dışarıdan bir göz?

Bana hep böyle şeylerde senin için günün birinde eger kalkıp senin şehirine geliyorsam buna değmeli
Gece beraber takılırız bi seyler yaşarız kafasındaymis gibi geliyor
Cok uzgunum keske böyle olmasa

Bana hep böyle şeylerde senin için günün birinde eger kalkıp senin şehirine geliyorsam buna değmeli
Gece beraber takılırız bi seyler yaşarız kafasındaymis gibi geliyor
Cok uzgunum keske böyle olmasa
Bir de şey var "sana değer vermesem taa oradan kalkıp gelir miyim"

Siz karşısınız, o ten uyumu önemli diyor.
Cinsellik konusunda iki tarafında aynı düşünmesi sağlıklı bir ilişki için önemli. Ortak bir noktada nasıl bulacaksınız acaba 🙄neyse.

Hâlâ konuşmaya deva etmenizi de kopamama olarak görüyorsunuz. Fazla anlam yüklüyorsunuz bence.
olabilir. belki şuan kopmaya hazır olmadığım için ona bir açık kapı bıraktım. ama yaşıp görücem. bakalım ne boyuta geçecek en azından şu aşamada zorla kopmaktansa ola ki bir pisliğini görürsem daha kolay çöpe atarım.

Daha ikinci günde “cinsellik” konuşan adamı beyfendi ve cool ilan etmeniz, bir de sadece 3 haftadır sanaldan konuştuğunuz birini “kaybetmek istememeniz” karakterinizin henüz olgunlaşmadığını gösteriyor bence. Daha çok fırın ekmek yemeniz lazım yoksa önüne gelen kandırır bizden söylemesi.

Burçlara inanmanız hakkında zaten ne desem bilemedim. Aklı başında bir insanın burçlarla işi olmaz, karşındakinin karakterinin 12 aylık dağılıma göre şekillenmeyeceğini bilir az çok.

insanlar yirmi beş senelik eşlerini tam anlamıyla tanıyamıyor ve yine bu eşler tarafından ters köşe edilebiliyorlar ama sen bilirsin azgın boğayla başarılar:KK70:
tşk ederim :) boğa burçları sexe çok düşkün olurmuş diyorlardı da resmen tecrübe etmiş oldum

yani bu kadar basit biri olsa bir şekilde anlardım diye düşünüyorum. senin bahsettiğim tipleri biliyorum. iki cümle bile yazmaz o adamlar. ama biz bununla paragraflarca yazışıyoruz. ve tlf da 2,5-3 saatlik konuşmalarımız oluyor. öyle adamlar böyle şeylerle uğraşmaz

Tam tersine böyle şeylerle daha çok uğraşırlar ve karşısındaki de eğer olgun bir kadın değilse kör kütük aşık olur kopamaz bu tip adamlardan. Adam da herkese bu taktiği uygulayıp egosunu ve cinselliğini tatmin eder durur.

mrb kızlar. yine dışarıdan gözlere ihtiyacım olan bir olaylar silsilesi içerisindeyim.
son ilişkim 3 ay önce bitti. ve bu arada dinlenme kararı almışken sosyal medayadan herkes biliyordur zaten birileri ekler, tanışmak ister vs.
neyse 2 ay falan tamamen kafamı dinledikten sonra yani bundan 3 hafta kadar önce sosyal medyadan beni ekleyen bir şahısı kabul ettim ve konuşmaya başladık düzgün bir profil olduğunu düşündüm ama ne olursa olsun sonuçta sanal ortam ve bilemem profilinin doğruluk payını.
neyse tanışma evresinde ben işyerimi ve bazı bilgilerimi söylemek istemedim. bir de zaten konuşmanın ikinci günü biraz özel sorular sorunca zaten hiç söyleyesim gelmedi. yani bana biriyle ilişkiye girip girmediği vs sordu. yani tabiki bunu sapıkça değil tanımak anlamında sorduğunu falan söyledi ama ben buna hiçbir zaman cevap vermedim. çok özel dedim. neyse tabiki bu 3 haftalık süreçte aslında adamın gerçekten beyefendi olduğuna karar verdim. yani konuşmaları birbirini tutuyor ve asla bir saygısızlığı yok. hiçbir zaman sapıkça yaklaşmadı. yani nasıl desem adam çok cool. ve çok da iyi bir mesleği var. ben her ne kadar işyerimi vs söylemesem de o kendisi bunları bana ispatladı.
ama sorun şu ki, artık ona karşı kapalı olduğumu ve bu şekilde bir ilişki yürütemeyeceğini söyledi. ben de ona herşeyi yüzyüze görüşünce anlatırım dedim. başka şehirlerdeyiz. aramızda 6-7 saatlik bir yol var. o da bunları konuşmak için yüzyüze görüşmeye gerek yok bu kadar saklı gizlilikten hoşlanmıyorum işyerini bilsem kalkıp yanına mı gelicem bunlara ne gerek var. bu kadar güvensiz davranman ve bana açık olmaman beni uzaklaştırıyor vs bir sürü şey söyledi. ben de onu kaybetmek istemediğim için tamam ne istiyorsan sorabilirsin cevap vericem dedim. şimdi konuşmaya devam ediyoruz. bu arada burcu boğa bu adamın. ilk defa bir boğa erkeği sanırım hayatıma giriyor. bu konuda tecrübesizim.
ben sosyal medayadan ilişkiler yaşadım ama genelde ortak tanıdıklarımız oluyordu. birinin birinin bilmem nesi arkadaşı vs. gibi. hiç tanımadığım birine işyerimi ve diğer bilgilerimi vermem sakıncalı olur mu?
Adam daha yüzyüze bile görüşmeden, iyice tanımadan, zaman geçirmeden vs özel, sorular sorması hiç güven vermedi.

