Dışarıda yağmur ve içimde tarifsiz pişmanlıklar var...

eşinlede pek mutlu olmadığın içinde pişmanlık yaşıyrsun
neyapacaksın bu işler hep kısmet
iyi diye evleniliyor kötü çıkıyor
kötü diye evleniyorsun iyi çıkıyor kısmet işte
inş. bundan sonra evvliliğinde herşey yolunda gider.

tşk ederim canım kısmette her şey yinede acablar kafama bu ara çok karıştırıyor evet evliliğimde iyi gtmiyor aslında...

bak sana bir hikaye anlaticam
bir kadin evinde cok mutsuzmus evinin penceresinden disariya bakar cok uzaklarda pariltili bir yer gorur
ah ah dermis ne kadar guzel bir yer dermis.
birgun oraya gitmeye karar vermis isigin oldugu eve varmis ki isik kaybolmus.
tekrar etrafina bakmis parilti baska bir yondeymis tekrar yola koyulmus yuruye yuruye kendi evinin onune gelmis.
yani baskalarinin hayatlarini dusunmekten kendi evindeki guzelligi gormemis
canim belki o kiz senin hayalindeki gelinligi giydi ama sorsan belki baska bir derdi vardir inan.
artik eskileri birak evine esine yogunlas.
belki senin icin boylesi hayirli
inan bende de gel gitler cok oldu bir ara
hatta bir arkadasim vardi ne kadar mutlu derdim
ama benim arkadasim esini bir anda birakti ve baska bir adama kacti, esinden ayrilmadan.
herkezde mutlu bilirken yani
bu bana cok ders oldu
maziyi birak gelecege bak insallah hersey duzelir

saol canım benim çok güzel bi hikaye insanoğlu işte hep elnde olmayanda arıyor mutuluğu yani ben kendimede çok kızıyorum bu gel gitler beni çok yıpratıyor farkındayım ama umarım düzelir...

[

saol canım benim çok güzel bi hikaye insanoğlu işte hep elnde olmayanda arıyor mutuluğu yani ben kendimede çok kızıyorum bu gel gitler beni çok yıpratıyor farkındayım ama umarım düzelir...[/QUOTE]

canim senin kafanin bi kenarinda: o beni herseye ramgen ne olursa olsun beni cok istedi
sana düskünlügünü sana hissetirdi.kim olsa etkilenir bundan mutlu olmadigin icinde o olsaydi hayatimda acaba daha mutlu olurmuydum diye kafan karisiyordur..insallah hersey yoluna girer canim

ah o şarkılar nıluferle gecmıse gıtmeler herkesın hayatında ıkılemelerı olmusdur ama bence sız ne ıstedıgınızı bılmıyomussunuz..
hayatınızda ne yapmak ıstedıgınıze karar vermeden pat dıye cıkan ucuncu secenegı kacıs olarak secmıssınız ama henuz hersey ıcın gec degıl eger gercekdende cok mutsuzsanız ayrılabılırsınız ..
hayata bı defa gelınıyo yanlıs karar herkes verebılır onemlı olan ne kadar zararla kurtulmak degılmıdır..
ama bence suan yasadıgınız onu tamamı ıle baskasına aıt olmasını sızı bı boşluga ıtmıs ..
kısa surede duygularınız degısecekdır emınım..

ah o şarkılar nıluferle gecmıse gıtmeler herkesın hayatında ıkılemelerı olmusdur ama bence sız ne ıstedıgınızı bılmıyomussunuz..
hayatınızda ne yapmak ıstedıgınıze karar vermeden pat dıye cıkan ucuncu secenegı kacıs olarak secmıssınız ama henuz hersey ıcın gec degıl eger gercekdende cok mutsuzsanız ayrılabılırsınız ..
hayata bı defa gelınıyo yanlıs karar herkes verebılır onemlı olan ne kadar zararla kurtulmak degılmıdır..
ama bence suan yasadıgınız onu tamamı ıle baskasına aıt olmasını sızı bı boşluga ıtmıs ..
kısa surede duygularınız degısecekdır emınım..

umarım duygularım değişir ama boşanmanın bi kadın için çok büyük yıkım ve son olduğu anayışla yetişen bir toplumda büyüdüm çevremde ailemde dahil hiç kimse boşanmayı tercih etmez....yani o benim için çevremdemden soyutlanamyacağım içinbir son olur gibi geliyor dedim ya kafam çok karışık.....

canim senin kafanin bi kenarinda: o beni herseye ramgen ne olursa olsun beni cok istedi
sana düskünlügünü sana hissetirdi.kim olsa etkilenir bundan mutlu olmadigin icinde o olsaydi hayatimda acaba daha mutlu olurmuydum diye kafan karisiyordur..insallah hersey yoluna girer canim

evet her bşlukta en kötü durumda o elimden tuttu her halimi kabullandi ama şimdki eşim ondan çok farklı düşüncesiz paraya önem veren beni ikinci plana atan biri....hayat her insana adil davranmıyor bana da öyle davranmadı işte...

