Dışarı çıkmama izin veröeyen sevgili eşim! Delirmek üzereyim!

Tıpkısının aynısı benim eşim de..

Birlikte herşeyi yapmaya herdaim hazır.
İşten yorgun argın geldiğinde bile bir yere gidelim desem(ki demem) hiç ses etmez hemen kalkar.

Kalkar ki ben iki gün sonra sıkılıp arkadaşlarımla plan yapıyorum demeyeyim diye :deli:
Bunu o söylemiyor, hatta belki farkında bile değil ben çözdüm:bicak:

Artık arkadaşlarıma durumu anlatıyorum.
"Bizim bey biraz arızadır o yüzden sıkıntı çıkarıyor. Bize gelin"diyorum.
Ev güvenli ortam ya çünkü orada bizi canavarlar kapmaz:KK45:
Dışarda buluşacaksak da haftaiçi eşimin evde olmadığı zamanları seçiyorum. Ev hanımıyım.

Beklentilerim daha farklı ama zamanla yol alacağımızı kabullendim artık hırgür çıkarmıyorum bu konuda:KK51:

Eşim arkadaşlarım ile bir sosyal aktivite yapmama ne bileyim buluşmama bir kahve içmeme hiç birşeye izin vermiyor. Buna sebep olarak da "birlikte olalım" diye bir gerekçe sunuyor. Ama zaten sürekli beraberiz. Akrabalar yok, aileler uzakta, işe beraber gidiyoruz spora beraber gidiyoruz, haftasonları hep beraberiz. 15 gün tatilim var. Bir gününde o da yarım gün arkadaşlarımla çıkayım dedim. Olmaz diye tutturdu. Kendinin de hiç arkadaşı yok. Yakın arkadaşları hep şehir dışında. Sadece telefonla görüşüyor onlarla da...

Çok canım sıkılıyor artık bu duruma. Kalbini kırmak da istemiyorum ama sıkılıyorum sürekli mıç mıç mıç. Azıcık farklı bir ortama girmek istiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Bana akıl verin...

Yalnız değilmişim.. Benim eşimde kıskanç olduğundan haftanın 6 günü evdeyim. Bir yere çıkmak istesem tonlarca soru. Buda beni bunalıma sokuyor haliyle ve çıkmaktan vazgeçiyorum. Bende daraldım psikolojim bozuldu farklı bir insan oldum çıktım. Uygun dille anlatsan direkt plan yaptık demesen de izin istesen senin eşin ılımlı davranabilir... L labfaresi

İşten yorgun argın geldiğinde bile bir yere gidelim desem(ki demem) hiç ses etmez hemen kalkar.

Kalkar ki ben iki gün sonra sıkılıp arkadaşlarımla plan yapıyorum demeyeyim diye :deli:

Dışarda buluşacaksak da haftaiçi eşimin evde olmadığı zamanları seçiyorum. Ev hanımıyım.

Beklentilerim daha farklı ama zamanla yol alacağımızı kabullendim artık hırgür çıkarmıyorum bu konuda:KK51:

Benim durumumu tarif ettiniz aynı durumdayız valla masraf masraf peki siz gün boyu evde ne yapıyorsunuz ben bunalıma girdim resmen hiçbişeyden zevk almıyorum sıkılgan bir halim var bide hamileyim ki o da zorluyor

Benim eşimde buralarda yeniydi. Ben arada cikinca söyleniyordu vicdan yapiyordum. Hani onu evde nasil tek birakirim diye. Onada uzuluyordum ama ben tum gun evde bunaliyordum gittigim yerde de 3saaten fazla kalmiyordum. Bunlari oldugu gibi soyledim " evde sıkılıyorum kusura bakma ama sen en azindan yorulsanda disaridasin yeter bunaldim ben hergun disarlarda gezmiyorum bende insanim benimde hakkim var" diyip emri vaki ile cikiyordum.
Izin almaya kalksaniz biraz zor :)

Benim durumumu tarif ettiniz aynı durumdayız valla masraf masraf peki siz gün boyu evde ne yapıyorsunuz ben bunalıma girdim resmen hiçbişeyden zevk almıyorum sıkılgan bir halim var bide hamileyim ki o da zorluyor
Bir kızım var onunla plan yapıyoruz
Ev çevresinde olunca ses çıkarmıyor artık eşim de

Park, piknik, komşularla gidip gelme.
Böyle geçiyor günlerimiz..

Evliliklerde çeşitli sıkıntılar oluyor.
Ben de bu konuyu kendi evliliğimin problemi olarak görüyorum.
Olumlu yönde yolalmak için çabalıyorum.
Eşim de çocuğun hayatımıza girmesi bahanesiyle baya gelişiyor haberi yok :halay:

Bebeğin sağlıkla gelsin inş.
Zaten bebek olunca sosyalleşme konusunda bi standardın olacak sıkıntı yapma. :eğlence:

izin isterseniz vermez tabi ki.

habersiz çıkın sonra da eve gelince bildirin xler ile görüştüm diye.

siz onun bir eşyası değilsiniz size böyle baskı kurmasına izin vermeyin. sevgi adı altında kadını kimsesiz bırakmaktır bu. sonra o adam olur da bir gün bi değişir arkadaş ortamı kurar siz eski arkadaşlarınızla geri birleşemez kopmuş olursunuz. size bir yanlış yapar bakmışsınız kimsesiz kalmışsınız.

