- Konu Sahibi Engineeristanbul
-
Mizaci sert hadi ona birsey soylemicem ama tedavi esnasinda baska seylerle ilgilenmesi isini ciddiye almadigini gosterir.Siz yasamadiginiz icin anlattiklarim abarti geldi galibaAnlattıklarınızda ben şikayetlik bi şey görmedim açıkçası. Her insanın mizacı farklı olduğu gibi her doktorun da mizacı farklı. Tabi ki bilgilendirip rahatlatması önemli bir husus mesleği açısından ama dişinizi düzgün yaptıysa bence bi sıkıntı yok. Bu arada benim de kanal yapılan dişim ilk 2 haft ağrıdı sonra tamamen geçti. Biraz bekleyin bence
Mizaci sert hadi ona birsey soylemicem ama tedavi esnasinda baska seylerle ilgilenmesi isini ciddiye almadigini gosterir.Siz yasamadiginiz icin anlattiklarim abarti geldi galiba
Iste tam bu dediginizi yapmayi cok isterim ama yine de yapamicam galiba.Insanlara gerekli uyariyi yapmak gerek yeri gelince.Bir daha bu disi de yaptirayim iyice gitmeyi dusunmuyorum.Tekrar gidin 2 haftadır ağrım var umarım düzeltebilirsiniz ve rica ediyorum asistanınız gelmesin onla şakalaşmaktan işinize odaklanamıyorsunuz o gün çıkışta şikayet edecektim ama bir şans daha tanıyayım dedim işinize duyduğum saygıdan dolayı diyin.
Yani başıma geldi de benim canımın bi kıymeti olmadığı için çok umrumda olmadıMizaci sert hadi ona birsey soylemicem ama tedavi esnasinda baska seylerle ilgilenmesi isini ciddiye almadigini gosterir.Siz yasamadiginiz icin anlattiklarim abarti geldi galiba
Ve bu lafları sayıp arkasına bakmadan kaçsınTekrar gidin 2 haftadır ağrım var umarım düzeltebilirsiniz ve rica ediyorum asistanınız gelmesin onla şakalaşmaktan işinize odaklanamıyorsunuz o gün çıkışta şikayet edecektim ama bir şans daha tanıyayım dedim işinize duyduğum saygıdan dolayı diyin.
Valla sıkıysa kötü yapsınVe bu lafları sayıp arkasına bakmadan kaçsın
Aslında hakedilen üslup buda sonuç kötü olur gibi geldi
Geçen konunuz vardı kiracinizdan 100 lira kira istemeye utanıp sıkılıyordunuz ama maşallah doktora gelince ayağını denk alsınlar falan...Valla sıkıysa kötü yapsın
Gider şikayette bulunurum hatta dişimi daha da kötüleştirdi ve tedavi sırasında asistanıyla yakınlaştı diye tazminat davası açarım, bunu da doktora söylerim ki ayağını denk alsın.
(Ben olsam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?