canım belki de yaşadığım bunca problem eşimin ailesinin yaşattığı problemler beni çok bunlattı ve onun da evlendğini duyunca içim burkuldu tuhaf tarifsiz bi şeydisen benim az çok ne yaşadığımı biliyorsun sanki omuzlarım bu yükleri bu kadar kısacık bir evliklik döneminde çekemiyor....
biliyor musun aynı şeyi ben yaşadım ilkokul ortaokul hatta lise arkadaşım vardı adı orhan hemde komsumuzdu çok ii bir delikanlıydı oda polis oldu her seferinde bana açılırdı ama ben terslerdim neyse bu polus oldu benimle konuşmak istedi tersledim hediye aldı bana ben başkasına verdim annesi annemi aradı hayırlı iş için istemedim eşimle sevgili oldum nişanlandım neyse aradan bir kaç ay geçti oda nişanlandı ama ne nişanları olmuş beni kaynanam istemeye bile gelince kavga çıkardı hiç bişey almadılar tabi o zaman anlamadım ama düğün vakti yaklaştı kaynanamlar bizi ayırmaya çalıştılar hiç bişeyey yardım etmediler eşim onlarla bir oldu çok sıkıntı çektim ve bir gün annem bana keşke orhanla evlenseydin dedi iste o zaman içime kor düştü arada bir memlekete gideriz tesadüf onu görürüm o da izne gelir eşiyle mutlu altlarında araba sorunsuz dertsiz bense idare etmeye çalışıyorum hakkımzda ki hayırlısı böyleymiş canım ne yapalım AYAĞIMIZA GELEN KISMETİ TEPMİŞİZ
böyle kıyaslamalar bence hiç güzel değil... maddi sıkıntılar çekiyor olabilirsiniz tamam ama aynı insanla herkesin aynı mutluluğu yakalayamayacağı da aşikar... sizinle olsa belki aynı mutluluğunuz olmayacaktı...
bi annenin de evli kızına keşke şununla evlenseydin demesi çirkin bence...
kayınvalideniz eşinize aynı şeyi söylese ortalığı yangın yerine çevirirdiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?