Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer bi erkek karısına çalıs eve para getir diyorsa sartlar esitlenmeli kadın hem çalısıp evi ceviriyosa yeri geldiğin de erkek de yemek yapsn temizlik yapsn o zaman her seyi kadınlara yüklemeyin artık. Ne çocukla ilğilenirsinz ne de çıkardığınz çorapları yerden toplarsınz
Çocuğm yokBu eş iki çocuk yaptı seni aldattı gitti o zaman ne yapacaksın mesela ? Kocamdir ne yapayım mı diyeceksin yoksa iki çocukla mi calisacaksin ?
Evet öyle bunu kimse anlamam kabiliyetim yok demek istedim yapanları da tebrik ettim ama kadın dayanısması yok burda sanrm herkes bi taslamıs yapamadıklarımzdan dolayıEşim de ben de çalışıyoruz. Evden çalışıyorum, çocuğuma da bakıyorum eşim de ev işlerine yardım ediyor. Bence sizin canınız biraz kıymetli pek zora gelemiyosunuz asıl sorun bu.
yapmayacak mısınız?Çocuğm yok
İşte onu soruyorum birgün oldu bu adamin aklı karıştı sizi aldattı . Onu da geçtim adam trafik kazası geçirdi öldü alacağınız maaş belli ne yapacaksınız ? Şu hayatta kimseye sırtınızı dayamayin zaman eski zaman değil insanlae da eski insanlar değil 10 bin TL kusura bakmayın büyük para değil bir ev olmuş en kotu 600 bin eşiniz nasıl alsın ev araba alsa 200 bin bu adamın 800 bin çıkarma gibi şansı var mı ? O çocukların arkadaşları gibi evde et, muz tüketmeye hakkı yok mu doğduklarında . Bir yabancı dil bilseler mesela kötü mü olurÇocuğm yok