Malum coronadan dolayı dışarıdan hic bir sey yiyemez olduk.Korkudan alamıyorum şimdi oruç olunca her seyi daha çok canımız çeker oldu eşim 1 haftadir baklava istiyor alalım fırına atarız 60 derecede ölür zaten olmadı ben 3 gün bekler öyle yerim diyor.Bende meraktan yemek sepetine girip yorumlara baktım hala dışarıdan yiyen çok kişi var.Sizde durumlar nasıl sizce alip bekletip yemek ya da ısıtmak mantıklı mı bi fikir verin kızlar ya .Aylardir korkudan market dışınsa hiç bir yere çıkmadım baklava yüzünden corona olursam çıldırırım ama insan oruç olunca iste daha çok canı istiyor
İlk günden itibaren dışarıdan hiç yemiyoruz Ramazan’da biraz tatlı krizi oluyor. Özellikle şerbetli :) revaniyle falan geçiştiriyorum.Malum coronadan dolayı dışarıdan hic bir sey yiyemez olduk.Korkudan alamıyorum şimdi oruç olunca her seyi daha çok canımız çeker oldu eşim 1 haftadir baklava istiyor alalım fırına atarız 60 derecede ölür zaten olmadı ben 3 gün bekler öyle yerim diyor.Bende meraktan yemek sepetine girip yorumlara baktım hala dışarıdan yiyen çok kişi var.Sizde durumlar nasıl sizce alip bekletip yemek ya da ısıtmak mantıklı mı bi fikir verin kızlar ya .Aylardir korkudan market dışınsa hiç bir yere çıkmadım baklava yüzünden corona olursam çıldırırım ama insan oruç olunca iste daha çok canı istiyor
ben baklavalık yufka alıp evde mis gibi yapıp gönül rahatlığıyla yedimMalum coronadan dolayı dışarıdan hic bir sey yiyemez olduk.Korkudan alamıyorum şimdi oruç olunca her seyi daha çok canımız çeker oldu eşim 1 haftadir baklava istiyor alalım fırına atarız 60 derecede ölür zaten olmadı ben 3 gün bekler öyle yerim diyor.Bende meraktan yemek sepetine girip yorumlara baktım hala dışarıdan yiyen çok kişi var.Sizde durumlar nasıl sizce alip bekletip yemek ya da ısıtmak mantıklı mı bi fikir verin kızlar ya .Aylardir korkudan market dışınsa hiç bir yere çıkmadım baklava yüzünden corona olursam çıldırırım ama insan oruç olunca iste daha çok canı istiyor
tabi tabi her şeyi köpüklü suyla yıkıyorum 2 gün bekleyip yerlestiriyorum karantina odam varSiz de dışardan gelen market eşyalarını saatlerce balkonda bekletip sonra şeker çay da dahil sabunla yıkıyo musunuz?
Yalniz olmadığımı bilmek istiyorum da :)
Tavuk dünyası micoronadn beri evde ramazan pidesi,adana,iskender, hamburger,lahmacun,pide,tavuk dünyası dışarıdaki tatlılar hepsini evde yaptım inanırmısın dışarıdaki yediklerimiz neydi acaba dedim ev yapımı bu kadar lezetlıyken. lahmacunu dışarıda iki taneden fazla yıyemeyen ve rahatsızlanan ben ev lahmacununda 8 adet yedim. evde dışarıda aklınıza gelebilecek her türlü şey yapılır. baklava şu saydıklarımdan en basit olanı. baklavalık yufka al. şerbetinide kendine göre ayarlarsın mis gibi olur.
Yemekle bulaşmıyor, biz alıyoruzMalum coronadan dolayı dışarıdan hic bir sey yiyemez olduk.Korkudan alamıyorum şimdi oruç olunca her seyi daha çok canımız çeker oldu eşim 1 haftadir baklava istiyor alalım fırına atarız 60 derecede ölür zaten olmadı ben 3 gün bekler öyle yerim diyor.Bende meraktan yemek sepetine girip yorumlara baktım hala dışarıdan yiyen çok kişi var.Sizde durumlar nasıl sizce alip bekletip yemek ya da ısıtmak mantıklı mı bi fikir verin kızlar ya .Aylardir korkudan market dışınsa hiç bir yere çıkmadım baklava yüzünden corona olursam çıldırırım ama insan oruç olunca iste daha çok canı istiyor
Benim de canım ekmek kafayıfı istedi bir iki gün direndim ama yok dayanamadım aldım yedim sonra birdaha aldım unutmuştum bak bir parça kalmıştı onu da yiyim atın ölümü arpadan olurmuşMalum coronadan dolayı dışarıdan hic bir sey yiyemez olduk.Korkudan alamıyorum şimdi oruç olunca her seyi daha çok canımız çeker oldu eşim 1 haftadir baklava istiyor alalım fırına atarız 60 derecede ölür zaten olmadı ben 3 gün bekler öyle yerim diyor.Bende meraktan yemek sepetine girip yorumlara baktım hala dışarıdan yiyen çok kişi var.Sizde durumlar nasıl sizce alip bekletip yemek ya da ısıtmak mantıklı mı bi fikir verin kızlar ya .Aylardir korkudan market dışınsa hiç bir yere çıkmadım baklava yüzünden corona olursam çıldırırım ama insan oruç olunca iste daha çok canı istiyor
Malum coronadan dolayı dışarıdan hic bir sey yiyemez olduk.Korkudan alamıyorum şimdi oruç olunca her seyi daha çok canımız çeker oldu eşim 1 haftadir baklava istiyor alalım fırına atarız 60 derecede ölür zaten olmadı ben 3 gün bekler öyle yerim diyor.Bende meraktan yemek sepetine girip yorumlara baktım hala dışarıdan yiyen çok kişi var.Sizde durumlar nasıl sizce alip bekletip yemek ya da ısıtmak mantıklı mı bi fikir verin kızlar ya .Aylardir korkudan market dışınsa hiç bir yere çıkmadım baklava yüzünden corona olursam çıldırırım ama insan oruç olunca iste daha çok canı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?