- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
canım benimde başıma gelmişti liseye gidiyodum o zamanlar sabahın körü, gözüm açılmamış tenha bi yolumuz vardı adam bişiler dedi boş anıma geldi bi baktım anaaabaşladı küfür etmeye bende başladım arkadaşım çekeleye çekeleye uzaklaştırdı beni ordan .. zaten akli dengesi de yerinde değildi anladığım kadarıyla.. böyle yapan hiç bi insanında akli dengesinin yerinde olduğunu da düşünmüyorum ya.. mümkün olduğunca yalnız çıkmamaya çalış canım naparsan yap bu pislikler var malesef ..
evet canım malesefki böyle insanlar var,bende tedirginim dışarı çıkarken,türlü huyda insan var...ne gibi önlem almak lazım bilmiyorum
lise öğrencisiyim dediğin gibi canım. sevgilimde şuan ısrar ediyor bişey mi yaptı bişey mi dedi anlat aşk lütfen diyee off çok kötüydüüü etrafta fazla kimsede yoktu kız halimle ne yapabilirdim ki ben
lise öğrencisiyim dediğin gibi canım. sevgilimde şuan ısrar ediyor bişey mi yaptı bişey mi dedi anlat aşk lütfen diyee off çok kötüydüüü etrafta fazla kimsede yoktu kız halimle ne yapabilirdim ki ben
inanamıyorum yaaaa allahım ne günlere kaldık...sen korkma canım başımızdan maalesef böyle iğrenç durumlar geçiyor.aallah böyle insanları ıslah etsinnn
keşke hemmen polisi arasaydın böyle ahlaksızlardan herşey beklenirrr
alllah korusun sevgilinide sakinleştir tatlım...öyle ahlaksızlarla uğraşmasın
polise bildirsen eşgalini veremzmisin bide o adam büyük bi ihtimalle hep o mevkidedir
ayyy o kadar sinirlendimki elime verseler paramparça ederim şuan
bu ülkede kadın olmak neden bu kadar zorrrrrr
sevgilim şimdi adamı tarif et diyor. küfrler ediyor adama çerezcinin yanına gidicek birazdnyaa bişey olmaz dmiiii
vay pislik ya. Benmde basima geldi ayni sey.kursa giderken agaclik bi yer vardi bi baktm adam cikarms salliyo.hemen polisi aradm ama tabi bulamadilar.boleleri malesef var ve elden bsey gelmyo. Korkma canm bu dunyada kotuler var evet ama iyilerinde olduguna inanyorum bak mesela cerezci yardm etms ne guzel.
Gün geçtikçe erkeklerden bi adım daha da soğuyorum.. lanetler ya.. cidden azmış sapıklar.. tek dertleri uçkurları.. tabi hepsini katmayalım.. ama yaaa şuraya bak gündüz gündüz sokakta.. ya deli desem deli değildir... aklı başında olan da yapar mı ya.. Allah topununnnnnnnnnnnn...
bide sürekli arabakarın geçtiği işlet bi yerdeydiii off yaa
korkma olmaz canım hem adam çoktan gitmiştir
senin çerezciye dediğini farkedince senden sonra büyük ihtimalle gitmiştir
sevgilinde ister istemez çok sinirlenmiştir bu durumu kimse hazmedemez
ama korkma litfen bulamazlarrr
azmış işte şerefsiz.. etkisinden kolay kolay çıkamazsın cnm ama erkek arkadaşına söylediysen eğer rahat ol :) o güzel bi dayağı haketmiş :) polise söylese de olur tabi amadayak yesiiiinn yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?