Tam tersine böyle şeylerle daha çok uğraşırlar ve karşısındaki de eğer olgun bir kadın değilse kör kütük aşık olur kopamaz bu tip adamlardan. Adam da herkese bu taktiği uygulayıp egosunu ve cinselliğini tatmin eder durur.
yani ben diğer türlü sadece sex amaclı görüşmek isteyen ya da sırtlan tabiri kullanılan erkeklere de çok denk geldim. bu plaza kültüründe yıllarca çalışmış biri olarak. ve kesinlikle hiçbiri uzun uzun mesaj atıp kafa yormuyor. zaten sen ona uzunca bir mesaj atınca bile tepkisinden anlıyorsun hemen azalarak bitiyorlar.
bunda başka birşey var ama dur bakalım anlayacağız

Şimdi şunu anlayabilirim adam o konuda takıntılıdır ,kendi de aynı özeni göstermiştir ,bu şekilde bi tavrı vardır

Ama daha ilk günden ,özel bir soruyu (kendisini asla ilgilendirmeyen ) tanımadığı bi insana bu kadar rahat soramaz yani sormamalı

Ne haddine Yani ?

Siz de hemen, tamam cevap vericem ,kaygısına düşmüşsünüz ayrıca

Bence bi cacık olmaz

Adam bariz uçkur düşkünü ve avına sinsice, ustalıkla yaklaşıyor, ikinci günde cinsellik sorarak hata yapmış ona da siz cool diyorsunuz. Değişik kafalar....

Tanışır tanışmaz bekaretinizi sorgulayan adamın niyetini anlamak çok zor olmasa gerek. Tek derdi cinsellik.

Diğer konularınızdan az çok tanıyorum sizi, biz ne dersek diyelim yine ikna olmayacaksınız. Umarım kötü tecrübeler yaşamazsınız.

Bu sekilde kapali olunca uzaklasiyorum ne demek ya. Tanima asamasinda ne cabuk ısınmıs bu adam. Daha ikinci gün birseyler yasadin mi diye soruyorsa da niyeti belli. Bu adamin neresi cool, onu da anlamadim. Ben bu adami aciklama bile yapmadan her yerden engellerdim. Nasil guvenirsin ki boyle birine?
Tanimadigin birine tabi ki herseyi bir anda soylememen normal. Adamin psikolojik baskiyla zorla bilgi almasi mi cool? Kacarak uzaklas.

Allahım nasıl bir boşluk ve yokluktasınız ki ; tanıştığınızın ikinci günü size bakire olup olmadığınızı soran bir abazayı kaybetmemek için yelkenleri suya indiriyorsunuz. Adam niyeti baştan belli etmiş ama ve öküzlüğüne rağmen birde size trip atmış, sizde hemen peşinden koşma moduna geçmişsiniz, iki gün sonra adam alacağını almak için bana güvenmiyormusın diye bir iki trip daha atar, işini görüp hevesini aldıktan sonra sizde gene buralara konu açarsınız artık kandırıldım, kullanıldım diye. Allah insanlara gösteriyor bazı şeyleri ama analayana işte.

Benimde çok yakın bi arkadaşıma çocuk senin için on saatlik yoldan geliyorum vs vs şeyler söyledi bizimkini avucunun içine aldı sonra öğrendik ki aynı şehirdeymiş 😂😂😂😂😂
Uzak yoldan gelmesi yok saatlerce yazışmak bunlar boş adam gayet dürüst niyetini belli etmiş kabul etmek sana kalmış

Istiyorlar ki herkes açık adresini profiline yazsin bakire mi degil mi kaç ilişkisi oldu herseyini infosuna yazsin istiyolar. Boş muhabbet yapmiş ya üstünde düşünmeye bile değmez. Tanimadigi iki sohbet ettigi her adama adres vermeni bekleyen boyle ozel sorulara cevap vermeni bekleyen birini neden adam hesabina aliyosunuz ki? Boşverin gitsin

Back
X