Disaridan nasil gorunuyor

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Beni daha önce sevdiğine emin olduğum bir adam başka bir kadına aşık oldu. kadın şu an yurt dışında kesinlikle görüşmüyorlar.uzun bir muddet de donneyecek.adam kadina asik bjnu biliyorum.biraz zaman gecse unutur mu biz beraber olsak unutur mu bana yeniden sevgi besler mi? Kadin evlenecek baskasiyla.o is bitti yani.ama aski icinde kalir mi? Yoksa bana asik olup unutur mu?Hemen degil tabi ben su an baslamam ama ardan buraz zaman gecince denesem?

Bence onu tamamen unuttuğundan,ona olan aşkının bittiğinden emin olmadan başlamayın hiçbir şeye.Yara bandı olmak,nispet aracı olmak ve “acaba”larla savaşmak istemiyorsanız tabi..

Nazim hikmet hapishanedeyken ya seni asarlarsa ben yasayamam diyen nişanlisi Piraye'ye
"yaşarsın karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgârda;
yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda
ölüm acısı" diye siir yaziyor.
Bu devirde ölümsüz ask mi kaldi, o da unutur elbet . Bakin sizi de zamaninda severken unutmus...
Oradan bakinca nasil görünüyor diye sormussunuz ama cok da hos görünmüyor. Zamaninda reddettiginiz bir insani simdi neden hayatiniza almak istiyorsunuz? Ben adamin yerinde olsam "benden iyisini bulacağını düşündü ama sanirim bulamadi. Geldi bana" diye düşünürdüm.

Beni daha önce sevdiğine emin olduğum bir adam başka bir kadına aşık oldu. kadın şu an yurt dışında kesinlikle görüşmüyorlar.uzun bir muddet de donneyecek.adam kadina asik bjnu biliyorum.biraz zaman gecse unutur mu biz beraber olsak unutur mu bana yeniden sevgi besler mi? Kadin evlenecek baskasiyla.o is bitti yani.ama aski icinde kalir mi? Yoksa bana asik olup unutur mu?Hemen degil tabi ben su an baslamam ama ardan buraz zaman gecince denesem?
Okuduğundan anladığım şu. Hayatı kendine zindan etmeye uğraşıyorsun. Lütfen yapmayın başka kimse mi kalmadı

Nazim hikmet hapishanedeyken ya seni asarlarsa ben yasayamam diyen nişanlisi Piraye'ye
"yaşarsın karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgârda;
yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda
ölüm acısı" diye siir yaziyor.
Bu devirde ölümsüz ask mi kaldi, o da unutur elbet . Bakin sizi de zamaninda severken unutmus...
Oradan bakinca nasil görünüyor diye sormussunuz ama cok da hos görünmüyor. Zamaninda reddettiginiz bir insani simdi neden hayatiniza almak istiyorsunuz? Ben adamin yerinde olsam "benden iyisini bulacağını düşündü ama sanirim bulamadi. Geldi bana" diye düşünürdüm.
Ben gitmeyecegim zaten o kadini biraz unutunca bana gelir.bna hep geldi yine gelir

Başka birine aşık olduğunu bildiğiniz bir insanı hala ne bekliyorsunuz? Hiç gururunuz kendinize saygınızda mı yok?

gerçekten aşık olduysa unutmayacak. hayatına devam etmek zorunda olduğu için birini hayatına alacak.
not: bunu yaşının 30 üzeri olduğunu düşünerek yazdım.

Hayatta imkansız diye bir şey yok.
Ama
Sizin bu ihtimal uğruna kaybetmeyi göze alabileceğiniz zamanınız var mı?
Bu uğurda umut, heyecan, enerji kaybetmeyi göze alabiliyor musunuz?
Yerine tekrar koyabilir misiniz?
Sonu hüsran da olabilir.
Göze alabilme meselesi..

Başka bir kadına aşık olan bir adamla tekrar düşünmek kendime saygısızlık olur. Eğer kendinize gram saygı değer veriyorsanız ne bekleyin ne de düsünceler icinde bogulun.

Bir kere sizi bırakan tekrar tekrar bırakır bence yıpranmaya değmez, eminim o adamdan daha iyileri de vardır. Neden size bunu yapmıs birini isteyesiniz ki?

Back
X