bende yaşıyor gibiyim bu durumları ama farklı açıdan yaşadığı şeyi yazayım bugun saçlarımı boyatmak istediğimi söyledim çok fazla tepki verdi hayır ben bu halini seviyorum vs sadece kendi istedikerini diretiyorlar kuklaymışız gibi bakıyorlar bende boyatıcam sadece söylüyorum diye direttim kapattım telefonu ikimiz ayrı şehirlerdeyiz işinden dolayı işe yaradı beni aradı yarım saat sonra nasıl yaptıracaksın çok dikkat çekici olmasın diye konuya girdi ya sonuçta bu bir bakım ihtiyaç gezmek dolaşmak nefes almakta öyle direticezki bize kuklaymışız gibi davranamayacaklarını anlasınlar, allah yardımcın olsun zor süreç al karşına otur konuş anlat

bende yaşıyor gibiyim bu durumları ama farklı açıdan yaşadığı şeyi yazayım bugun saçlarımı boyatmak istediğimi söyledim çok fazla tepki verdi hayır ben bu halini seviyorum vs sadece kendi istedikerini diretiyorlar kuklaymışız gibi bakıyorlar bende boyatıcam sadece söylüyorum diye direttim kapattım telefonu ikimiz ayrı şehirlerdeyiz işinden dolayı işe yaradı beni aradı yarım saat sonra nasıl yaptıracaksın çok dikkat çekici olmasın diye konuya girdi ya sonuçta bu bir bakım ihtiyaç gezmek dolaşmak nefes almakta öyle direticezki bize kuklaymışız gibi davranamayacaklarını anlasınlar, allah yardımcın olsun zor süreç al karşına otur konuş anlat

Yemin ederim ayni model :duduk:

Bazi arkadaslara hayretler icinde kaldim. Umarım kendi evliliklerinde bana tavsiye ettikleri kadar yipratici davranmazlar.

Birkac sey yanlis anlasilmis. İzin isteme yok. Esim onsuz birşey yapmam fikrinden rahatsiz oluyor. Bir nevi bagimli gibi. Biraz aştık simdiye kadar ama hala hersey yolunda diyemem. Kiskanclik degil kesinlikle. Ne o beni ne ben onu birbirimizi bunaltacak kadar kiskanmayiz.

İkna olsun istiyorum ama tatli dille halletmeye calistikca daha da uzuyor mevzu. Yarin sabah guzelce ve daha net konusmayi deneyecegim artik...

Benim eşimde aşırı kıskanç evlendiğimden beri hiç tek çıkmamışımdır 10 sene bir ilişki sürdü 11 senemizde evlendik salmaz hiç bir yere her yere beraber bende onu salmıyorum ama şikayetçi değilim alıştım karşılıklı özveri arkadaşlarını evine çagır evde görüş bence sende

Benim eşimde aşırı kıskanç evlendiğimden beri hiç tek çıkmamışımdır 10 sene bir ilişki sürdü 11 senemizde evlendik salmaz hiç bir yere her yere beraber bende onu salmıyorum ama şikayetçi değilim alıştım karşılıklı özveri arkadaşlarını evine çagır evde görüş bence sende
Doktora gidip dikis ipleriyle birbirinize dikilin, zamanla kaynarsiniz :-)

Iliskiniz "salmak" üzerine kurulmuş. Alışmaktan başka çare olmuyor tabi. Özveri değil bunun adı..

valla bir iki saat arkadaşlarla kahve içilmesini dert eden erkek ne kadar normaldir bilmiyorum, bunu kıskançlığa da bağlayamadım bence sağlıklı bir durum değil, mecburen kalbini kıracaksın yani, bu konun bu kadar mesela olması çok anormal, o da o esnada sinemaya gitsin mesela, sensiz iki saat kendini oyalaması ne kadar zor olabilir ki

Ayy Allah yardım etsin hiç bana göre değil :S
Ben kavga ede ede giderim valla.
Zamanla alışıyorlar.

Eşimin yapısını bildiğim için oda benim bildiği için 10 senem gencken gecmıs sımdı evlıyım değişmez bi insan yapısı neyse odur bende öle oldugum ıcın onu sectım zaten

Siz sevgililik nişanlılık evresi geçirmediniz mi mesela ben bağımsızlığıma çok düşkünüm buna bi gölge gelse strese giriyorum takıntılıyım eşimde hep buna göre davranır beni arkadaşalarımla dışarı çıkmaya teşvik eder bazen kurslara yazdırır zaman buldukça giderim zaten evliliği ayakta tutan seylerden biri ayrı vakit geçirmek. İnsanız hepimiz Allah bizi tek tek ve özel olarak yaratmış kimse kimseyi böyle üzemez. Okurken strese giriyorum.
Eşinize anlatsanız bak bunlar bunlar bu yüzden beni üzüyo diye. Ne der o zaman.

15 yasında tanıdım ben esımı 3 ay nısanlı kaldım evlendım tabıkı oda bana git der ama ben istemem gitmek sevmiyorum dışarı çıkmayı pek eşimde evci bende

Back
X