Dışarı çıkınca surat yapan kaynana

tabi ki her kayınvalide de yoktur, ben davet ederim disariya, beraber gidelim diye, kadincagiz ona bile gelmez, siz gencsiniz, gezin der...

k.v için her zaman kendi kızı daha özeldir o ne yaparsa yapsın hak ediyordur ama biz el kızı yapmasakta olur idare edebiliriz.
kayınvalidem kötü demiyorum zaten hiçbirşeyime karıştırmam laf söyletmem kendime takıntıkılı olmayın gerçekten hem eşinize hem kendinize zarar vermiş olursunuz , eşinize anlatsanız durumu ailesini kötülediğinizi düşünücektir anlatmasanız her zaman içinizde öfke birikecek o yüzden ne yaparlarsa yapsınlar göz ardı edin arada ki saygı ve mesafe duvarını asla yıkmayın.

Benim kv hayatta karışmaz. "Gezin tozun bu gençlik birdaha gelmez." der hep.

Siz de hiç takmayın. Sinirlensin kendi kendine :)))

Oda olucak ama daha zamanı değil bende çok istiyorum ama yine de sabredip kendi evim olsun taraftarıyım. Hem yarın bir gün çocuğum olursa kaynanam yardımcı olur yanlış mı düşünüyorum bilmiyoru
Çocuk bakmayı neden bu kadar abartıyorsunuz?
Kaynanaya ihtiyaç yok merak etmeyin, bu yüzden ev ayırmamak çok çok saçma .

Şöyle ki tek kayannam yok kayınbabam da var iki kaynım ve görümcem de var ve bekarlar. Bide kaynanam bir yere gidelim içtiğimiz çay parasına bile söylenir pahalı der. O eşiyle zaten hafta sonları çıkıp dolaşıyo tatillere gidiyo gitmeyen biri olsa ben de üzülürüm ona. Beraber gidiceği birileri var. Mesela bir yere gidelim eşimle konuşayım ne konuşuyosunuz diye hemen sorar.gittiğimiz yerde rahat bırakmaz. Biz kaynanmı götürsek peşinden dört beş kişi geliyo illaki

Hayir malesef ev genis esim asla cikmaZ.bide kv kp ayri eve cikarsak kiyameti koparirlar oyle bir kisilige sahipler.siz ne kadarlik evlisiniz,?
Aynen bizimkiler de öyle 2 yıllık evliyim sen. Eşim bir kaç defa konuyu açtı kaynanam sokağı inletti sonraki günler de hep kavga kıyamet oldu

Aynen ben orda baya büyük bir hata yaptım çok haklısınız. Ama kaynanam çok baskın bir karakter eşimin resmen gözünü korkutuyolar. Anca biz inşallah öyle bir şey olmaz ama büyük bir kavga edicez o zman çıkarız çünkü kaynanam çok baskın konuyu açar eşim mahalleyi inletir bide tansiyon şeker hastası kalp rahatsızlığı da var. Onun için zman uygun bir zman hayırlı bir şekilde inşallah

Kaynana derdi cekmedim ama böyle kaynanam olsa o bunları sayarken ben elimde sigara ile dinliyor olurdum.
Hic saygısızlık yapmadım eşimin ailesine. Sacma sapan hareketleri olmadı çünkü. Ama saygı hak edene gösterilir

İlk mesajından bende sadece evde kayınvalide var zannettim. Bence sizin o evde olmamaniz lazım, ne pahasına olursa olsun. Benim annem 40 yıl önce senin gibi gelin gelmiş. Bir kaç yıl gecmis öyle, bakmış sonu yok işin abimi alıp memlekete donmus. Babama da ya evi ayirirsin yada dönmem demiş. Mecburen evler ayrılmış.

Ben gezmeme laf yapan anam olsa sinirleniyorum ki çok gezen biri değilim. Kayınvalidenin karışanı hiç çekilmez. Bence takıntılı değilsiniz buna herkes sinirlenir. Sanırım aynı evdesiniz, buna şükretmesi lazım sene 2018.

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam bulaşıkçılık, dikiş vs bile olsa çalışırdım. Ev zaten şampiyonlar ligi, evden uzak olmanız bir kayıp olmaz onlar için. Dünya kadar insan var işleri halledecek. Her sorun para yüzünden çıkıyor.

aşağı yukarı hepsi oyle ya

kalabalik ortamda giyin kusan tak takistir isterler. ama ufacik biseyi de alma isterler

ben çözemedim koyver gitsin. kıskanıyo işte ya da herseyi o yonetsin istiyodur

mesela benim kaynanam bi yere gidecegimizde dugun bayram falan, guzel guzel giyinin der. ama her gördüğünde de paranizi harcamayin der

Biblo değilsin ki canım sen de kocanla çıkıyorsun zaten. Ben olsam oğlum mutlu olsun,yuvasında huzurlu olsun da gerisi umrumda değil diye düşünürdüm. Bence ortada bir olay yokken söyleme suçlu olursun. Gözüne niye geliyorsun anlamadım. Kendi kızı yani görümcen yapsa hiç icraat olmaz ama... üzüldüm canım. Benim babaannem de böyleydi o yüzden seni anlıyorum ve o kadar sinirlendim ki...

Aynen. Gmrümcem çalışıyo ki allahtan çalışıyo oda kaynana gibi. Kızına hizmet bekliyo kızı da öyle. Eşim elinden geldiği kadar savunuyo ama onun da ailesi napabilir ki. İstiyolar ki eşim bana kötü olsun o zman bana iyiler

Ahajahha ben 2 yıllık evliyim yeni evliyken gelinlere kıyafet alınır ya bana 2 yıldır sana almıştım onları giy diyo

Ya şimdi kendi yaşadığın şehirde annen baban var mı bilmiyorum ama eşinin ailesi baskın gibi geldi. Onlarla yüzyüze bakmak zorunda olduğunuz için katlanmak zorunda değilsin. Yani koyduğun mesafeyi anlayabilir. İkiniz de yetişkin insanlarsınız çok yanlış yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…