Dışarıda yağmur ve içimde tarifsiz pişmanlıklar var...

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
şu an dışarıy bakıp yağmuru iziliyorum ve aklıma yaptığım hatalar yaşadığım büyük pişmalıklar var....ve nilüfer çok hüzünlü bi şarkı söylüyor...
eğer dinlerseniz size hikayemi anlatıcam....evlenmemiş olanlar da dersini alsın...
lise 2 deyken kendi memleketimizden birine platonik açık oldum tam iki yıl ben platonik sanırken o beni benden çok seviyormuşş....ve bana açıldı konuştuk...sonra o polis okulunu kazandı ben başka şehirde 4 yıllık bi bölüm kendisi bana çok bağlıydı ama ben başkasıyla çıktım o çok sevdiğim adamı unuttum yalvardı yakardı git dedim...neyse üni deki sevgilim beni terketti ama bu yine bana döndü ama ben iyine bıraktım sonra niaşnlandı başkasıyla beni de bi akaraba istedi yok dedim yo kdedğimi duyunca nişanlısından döndü ama yine yok dedim....
sonra beni ne olduğu belirsiz aslında çok da tanımadığım ailesi bağnaz tutucu biryle elvendim hiç düşünmeden niye elvendim bende bilimyorum ikilemlerden artık bıkmıştım....
ama mutsuz oldum ailesinden eşimden çekiyorum....
o kişide bu hafta sonu başkasıyla evlendi annmlerde düğüne gitmiş çok üzlüşler her şeyi dört dörtlük maddi manevi her şey.....
çok üzüldüm sanki benim için hayatta her şey bitmiş gibi eşimi seviyorum sanırdım o insanı da sevmiyorum sanırdım....
nedir bu kafamdaki yüerğimdeki bulanıklık ben ne yapıyorum....ama şuan çok mutsuzum eşimlede probmler var ondan mı bilimyorum ama pişmanım hayata geldiğim için...

O dönemde baya ikilemde kalmışsınız ,keşke bu ikilemde ani karar vermeseymişsiniz.

Ama siz de o çocuğu sevmiyomuşsunuz ki sürekli reddetmişsiniz.

Şuan ki eşiniz sizin kaderinizde varmış arkadaşım,varmış ki evlenmişsiniz.

Buaralar evliliğinizde olan sorunlar karşısında bunalmışsınız ve aklınız hala eski günlere takılı kalmış.

Geçmiş geçmişte kalır.Bugününüzü yaşamaya bakın.

Siz sürekli eski günleri düşünüp durursanız pişmanlığınız daha çok artacaktır.

O dönemde baya ikilemde kalmışsınız ,keşke bu ikilemde ani karar vermeseymişsiniz.

Ama siz de o çocuğu sevmiyomuşsunuz ki sürekli reddetmişsiniz.

Şuan ki eşiniz sizin kaderinizde varmış arkadaşım,varmış ki evlenmişsiniz.

Buaralar evliliğinizde olan sorunlar karşısında bunalmışsınız ve aklınız hala eski günlere takılı kalmış.

Geçmiş geçmişte kalır.Bugününüzü yaşamaya bakın.

Siz sürekli eski günleri düşünüp durursanız pişmanlığınız daha çok artacaktır.

haklısınz sürekli ikilemlerde kalmştım bu mu şu mu iy o mu iyi en kötü tercih karasızlıktan iyi derler bende o an eşimi tercih ettim ....bir tek hayatın insana sunulması ve çoğu şeyi yaşyarak öğrenmek çok acı.............

kafan çok karışmış gibi eski sevgilini seviyo olablrsin bence.

kafam çok karşık..birde babam istemedi eşimle evlenmemi o insanlar evenmemi istedi ....insanın terchilerinin kötü çıkıp mahçup olması çok kötyümş hem de aileye karşı...

inan çok üzüldüm..ne yalan soyliyim..durumunu anlayamam,açıkcası aynı durumda olmakta istemem..
keske demek için bazen çok geç olabiliyor maalesef..
bu saatten sonra yapacağın pek bir şey yok..
belki de esinle yaşadığın olumsuzluklar ve eski sevgilinin evlenmiş olması seni böyle düşüncelere itti..
eski sevgilini bu kadar çok düşünmüyordun,belki aklına bile gelmiyordu..çünkü sen evliydin ama o degildi..belki icinde hep geri donersem o orda duygusunu barindiriyordun farkında olmadan,ama o evlenince şaşırdın belki..
farkindaysan hep belki dedim..çünkü inan seni kırmak veya seni suclarcasina konuşmak asla değil amacım..durumuna gercekten üzülmüş biri olarak yazıyorum çünkü..
ben de suan eski sevgilimin evlendiğini duysam ister istemez üzülürüm,icim burkulur..suan asık oldugum biri olmasına rağmen..ama iki güne unuturum..
seninki de böyle bir şeydir belkide..
kafana takmamaya çalış..taktikca daha çok üzülürsün..
böyle olması gerekiyormuş demek ki..
sıkma güzel canını..hayat bu ne gostericegi asla belli olmaz...

keşke bu ikilemde karasızlıktan iyi derler bende o an eşimi tercih ettim ....bir tek hayatın insana sunulması ve çoğu şeyi yaşyarak öğrenmek çok acı.............

Düşünsenize,bize birden fazla hayat sunuluyor..

Ve hangisini yaşamak istediğimiz tamamen bize bırakılıyor.Ve herkes sorunsuz dört dörtlük hayatları tercih ediyor.

