- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Benim mahallemde çok pis insanlarla dolu.
Onların pis bakışları dahi bana gezmeyi soğuttu yani.
Dışarı çıkarken ayaklarım geri geri gidiyor, korkuyorum.
Sizin olayın da sizde tramva etkisi olmuş.
Ama o adamı birdaha görmezsiniz muhtemelen.
Bu şekilde düşünmek yararlı olabilir belki.
o iğrenç adamı düşünmeye gerçektenn değmiyorr ama gözümün önünden o iğrenç halii gitmiyorrrr
sizin o mahalleden taşınma ihtimaliniz yok mu canım ? görmem büyük ihtimalle ama oraya her gittiğimde o iğrenç adam aklıma gelcekk.
nasıl bi sapıklık yöntemidir bu ya
kendi annelerine kardeşlerine benzeri yaplsa namus diye dünyayı yıkar bu insanlar
insan değil ki canım onlaröyle kişilerin hiç bir yerde yeri yok Allah cezalarını versin onların
Maalesef ki var her yerde bu manyaklardan ..
Polise gitseydin canım keşke, eşgalini verseydin. O hep oralardadır belki. Polis hafife almıyo böle şeyleri zannımca, çocuk büro amirliği ilgileniyoo operasyonda düzenliyo hatta..
Umarım bir daha başına gelmez canım geçmiş olsun.
Ayy neyseki bana öyle çıplak olanı, taciz edeni gelmedi.
Aslında en güzeli kesip eline verceksin.
Yanında bir çakı taşımak da iyi seçenektir;korkutma amaçlı.
Ama bence dik dik bakmak da çok rahatsız edici.
Ben birisine dik dik bakamam; çok nezaketsiz bence.
Bu erkeklerin hiç desturu kalmamış. Şeyini sallamak da çok hayvani yani.
insan değil ki canım onlaröyle kişilerin hiç bir yerde yeri yok Allah cezalarını versin onların
çok kötü çok biliyorum benim de başıma gelmişti hem daha ortaokuldaydım önce bişeyler dedi adam boşluğuma geldi döndüm baktım pislik açmış öyle ne iğrençti bişey daha dedi ben nasıl koşuyorum arkamdan geliyormu acaba diye baktım nasıl gülüyor nasıl gülüyor adi adametkisinden çıkamamıştım uzun süre bir de ne düşündüysem artık annemlere söylememiştim... genelde palto tipi uzunca giyiyor bu tipler Allah korusun hepimizi geçmiş olsun canım sana da
haklısın ama tamam artık düşünme
bi daha rastlarsan polise haber ver hemenki sana yaptığı sapıklığı başkasına yapmasın
evet polise haber verilmeli o anda ama insan o şokla düşünemiyor sonradan şikayet edilebilir... bir daha rastlamazsın inşallah canım hep kalabalığın olduğu yerde dur olabildiğince. ama çıkarsın dışarıya yani yapacak bişey yok eninde sonunda çıkılıyor bu korkunu atlatana kadar yalnız bi yere gitmezsin sonra geçiyor emin ol canım.
Benzer şeyler ne yazık ki çoğumuzun başına gelmiştir. Lisedeyken ben de karşılaşırdım böyle sapıklarla...
Hani derler ya, köpekler onlardan korkan insanları hisseder en çok onlara havlarlarmış, bu adamlar da böyle.
Korktuğunuzu anlarlarsa peşinizi bırakmazlar.
Yolda hızlı adımlarla, kendinize güvenerek yürüyün. Etrafınıza fazla bakmayın. Aslında bu tipler çok korkaktır,
güçlü görünen, yaşı büyük kadınlara korkudan sataşamazlar.
Benim ev arkadaşım bir keresinde akşam sigara almaya çıkmıştı. Yolda birkaç serseri ona "bizimle yatmak ister misin"
demişler. Kız korkusuz, "gidin ananıza sorun" demiş. Salaklar şaşkınlklarından teşekkür etmişler
Bu arada teşhircilik bir hastalıktır. Bu adamlara verilecek en büyük cezanın, suratlarına baka baka gülmek olduğunu
okumuştum. Alay edildiklerini anlayınca yıkılıyorlarmış.
tatlım benim ya ne kadar üzüldüm
benim başıma hiç gelmedi böyle birşey.biliyorum böyle şeyler unutulmaz.inşallah unutursun canım ya.kıyamam ben sana.bu erkekler neden böyle.ne kadar azgın insanlar.sokakta yürünemeyecek hale gelmiş.dünya çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?