bence yağmur hüzünlü şarkı ve pişmanlıklar hepsi bir olup sizi üzmeye çalışıyorlar,,geçmiş geçmişte kalmış,yapacak bişey yok,,biraz ağlayın geçer gider,,,geri dönüşü olmayan şeylere uzun süre yas tutamayız değilmi,,en güzelini yapmışsınız bizlerle paylaşmışsınız,dediğim gibi biraz da ağlayın geçer giderrr,,sevgiler

bence yağmur hüzünlü şarkı ve pişmanlıklar hepsi bir olup sizi üzmeye çalışıyorlar,,geçmiş geçmişte kalmış,yapacak bişey yok,,biraz ağlayın geçer gider,,,geri dönüşü olmayan şeylere uzun süre yas tutamayız değilmi,,en güzelini yapmışsınız bizlerle paylaşmışsınız,dediğim gibi biraz da ağlayın geçer giderrr,,sevgiler

canım çok tşk ederim...umarım her şey güzel olur....

bence üzülmeyin siz o insanı sevseydiniz zaten onunla olurdunuz.Ama her defasında siz terketmişssiniz onu.Şimdi siz zorluk çektiğiniz için onun mutluluğu gözünüze batıyor bence...

Seninle paylaştıklarımızdan dolayı seni çok iyi anlıyorum canım. Eşlerimizin aileleri yüzünden yaşadıklarımız, üzüntülerimiz hemen hemen aynı. Neler hissettiğini, başkalarının ağız kokusunu çekmenin insana nasıl ağır geldiğini, bazen pes etmenin eşiğine kadar getirdiğini ben de biliyorum. Eşinin de sana bu konuda sahip çıkmaması, hep onlardan yana olması seni ona karşı soğutuyor, bu olaylar çok tazeyken böyle düşünmen çok normal. Ben de eşimin ailesi yüzünden çok zor zamanlar geçirdim ve eşimle aramın açılmasına sebep oldu burada topic bile açtım sen de biliyorsun. Ama bir an olsun eskilerden birini aklıma getirmedim, bunu yaparsam sevdiğim adama eşime ihanet etmiş gibi hissederdim kendimi. Senin eskiyi neden düşündüğünü, neden içinin burulduğunu da çok iyi anladım arkadaşım... Kısmetten öte köy yok canım. ınşallah eşin seni biraz olsun anlar; ailesiyle senin aranda dengeyi kurabilir umarım.

Son düzenleme:
biliyor musun aynı şeyi ben yaşadım ilkokul ortaokul hatta lise arkadaşım vardı adı orhan hemde komsumuzdu çok ii bir delikanlıydı oda polis oldu her seferinde bana açılırdı ama ben terslerdim neyse bu polus oldu benimle konuşmak istedi tersledim hediye aldı bana ben başkasına verdim annesi annemi aradı hayırlı iş için istemedim eşimle sevgili oldum nişanlandım neyse aradan bir kaç ay geçti oda nişanlandı ama ne nişanları olmuş beni kaynanam istemeye bile gelince kavga çıkardı hiç bişey almadılar tabi o zaman anlamadım ama düğün vakti yaklaştı kaynanamlar bizi ayırmaya çalıştılar hiç bişeyey yardım etmediler eşim onlarla bir oldu çok sıkıntı çektim ve bir gün annem bana keşke orhanla evlenseydin dedi iste o zaman içime kor düştü arada bir memlekete gideriz tesadüf onu görürüm o da izne gelir eşiyle mutlu altlarında araba sorunsuz dertsiz bense idare etmeye çalışıyorum hakkımzda ki hayırlısı böyleymiş canım ne yapalım AYAĞIMIZA GELEN KISMETİ TEPMİŞİZ

bence keşkelerle kendinizi yiyip bitirmeyin....
nekadar doğru bilmem ama insanın evleneceği kişiyle öleceği gün değişmezmiş derler...
biraz da nasip kısmet bu işler...
hayırlısı diyin... eşnizle ne gibi sorunlarınız var bilmiyorum ama onları çözmeye çalışıp kendi evliliğinize odaklanın bence...

böyle kıyaslamalar bence hiç güzel değil... maddi sıkıntılar çekiyor olabilirsiniz tamam ama aynı insanla herkesin aynı mutluluğu yakalayamayacağı da aşikar... sizinle olsa belki aynı mutluluğunuz olmayacaktı...
bi annenin de evli kızına keşke şununla evlenseydin demesi çirkin bence...
kayınvalideniz eşinize aynı şeyi söylese ortalığı yangın yerine çevirirdiniz değil mi?

