- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi cinaragacivepufboregi
-
çip taktırabilirsinizSevgilim arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni arayıp nereye gittiğini söylüyor. Ama çıktıktan sonra ses soluk yok. Yani nereye gittiğini biliyorum ama oradan sonra nereye gittiklerini ne yaptıklarını bilmiyorum. Öğrenmek için hep aramak da istemiyorum kontrol eder gibi. Bende dışarı çıktığımda laf arasında şu şu işlerimi halletmek için çıkacağım yada arkadaşlarımla çıkıyorum gibi konuşma oluyor aramızda, sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor. Yani dışarıda olduğumuz günler akşam geldiğimizde arayıp konuşuyoruz. Ama o çıktığında merak ediyorum nerede ne yapıyor diye.. Sizce gereksiz bir beklenti mi? Dışarı çıktığında birkaç kez arayıp sormak abes olur mu? Ama böyle de hep ben mi arayıp soracağım diye tuhafıma gidiyor.
Evet gereksiz bir beklenti.Sevgilim arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni arayıp nereye gittiğini söylüyor. Ama çıktıktan sonra ses soluk yok. Yani nereye gittiğini biliyorum ama oradan sonra nereye gittiklerini ne yaptıklarını bilmiyorum. Öğrenmek için hep aramak da istemiyorum kontrol eder gibi. Bende dışarı çıktığımda laf arasında şu şu işlerimi halletmek için çıkacağım yada arkadaşlarımla çıkıyorum gibi konuşma oluyor aramızda, sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor. Yani dışarıda olduğumuz günler akşam geldiğimizde arayıp konuşuyoruz. Ama o çıktığında merak ediyorum nerede ne yapıyor diye.. Sizce gereksiz bir beklenti mi? Dışarı çıktığında birkaç kez arayıp sormak abes olur mu? Ama böyle de hep ben mi arayıp soracağım diye tuhafıma gidiyor.
Beraberken sevgilisine göndermek için foto çekinen insanlar da var...Bir arkadaşımla dışarı çıksam, o da benimle vakit geçirirken bir yandan sürekli telefon elinde yaptıklarımızı sevgilisine haber verse, ne o insana saygı duyarım ne de bir daha kendisiyle buluşurum mesela. İnanılmaz saçmalık geliyor bu rapor verme halleri. Oturduk, muhabbet ediyoruz, ne konuştuğumuzu mu anlatacak aynı zamanda sevgilisine? Kalktık kitapçı gezdik, kafede oturduk mesela, adım adım her eylemimizi mi yazacak? Oldu olacak takip programı kursunlar da angarya muhabbetten kurtulurlar. Ve bunun kime ne faydası var, bunlar neye hizmet ediyor bir anlatır mısınız?
Buna benzer bir şey gördüm ben de bugün; adamın arabasının kilometresinin hesabını tutuyormuş, hani bilmediği yerlere gidiyor mu diye...Beraberken sevgilisine göndermek için foto çekinen insanlar da var...
Geçen bir tweette görmüştüm; canım bu ilişki değil ki. Denetimli serbestlik!
O da bir sey mi. Benim arkadaşımın sevgilisi sürekli görüntülü arardı kızıBeraberken sevgilisine göndermek için foto çekinen insanlar da var...
Geçen bir tweette görmüştüm; canım bu ilişki değil ki. Denetimli serbestlik!
Bara gitse ensesindeyim diyorsunuz yani...Bence gereksiz erkek arkadaşımda ben de cıkarken haber veririz birbirimizi aramayız naptın nettin diye. Diğer türlüsü sorgulamak oluyor bence hoş değil. Yani kiminle gittigini biliyorsunuz nerelere gidebileceğini de şehir dışına gitmiyor ya da bara gitmiyor ki özel haber versin.
Yaa ensesindeyim demeyelim onaBara gitse ensesindeyim diyorsunuz yani...
Adam resmen “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla.” demiş ama karşı taraf duvar.sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?