Dışarıya çıkmak istemiyorum

ya oyle birsey olcakki oracıkta adamın orasını kesicen vercen eline pislik insanlar

güzel bii fikirr amaa onu uygulamaya kalktığını bi düşünsene ıııııııykkkk çok iğrenççççççççççç... orada insanlar olsaydı küfür edipp neler neler söylicektm en azından insanlar ne oluyor deyip bakarlardıı adamı döverlerdi... Allah belasını versinn böyle pisliklerinn diyorummm...

Ne anlıyor acaba şeylerini ulu orta yerde açmaktan.

Benim okuduğum yere de bir sapık dadanmıştı.
Ben hiç görmedim iğrenç şeyi ama arkadaşlarım görmüştü.

İnsanın psikolojisi bozulur ya.

Dikkat et kendine.Geç vakitlerde sokakta kalma.
Muhakkak çantanda biber gazı bulundur..

Geçmiş olsun... Buna benzer şeyler benimde başıma geldi 12 - 17 yaş arası türlü sapık zihniyetle karşılaştım.Bu tür olaylar insanlara güven duygunu da etkiliyor ki zaten çok fazla güvenmemkte fayda var. Sende en iyisi al bi biber gazı. Böylelikle kandini savunabileceğini bilirsen daha rahat edersin. Ayrıca imkanın varsa çok fazla tenha yerleri tercih etme yolun uzayacaksa bile kalabalık caddeleri seçmeye çalış. Ne kadar kalabalık olursa o kadar kendini güvende hissedersin. O sapıklarında Allah bin türlü belasını versin...

gecmıs olsun Kardeşim..

Gecende benım basıma Nişantasında gelmıstı..Işıklarda beklıyorum.Yol soracak sandım..Adama dondum..''Cok dolgunsun,cok güzelsin,sevişelim mi'' dedi hemen tepki verdim yanımdan uzaklasmak ıcın 3 sanıyen var cıglıgı basıyorum..hemen kacmıstı..

yİne minibüste denk geldi..Önce burnuma alkol kokusu geldı ağır.. Gündüzün bu saatınde dedım..Yanındakı yaslı amca indi ayakta yerını gozetleyen genc hemen yanıma oturdu..Koku sankı yıgıldı yanıma..Başladı cınsel organını ellemeye..Minibüste dolu Actım kocaman gözlerimi cekil önümden dedim afalladı cekil dedim sana dedim hala bakıyo bı daha soylemeyecegım dedım kalktı gıttım once ayakta durdum sonra onlerden bos koltuga oturdum soforun arkasındakı.. hemen ındı densız..

Allah korusun bu tiplerden.. aMA Sessiz kalmayın sakın..Korktugunuzu anlayıpd aha cok ustnuze gelıyorlar..

sen en güzelini yapmışsın hayatım aferin sana
ama malesefki böyle olaylar geliyor insanın başına
kendini dışardan soyutlama yoksa dahada uzun zaman unutamassın
her zaman olcak değil ya böyle olaylar
üzülme sen
pis iğrenç adamı düşünmene değmez

adam sokak ortasında mı çıkarmış hiç böylesi sapığa rastlamadım neyse ki, eskiden ben de sapık kimseler yüzünden dışarı çıkmak istemezdim sanki adım başı sapık varmış gibime geliyordu erkeklerden baya uzakta yürümeye çalışıyordum. bu yüzden çok stresliydim. şimdi ne olduysa çok rahatım sapıklar mı yok oldu yoksa çekim yasası falan mı benim düşüncelerim değişti de artık pozitif şeyleri mi çekiyorum ne :) en azından sapık stresinden kurtuldum. eskiden uzaktan yürüsem bu sefer yandan geçerken şarkı söylemeler laf atmalar vs olurdu şimdi dibinden de geçsem rahatım

ben öğretmenliğimin ilk yılını Erzurumda yaptım ilçesinde neyse benim kaldğım ilçe ile merkez yarım saat arabayla her yarım saatte birde araba var ben evden çıktım ki otobüse bineyim kız arkadaslarla durakta bulusacaktık mesafe kısa olsun diye dar bi sokaktan gidiyodum karsıdan biri geldi beni durdurdu saati sordu ben de saati söyledim adam yuzume mal mal bakıyo kas göz işareti yapıyor deli sandım ilk basta assağıya baksana dedi anlamadım ne assağısı dedim sapkasıyla da kapamıs manyak sapkayı bi actıkı ne göreyim ben hiçbir sey demedim çok korktum hızlı adımlarla durağa gittim arkadslar beni görünce hayalet mi gördün bu ne renk?dediler anlattım kızlara onlarda korktu hepimiz bekar öğretmenleriz,gurbetteyiz neticede vallahi elim ayağım titredi çok kötü bir sey kaç gün dısarıya bile çıkamadım takip ediyodur diye çok şükür bi şey olmadan tayinimi aldım kendi memleketime daha doğrusu evlendiğim için es durumundan geldim.Allah böyle sapıkları kahretsin diyorum ne diyilir ki?Ruh hastası olmayanın yapacağı bir sey değil

kaç yıldır unutmadığına göre çok canın sıkılmış belliki
diycek bişey bulamıyorum
Allah ıslah etsin böylesini

Pislikler.. Benimde başıma gelmişti böyle birşey.. Hem öyle ıssız bir yerde de değil. Okul yolumda gidiyordum arkadşımla bizim burda tarihi bir yerde kız Kalesi. ama epey yıkık.. onun içinde girmiş biri dışardan görünüyor ama açmış şeyini sallıyor allahın belası.. kusucaktım orda

kaç yıldır unutmadığına göre çok canın sıkılmış belliki
diycek bişey bulamıyorum
Allah ıslah etsin böylesini

canım ben klasik laf duyardım fıstık,çok güzelsin,vb bunların dısında bi sapıklık olmaz sanırdım meğer neler varmış Allah kimsenin basına vermesin gercekten psikolojim çok bozulmustu e tek kalıyodum ,yabancı yerdeyim kimsem yok annemlerede anlatamam uzaktalar ne yapabilirler sonucta birkac arkadasım vardı onlarda bayanlardı,bekarlardı bi ara takip ediyo mudur diye çok korkmustum neyseki olmadı zorunlu olmadıkça da dısarıya cıkamıyodum korkumdan ya erkek milleti işte ne olursa olsun kimisi içinde tutuyor kimisi tutamayıp sapık düşüncelerini eyleme dönüştürüyor işte.

söz ile neyse de bir de elle taciz yapan sapıklar var ya otobüs pazar okul gibi sıkışık kalabalık yerlerde bunların hiç mi kız yakını yok anası da mı yok ya

bundan sonra bulundurcam canımmm

canım zaten işlek bir yerdeydimm sürekli araba geçiyor.. tenha bi yerde değildiiii :S

ayy çokk kötüüü bii duyguu düşmanımın başına bile bunun gelmesini istememmm

o iğrenç adamı düşünmeye gerçektenn değmiyorr ama gözümün önünden o iğrenç halii gitmiyorrrr

sizede büyük geçmişş olsunn

ne iğrenç kişiler var ya, bu ne rahatlıkk Allah belalarını vrsin.

geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim kızlar. Allah beterinden korusunnn. demek ki neymiş her bayanın çantasında biber gazı olmalıııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…