Dişçide başıma gelen ilginç olay

Ne guzel sohbet etsinler tabi.Diger asistan arkadaşlar da cok güleryüzlü.Konustuk ettik ama Dr garipti hep.Zorla yapiyor sanki isini.Ilgisiz birsey soruyorsun tersliyor.Son gittigimde de bu olay oldu.Su disi kurtarayim daha da gitmem.
 


Ama işte böyle bir zorunluluk yok ( bazı meslek grupları hariç ) yani bir doktor bir öğretmen bir avukat vs güler yüzlü olmak zorunda değil fakat, yaptığı işin hakkını sonuna kadar vermek zorunda .Mesleğini icra ederken ister sohbet eder ,ister müzik dinler vs vs.

Hastayla ilgilenmekten kastiniz nedir tam anlayamadım ama terslemesini tabi ki doğru bulmadım o anlamda haklısınız.
 
Yani soyle o an ne islem yaptigini soylemiyor dahi.Onceden gittigim bir doktorum vardi.Simdi kanal yapicaz masala.Curugu temizlicem biraz aciyabilir az kaldi falan dialog kurardi.Bunun ne yaptigini zorla agzindan kerpetenle aliyorum.Zaten gerginlik oluyor o koltukta.
 
Iyi temizlenmemisse agri yapiyormus arastirdim bu arada.Dis bu niye bosuna curusun iyice sonra hoop implant.Sikayet etmeyi dusunmedim bana terbiyesizlik yapildi ters cevap verildi.Ustelik gayet saygili ve kibar davrandigim halde.Bundan once de özel dis hekimine gittim defalarca.Hic bu tarz lakayt bir doktorla karsilasmadim.Ben ne olduysa onu anlatiyorum.Afedersin tedavi odasi degil ask cenneti sanki. Kizi yasindaki kizla aynen dedigim sekilde bskisirlarken benim islemim bitmisti ayaga kalkmistim.Birsey sorup cikacaktim.Zaten cekindim sert olunca birsey de soramiyorum.Soru sorunca da tersledi yine alttan aldim.Niye boyle yaptim bilmiyorum.Tersle sen de cik odadan.Hakliyim tabi sonuna kadar.Daha once ben boyle lakayt bir ortam da ne gordum ne duydum.
 
Son düzenleme:
Sinir oldugum icin gitmek istemiyorum.Yine tersleyip ilgilenmezse garip bir doktordu çünkü.
15-20 gün bekleyin eğer geçmezse ozaman doktora gidin.Kanal, kaplama vs ilk başlarda ağrı, sıcak soğuk hassaslığı oluyor.Ben alt çene iki tarafı komple kaplama yaptırdım hepsi kanal tedavisi gördü.1-2 ay ağrılarım oldu , doktora sorduğumda azalarak bitecek demişti.
 
Ya yapin girgir makara tabi haklisiniz sizin de işiniz zor.Ben de is yerimde arkadaslarimla oyleyim.Ama doktorun hastasina karsi ilgili olmasi ve terslememesi gerek.Para verip özele gidiyoruz ne icin ilgilenilsin diye.Ama gordugumuz muamele bu.Hayir gicik kaptim gidesim gelmiyor.Insallah gecer agrisi iki gun daha gelicem bakalim
 
Gec olmaz degil mi iki hafta?Ben 2 gun daha bekleyeyim oyle gideyim diyorum.Pek hassasiyete benzemiyor çünkü.Onceden de bir kanal olmus disim var onda hic oyle olmamişti.Ufak bir sizlama olmustu o kadar
 
Ewet ayni dediginiz gibi.Ben malesef güleryüzlü bir insanim.Malesef diyorum ve basima bunlar geliyor.Artik gardimi alip gidecem ne yapalim
 
Ewet aynen öyle.Sen orda gerginsin zaten ne bir rahatlatici konusma ne birsey.Ustune bir de azarlar gibi konusma cevap verme.Kendimi fazlalik gibi hissettim resmen.
 
Dişte çok zor canım ya..ben olsam aynı doktora gitmezdim.devlette de güzel yapan yerler var bildiğim iyi bir doktora gider o adamin yüzünü tekrar görmek istemezdim.okurken gıcık oldum
Beni anlayan birileri oldugu icin mutluyum tesekkur ederim.Devlette varsa sorucam arkadaslara olmadi orda denerim sansimi.Ne yapalim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…