biliyor musun aynı şeyi ben yaşadım ilkokul ortaokul hatta lise arkadaşım vardı adı orhan hemde komsumuzdu çok ii bir delikanlıydı oda polis oldu her seferinde bana açılırdı ama ben terslerdim neyse bu polus oldu benimle konuşmak istedi tersledim hediye aldı bana ben başkasına verdim annesi annemi aradı hayırlı iş için istemedim eşimle sevgili oldum nişanlandım neyse aradan bir kaç ay geçti oda nişanlandı ama ne nişanları olmuş beni kaynanam istemeye bile gelince kavga çıkardı hiç bişey almadılar tabi o zaman anlamadım ama düğün vakti yaklaştı kaynanamlar bizi ayırmaya çalıştılar hiç bişeyey yardım etmediler eşim onlarla bir oldu çok sıkıntı çektim ve bir gün annem bana keşke orhanla evlenseydin dedi iste o zaman içime kor düştü arada bir memlekete gideriz tesadüf onu görürüm o da izne gelir eşiyle mutlu altlarında araba sorunsuz dertsiz bense idare etmeye çalışıyorum hakkımzda ki hayırlısı böyleymiş canım ne yapalım AYAĞIMIZA GELEN KISMETı TEPMıŞıZ

benmi annmelr direk söylemediler ama babam bak işte onunla evlnseydi bi gelinlik için bu kdar ağlamayacaktı...yani yaşadıklarım bir hata mı kısmet mi kader mi yoksa dikbaşlılık mı bende bilemiyorum..

bence keşkelerle kendinizi yiyip bitirmeyin....
nekadar doğru bilmem ama insanın evleneceği kişiyle öleceği gün değişmezmiş derler...
biraz da nasip kısmet bu işler...
hayırlısı diyin... eşnizle ne gibi sorunlarınız var bilmiyorum ama onları çözmeye çalışıp kendi evliliğinize odaklanın bence...

bende bazen bu sözü duyup kendimi teselli ediyorum...nede olsa diyorum ben bu insanla elvenicekmiş doğarken yazılmış....

canım başına gelmedikçe bilemezsin benim yasadığım suuna bak ne olmuş herkeste aynı gibisinden deil bir genç kızın gelinlik için aglaması nedir yasamayan bilemez oradan konuşmak kolay ayrıca annem benim için üzülgüğü için onunla evlenseydin daha mutlu olurdun die söylerdi haklıydıda o hep çocuklluk arkadasımla evlenmemi istedi ama bende inada binmişti artık onu reddettim hala pişmanım ve oda pişman ama eşim çok ii ama ailesi hala ortalığı karıştırıyo ayrıca evet sıkıntılar yasadık maddi ama astık çok şükür yalnız sunu söyleyim kimse kimsenin hakkında bu kadar rahat konuşmasın önce kendini o kişinin yerine koysun bu sitede bunu çok ii ögredim bugün bu tür yorumları yapanlar yarın daha kötü haallere düşüp aman kızlar diyor benden söylemesi

uyygaar tüylerim diken diken oldu yazını okuyunca biliyormusun benimde başıma geldi birlite olduğum biri vardı aynı mahalledendik o zamanlar 10 yıl oldu ailesi çok iyi insanlardı beni çok istiyorlardı gelinleri olmam için oğullarına aşıktım delice o da bana aşıkmıydı bilmiyorum ama öyle gözüküyordu birgün hiç sebepsiz ayrıldı benden çocukluktu diyorum hep ama gerçekten ciddiydik aileler biliyordu ayrıldıktan sonra 10 kilo zayıfladım ve kendimi kaybettim hep neden acaba ne kusurumu gördü dedim sordum da kendisine sıkıldım dedi msjla,yüreğime hançer sapladılar sanki allaha havale ettim kısa zaman sonra karşıma o zamanlar şu anki nişanlım çıktı biz zamanla arkadaşlıktan sevgiliye adım attık ilerlettik falan anladım ki onda yaşadığım aşk değilmiş sadece alışkanlıkmış iyiki ayrılmış benden bizi el ele gördüğünde saçı sakalı karışmıştı sonra duydum ki bir kıza gönlünü kaptırmış kız başkasıyla aldatmış onu kendini toplıyamıyormuş alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

yani ne diyebilirm ki canım hersey nasip kısmet insan birseyleri yasacakki hata yapmamayı öğrensin ama işte keşke .... diyor belkide bir farkı olmazdı bu yasadıklarımdan belki daha mutlu belki daha mutsuz nasip işte
ayrıca mutlu olmana cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…