Dışarıya çıkmak istemiyorum

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar şuann titreyerek yazıyorum. minibüs beklerken tektim ayrıca minibüs çok geç geldi 20 dk'dır çerezci ve bitane adam vardı adamın tipini görsenizz yok böyle insannn adam iğrenç iğrenç harektler yapıyordu. sapıklık falan yapıyordu bide minibüsün gleceği yönde dikilmişşş ben minibüs gelsin diye bakıyordum.. adam cinsel organını çıkartmıştıı çok kötüydü kızlarr titredim gözlerim doldu korkudan etrafta birileri olsaydı ama küfr edip polisi arıcam diye tehdit edicektim sadece çerezci vardı. çerezcinin yanına gittim "abi şuradaki adam sapıklık yapıyor" dedim. çerezci kalktı ayağa adama baktıı adam toparlandı telefonla konuşmuş gibiii yaptııı kızlar nasılll korktumm halaa korkuyorm
sağolsun çerezci bindirdi beni minibüsee kızlar ben bu olayın etkisinden dışarıya çıkmak istemiyorum artık. okdr çok gezerdimki taksime gidip akşam 10da eve gelmişliğim olmuştur böyle bi olay yaşamadım. sadece bu sabh sultan gaziye gittimm olaya bak ya sevgilime mesj attım işyeri yakındı zaten orayaa. adamııı bulcaklar.. dışarıdan nefret etmeye başladım artıkkkk gözümün önünden gitmiyor şerefsi... haliii

Son düzenleme:
evet canım malesefki böyle insanlar var,bende tedirginim dışarı çıkarken,türlü huyda insan var...ne gibi önlem almak lazım bilmiyorum

canım benimde başıma gelmişti liseye gidiyodum o zamanlar sabahın körü, gözüm açılmamış tenha bi yolumuz vardı adam bişiler dedi boş anıma geldi bi baktım anaaa başladı küfür etmeye bende başladım arkadaşım çekeleye çekeleye uzaklaştırdı beni ordan .. zaten akli dengesi de yerinde değildi anladığım kadarıyla.. böyle yapan hiç bi insanında akli dengesinin yerinde olduğunu da düşünmüyorum ya.. mümkün olduğunca yalnız çıkmamaya çalış canım naparsan yap bu pislikler var malesef ..

Son düzenleme:

lise öğrencisiyim dediğin gibi canım. sevgilimde şuan ısrar ediyor bişey mi yaptı bişey mi dedi anlat aşk lütfen diyee off çok kötüydüüü etrafta fazla kimsede yoktu kız halimle ne yapabilirdim ki ben

inanamıyorum yaaaa allahım ne günlere kaldık...sen korkma canım başımızdan maalesef böyle iğrenç durumlar geçiyor.aallah böyle insanları ıslah etsinnn
keşke hemmen polisi arasaydın böyle ahlaksızlardan herşey beklenirrr

sen en iyisini yapmışsın çerezciye söylemişsin Allahtan o varmış yanında.. yalnız dışarı çıktığında daha kalabalık yerleri tercih et canım ve mümkünse ailelerin , çocuklu kadınların yanlarından ya da arkalarından yürü..

alllah korusun sevgilinide sakinleştir tatlım...öyle ahlaksızlarla uğraşmasın
polise bildirsen eşgalini veremzmisin bide o adam büyük bi ihtimalle hep o mevkidedir
ayyy o kadar sinirlendimki elime verseler paramparça ederim şuan
bu ülkede kadın olmak neden bu kadar zorrrrrr

o anda minibüs gelsede hemen gitsem derdindeydim canımmm

vay pislik ya. Benmde basima geldi ayni sey.kursa giderken agaclik bi yer vardi bi baktm adam cikarms salliyo.hemen polisi aradm ama tabi bulamadilar.boleleri malesef var ve elden bsey gelmyo. Korkma canm bu dunyada kotuler var evet ama iyilerinde olduguna inanyorum bak mesela cerezci yardm etms ne guzel.

sevgilim şimdi adamı tarif et diyor. küfrler ediyor adama çerezcinin yanına gidicek birazdn yaa bişey olmaz dmiiii

Gün geçtikçe erkeklerden bi adım daha da soğuyorum.. lanetler ya.. cidden azmış sapıklar.. tek dertleri uçkurları.. tabi hepsini katmayalım.. ama yaaa şuraya bak gündüz gündüz sokakta.. ya deli desem deli değildir... aklı başında olan da yapar mı ya.. Allah topununnnnnnnnnnnn...

sevgilim şimdi adamı tarif et diyor. küfrler ediyor adama çerezcinin yanına gidicek birazdn yaa bişey olmaz dmiiii

korkma olmaz canım hem adam çoktan gitmiştir
senin çerezciye dediğini farkedince senden sonra büyük ihtimalle gitmiştir
sevgilinde ister istemez çok sinirlenmiştir bu durumu kimse hazmedemez
ama korkma litfen bulamazlarrr

aynen canım sallıyordu çok iğrençti yüzüme baka baka yapıyordu bende sonradan farkettim

bide sürekli arabakarın geçtiği işlet bi yerdeydiii off yaa

tarif etmemi istedi ettim. sonra bana şöyle mesaj attı "sana yemin ederim o adamı doğramazsam" kızlar yapar vallaa gider doğrar off yaa onun beni sakinleştireceğine ben onu sakinleştiriyorum

azmış işte şerefsiz.. etkisinden kolay kolay çıkamazsın cnm ama erkek arkadaşına söylediysen eğer rahat ol :) o güzel bi dayağı haketmiş :) polise söylese de olur tabi ama dayak yesiiiinn yaaaaaa

öyle sapıklık yapıyor ya arkasıı varsaa.. sevgilim onu bulmaya gitti gebertince ertesigün sevgilime bişey yaparlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…