Bu kaltieli, beleş kurslara ben niye hiç denk gelmedim ya.Hiç komik değilsiniz. Muhitindeki okula gönderir diye dalga geçmişsiniz. Siz de yazdığınızın bilincinde olun. Milleti üstten görmeler, dalga geçmeler... Bir şey diyemiyorum size.
Çok komik değil mi? Ben çalışmasam dilenci konumuna mı düşeceğiz? Eve gelir geliyordur zaten. Gelir varken ben mecbur muyum? Her şeyi abartın. Piyano kursu da beleş. Belediye flüt kursu vermiyor. Para harcamadan eğitim olmayacağı anlayışını taşıdığınız için bedava verilen hizmetlerden haberiniz yok.
Cidden soruyorum. Neden? Madem bukadar imkan var ben niye her ay tonca para döküyorum kurslara.
Ya aynı şeylerden bahsetmiyoruz ya sizin dedikleriniz bizim şehrimizde yok.
Bi ara gençlik ve spor bakanlığın spor kampları vardı ona başlamıştık mesela badmintona. 3ü ders başka hoca geldi 4ü ders hoca hiç gelmedi büyük küçük tüm yaş gruplarını bi ara koydular çocuğuma 2. Kez sıra gelene kadar ders bitti

Bi ara eve yakın voleybol kursu açıldı dedim gitsin hareket olur, gittik koca salon kış günü ısıtma yok, koşsun ısınırlar dediler iyi dedim koşsun, koştulae ısındılar ama sonra sıra topa geldi tabii çocuklar donmaktan ellerini hırkadan çıkarıp topa vuramadılar. İlk ve son dersimiz oldu, sonra giden başka bi arkadaştan kursun iptal edildiğini duydum zaten.
Yüzme kurslarını hiç denemedik çünkü çok dolu olduğunu duydum zaten, yıllarca özele gittiler. Maksatımız yüzme öğrenmek değil, spor olarak hayatlarında olsundu. Tıkış tıkış kurslarda bu mümkün değil.
Belediyenin piyano derside 2 tuşa basar bidahaki derse sıra gelirse ya nasip olur herhalde. Mozart olmalarına gerek yok ama başlamışken öğrensinler, 2-3 tuşa basacak diye tıkış tıkış kurslara sokamam.
Çocuklarım beleş kursa gidicek diye onları perişan edemem. Ya göndermem yada durumum varsa en iyisine gönderirim.
Orda burda tiyatro sinemada izletmem, ya istedikleri filme mısırlı içecekli gideriz yada oturur evde izlerler. Hem sosyal olsun hem aman para harcamim, olduu