa göndermezler yakınlarından bir yerden kiralık daire tuttururlar. Onun için ev alıp inşallah çıkıcaz. Eşim kafasına takmıyo kaynanam her fırsatta diyo zaten sen alışmışsın tek gidiyosun falan filanKaç yaşında kadınsınız, nereye gittiğinizin, ne aldığınızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz. Kayınvalideyi de her yere kuyruk gibi götürmek zorunda değilsiniz. Triplerini umursamamaya çalışın, fark etmiyor gibi yapın. Bir pazar gününüzü de onunla geçirecekseniz, eşinizle ne zaman baş başa kalabileceksiniz ki? Ayrıca ayrı eve çıkma şansınız yok mu? Dip dibe yaşamda böyle şeyler çok sık oluyor maalesef.
Ben tek gitmiyorum eşimle çıkmamı kıskanıyo kadınbenimki de surat asar ama hiç takmiyorum kendi kendine sinir oluyoryeri geliyo ayy başım agriyo hiç halim yok...
ben alıştım bu duruma. bişey demedim.. acimiyorum kadina..
gezerim geç de gelirim bi sürü şey.. bi kere geç geldim eşim kızdı.. çok umrumda mi...
Yaptırırlar ettirirler kafasını bir kenara bırakmak, direnmek lazım. =) Hayat sizin, onlar ne isterlerse istesinler, eşinizle bir olup kendi isteklerinizi yaşamanız lazım. Gerekirse dünyanın öbür ucuna gidin yani.Ev alıp çıkma taraftarı eşim şuan çıksakta bizi uzağa göndermezler yakınlarından bir yerden kiralık daire tuttururlar. Onun için ev alıp inşallah çıkıcaz. Eşim kafasına takmıyo kaynanam her fırsatta diyo zaten sen alışmışsın tek gidiyosun falan filan
Aynen ben de artık surat asıyorum. Öyle çok içli dışlı da değiliz artık. Böylesi daha iyi.Benimkilerde oyle.takmiyorum artik o surat asiyor bende ona surat asiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?