disci fobim :(

aranizda boyle bir islem yaptiran var mi

Dört 20lik dişimi de operasyonla aldırdım. İğneden sonra hiçbir şey hissetmiyorsun zaten. Akşama doğru ağrı kesicinin etkisi azalınca hafif ağrı oluyor ama hiç öyle amansız bir ağrı duymadım. Korkacak bir şey yok bence

sürekli kullandığım ilaç var epilepsi için onu kullanıyorum cesaretimi topladığımda gideceğim dişçiye bakalım ne diyecek? özele gideyim dedim çok pahalı

ay çok sekersin:) hic onu dusunmedim ben :) bugun gittim dr.a citi piti benim yaslarimda bi kizdi. operasyona gerek yok cikar bu ya çıkarırız sorun olmaz dedi gayet rahat bir sekilde. rontgen cekti kokler ayrilmis zaten o yuzden kolay cekeriz dedi. ay o degil de abimle gittik arastirs araştıra en iyi klinigi bulmus saglik konusuunda pek pimpirikli devlet hastanesine olsem gitmem diyen tiplerden. neyse omun da kanal tedavilik disi var onu gosterdi ayni güne randevu aldik. dr.a igne acitiyo mu ben korkuyorum galiba biraz demez mi:)) ki bu adamin eli yarilmisti konserve acarken acilde o yarigi acip icine tetanoz ignesi vurup catir çatır diktiler de gikini cikarmadi. bu disci psikolojisi hakkaten bambaska :)
cok tesekkur ederim canım. cekim icin pazartesiye randevu aldik bakalım sikinti olmaz hemen cikar dedi dr. insallah dedigin gibi olur
sürekli kullandığım ilaç var epilepsi için onu kullanıyorum cesaretimi topladığımda gideceğim dişçiye bakalım ne diyecek? özele gideyim dedim çok pahalı
sorma valla canim kanal ve dolgu icin 200 tl dedi abime ki burası diger ozellere gore en uygun fiyatı veren yer oldu. tek dolgu için 400 dedi bi yer ve kucucuk bir curuk yani saka gibi.

benim de cekime karar verildi bugun gittim. sorunsuz hemen cikaririz onu dedi baya inceledi kokler ayrilmis zaten. cekim icin 60 tl dedi. devlet hastanesine guvemedim riskli bi durum oldugu icin dolgu filan olsa yaptiriyorum genelde. bi de seneler once sağ tarafta da ayni disim çekilmişti (o normal cekimdi kirik filan yoktu) orasi da bos, dolayısıyla yemek yemek zorlanacagi icin implant sordum tek dis icin 2500 dedi. ve dislerin ne kadar kıymetli oldugunu o an idrak edip fircalamadan geçirdiğim zamanlara kufrettim:)

o yüzden sakin ihmal etme is isten gecince gercekten cok zahmetli ve masrafli oluyor. en azından muayeneye git muayeneler ücretsiz çoğu ozel klinikte. bi sor ne gerekiyormus. ha bi de biraz daha icini rahatlatayim simdi igneden once uyusturucu sprey sikiyorlarmis igne acisini da duymuyormussun hic.

Son düzenleyen: Moderatör:
kapa gözlerini başka şeyler düşün çabucak bitip gidiyor zor bir durum değil inan..
20 yaş dişimi çektirmeye korkarak gittim..
ne yalvardım "kalsın doktor hanım bana bi zararı yok" diye..
"hadi hadi otur bakalım" dedi güldü..
sprey sonra iğne oldum..
garç gurç sesler geldi, korktum..
"yok doktor hanım kalsın ben gidiyorum" dedim..
"madem öyle dişinizi geri takayım" demez mi?
çekmiş bile:)
bunun için mi korkmuşum çekinmişim diyeceksiniz muhtemelen..
sizin durumunuzun aynısı eşimde vardı 50 tl verdik çekime.. röntgen 30 tl. dolgu 105 tl. (istanbulda özel üni. hastanesi ve müthiş memnun kaldık)
onun da çok kolay oldu..
geçmiş olsun..

Son düzenleme:

ah keske anlattigin gibi olsa ağzından bal damliyor:) ben sag taraftaki azi disini devlet hastanesinde cektirmistim ucretsiz. sadece iğne yapmisti sprey filan yoktu dr. da tanidikti ama catir catir cikisi hala aklimda oyle net bi aci hatirlamiyorum ama kesinlikle çekilidigini anlamiycak hafiflikte olmadi.

zaten normal cekim olsa ben de sorun etmiycem de o adar kirik ki tarif edemiyorum cok minik bir parca tutuyor ve icinin yarisi koke kadar bos oyle düşunun.

neyse napalim uyusucak sonuçta. operasyon gerekirse de anestezi altinsa oluyormuş zaten kaparim gozlerimi dr. naparsa yapsin:)

canım operasyon dedikleri 5 dakka sürebiliyor.. eşime de yaptılar.. azıcık kestiler aldılar diktiler.. 1 hafta sonra dikişlerini aldırmaya gitti.. operasyonlu diş çekimi bu.. dişten az birşey kalmış kolay temizlenir bence.. doktorun el becerisi de önemli oluyor.. derdimiz bu olsun diyelim:) sevgiler

ben çekerken çıkan o sesten çok korkuyorum açıkçası

zaten bugun bir derdim var konularini okudukca sukrettim korkum azaldi:) aman dedim derdim disim olsun cok sukur:) cok tesekkur ederim rahatlattiniz
ben çekerken çıkan o sesten çok korkuyorum açıkçası

herkesin korkusu farklı demek k:) sadece disin sesi olsa kulak tikariz ama aciyi napacouk:) neyse korkum gitti baya baya olumlu yorumlari okudukça

kafamda yankılanıyor o ses ııyy aklıma geldikçe tüylerim ürperdi

Benim de aşamadığım bi korku bu. Çektirmem gereken bi 20lik ve yaptırmam gereken dişlerim var. Ama hala korkuyu yenemedim. Erteleyip duruyorum bu durum da beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…