Dışarıdan yemek alma sorunu

Geçen gün eve pizza söyledik mesela. Normalde evde yaparım ben ama dedik indirim kuponumuz da var biraz da hastaydım sahur bile yapmadık onu yedik yani. Dikkatimi çekti kutunun üstünde şu yazıyordu 230 derecede pişmiştir dakikası da vardı galiba şuan tam hatırlayamadım. O yüzden belli sıcaklıkta pişiyorlar baklava için de aynı şeyi düşünüyorum ekmeği her gün alıyoruz valla düşünmeden sorun olmaz sanırım.

Tvde doktordan duymustum korona midede ölüyor. O yuzden bol bol su icin, bogazda mikrop varsa mideye gitsin diyolar. Ben bu ramazan 6 7 tatli alip yedim cok rahat. iciniz rahat olsun :)

Ekmek pide vs alıyoruz. Bence alın hafif ısıtın.

İlk vakada beri canım çok yemek yemek istedi özellikle normalde dışarıdan çok yiyen insanlar olarak..
Lahmacunu bile evde yapmayı öğrendim bu süreçte, elbette çok daha fazla şeyler ama baklavaya cesaret edemedim. Bir kereye mahsus hijyeninden emin olduğum bir yerden sipariş verdim bu hafta ilk kez. Dayanamadım ama suçlu hissediyorum.

İlk günden itibaren dışarıdan hiç yemiyoruz Ramazan’da biraz tatlı krizi oluyor. Özellikle şerbetli :) revaniyle falan geçiştiriyorum.

Bi baklavayla bişey olmaz diyeceğim ama ne kadar iyi yerden alırsanız alın yinede bir acaba yemesem mi hissi oluyor. Kafalar karışık

Dikkat ediyoruz evet ama mesela ekmek evde bi kaç kere yaptık yufka fln yendi ama mecbur alıyoruz ekmeği de dışardan illaki alınıyor yiyecekler inşallah hayırlısıyla bitsin şu korona

ben baklavalık yufka alıp evde mis gibi yapıp gönül rahatlığıyla yedim

Bende dün dayanamayıp aldım.uzmanlar başından beri gıdadan geçmediğini,mide asidinin öldürdüğünü söylüyor.o yüzden çok da takmadım 1 seferlik.poşetini direk çöpe attım kutusunu da çamaşır suyuyla sildim

Tavuk dünyası mi hayaliyle yaşıyorum. Neyi nasıl yaptınız bana da anlatın ne olur

Yemekle bulaşmıyor, biz alıyoruz

Ekmek almayıp evde yapıyorsan hassasiyetin anlaşılabilir. Alıyorsan çok kasma bence. Ben ekmek alıyorum. Tatlı alıyorum. haftada 1 de dışardan yiyoruz.

Abartmak da insanı başka türlü hasta eder. Okb ye kadar gider Allah korusun. Bulaşık mulaşık olmuyo haftada 1 rahatlıyorum. Dene. Hem restoranlarda lazım batarlarsa nerden yiycez korona gidince:)

Bizde bu corona ciktigindan beri disardan yemiyoruz ama gecen gun dayanamadik cigkofte yedik ben cok korktum aslinda ama burda bildigimiz bi esnaf. Aldik yedik bisey olmadi cok sukur ama başka hc bsey almiyoruz gecenlerde canimiz kiymali pide cekti mesela ilk defa evde pide yaptm ve on numara oldu. Smdi de lahmacun istiyoruz ama yapabilirmiyim bakalim becereblcekmiyim istikrarliyim disardan yememe konusunda :)) he bu arada ankarada oturan teyzem corona testi pozitif cikmisti. Onlarda hep evdeydiler kucuk cocugu var zaten ama disardan cok yiyolardi. Buyuk ihtimal oyle bulasti doktorda demis disardan eve getirdiginz biseydende bulasma ihtimali var diye.. cok uzun oldu kusura bakmayn :) not: teyzem suan iyilesti

Benim de canım ekmek kafayıfı istedi bir iki gün direndim ama yok dayanamadım aldım yedim sonra birdaha aldım unutmuştum bak bir parça kalmıştı onu da yiyim atın ölümü arpadan olurmuş

hamileyim, gebeliğimin başından beri hep lahmacun yedim. canım yine çok çekiyor. ama korkuyorum dışarıdan söylemeye

Küçük bir ilçede yaşıyoruz, dışarıdan yemek söyleme konusunda fazla alternatifimiz yok. Ekmek, açık süt, meyve sebze alıyoruz dışarıdan sadece. Virüs sebebiyle diğer ilçelere geçemiyoruz yollar kapalı. Yoksa ben kesin yerdim dışarıdan bir şeyler:) kap ve poşetlere, temasa dikkat etmek en önemli şey diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…