Yaşamları tek düze şekilde akıp gidiyor hiçbir acı tatmadan,hiçbir üzüntünün üstesinden gelmeden...

Ne anlamı kaldı o zaman hayatın yaşamanın..hiç bir anlamı.

Acı çekeceğiz ki sahip olduğumuz hayatın tadına varalım,üzüleceğiz ki bu üzüntülerden çarçabuk kurtulup gelecek mutlulukları bir an evvel karşılayabilelim.

Hayatımızda yaşadığımız her olayın mutlaka bizlere kazandırdığı birşeyler vardır.Yaşayarak öğrenmek de güzel birşey hem de çok güzel birşey.

Siz şuan üzgünsünüz,pişmansınız,karamsarsınız...Bu olumsuzlukların size kattığı şeyler vardır muhakkak.

Bunları düşünün.Şuanki evliliğiniz bir kader,sizin alnınızın yazısı.Ne yapsanız da bunu değiştiremezdiniz.

Aksi olsaydı şuan ,kocanızla değil de bambaşka biriyle ve belki de eski platonik aşkınızla evli olurdunuz.

özellikle bu cümlen bir çok bekar arkadasıma ders olabilir..
kendi tercihin diye geri dönüşün yok değil..

inan çok üzüldüm..ne yalan soyliyim..durumunu anlayamam,açıkcası aynı durumda olmakta istemem..
belki de esinle yaşadığın olumsuzluklar ve eski sevgilinin evlenmiş olması seni böyle düşüncelere itti..
eski sevgilini bu kadar çok düşünmüyordun,belki aklına bile gelmiyordu..çünkü sen evliydin ama o degildi..belki icinde hep geri donersem o orda duygusunu barindiriyordun farkında olmadan,ama o evlenince şaşırdın belki..
farkindaysan hep belki dedim..çünkü inan seni kırmak veya seni suclarcasina konuşmak asla değil amacım..durumuna gercekten üzülmüş biri olarak yazıyorum çünkü..
ben de suan eski sevgilimin evlendiğini duysam ister istemez üzülürüm,icim burkulur..suan asık oldugum biri olmasına rağmen..ama iki güne unuturum..

çok sağolun şuan kendimi dışarı atıp yürümek yürümek nereye gideceğmi bilmeden yürümek isityorum eşimde yanımda değil şuan ailem zaten başka şehirde gidecek yerimde yok ki eşimn ailesi de beni sevimyor belki de eski sevgilimin ahını çekiyorum.....ama ben suçulyum ben hatalıyım biliyorum karasızlığım yanlış kararlarımla çevremedkileri hep üzdüm....

Kendinize başka uğraşlar bulun.

Kitap okuyun kafanız başka şeye yoğunlaşmış olur hem...

Sürekli düşünerek kendi başınızı ağrıtırsınız.Sizi yoran düşüncelerden uzak durun birsüre.

kimsenin bu durumda olmasını istemezdim...aslında kafama takmıyordum..ama eşimin ailesi çok bağnaz evendğimde bile istedğim gelinliği giydirmediler...anmmlerde hafta sonu düğüne gittklerinde kız istedği gib giynimş çok mutluymuş babamda annme bak feryalcan bi gelinlik içn ne kadar szılandı ağlaldı bu kız istedği gib giynmiş...ya ne bileyim işte kaam karışık va sadece çok üzgün ve pişman olduğmu biliyorum.

Nasip denir ya.. Nasip olmayınca insanlar düğün günü bile ayrılabiliyorlar -böyle bikaç olay dinlemiştim- sizde kendi nasibinizle mutlu olmanın yollarını araştırın bence.. hayat pişmanlıklar için çok kısa..

yaşanmış yaşanmış diyor insan acabalr hep yarınlarda çnkü onlarda ancak umut var gemişten ne alabilriz sadece ders ama bu ders işe yaramaz çoğu zaman....

Kendinize başka uğraşlar bulun.

Kitap okuyun kafanız başka şeye yoğunlaşmış olur hem...

Sürekli düşünerek kendi başınızı ağrıtırsınız.Sizi yoran düşüncelerden uzak durun birsüre.

çalışacam umarım başarırım....

Nasip denir ya.. Nasip olmayınca insanlar düğün günü bile ayrılabiliyorlar -böyle bikaç olay dinlemiştim- sizde kendi nasibinizle mutlu olmanın yollarını araştırın bence.. hayat pişmanlıklar için çok kısa..

evet nasip nişan düğün bi buçuk ayda oldu zaten benim....niaşnlıykan çok ayrımka istedim aielmde karşımadı hep bişeyler engel oldu dilim lal oldu yok diyemedim şimdi eskiye döndüğümde bu kadar fırsat varmış niye ozaman bitimemiş diye....aman üzerimde sanki büyü vardı ve beni hayırdemeye engelleyen tılsımlı bir şey.....eski evgilime de sürekli hayır derdim o daha iyi daha karekterli daha iyi maddi açıdan olmasına rağmen ona da evet dememi engelleyen tılsımlı birşeyler vardı...

Mutlu olsaydınız aklınıza bile gelmeyecekti. Sorun geçmişte kalmış o kişi değil, sizin şuan yaşadığınız sıkıntılar. Onla olsaydı nasıl olurdu diye düşünebilirsiniz. Ama yaşamadan bilemezdiniz, kimbilir o kişiyle olsaydı, şuan yaşadıklarınızdan daha ağır şeyler yaşayacaktınız. O yüzden elinizde olmayan geçmişe değil, şuanda elinizde olana bakmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…