22 22Yaşlar kaç?
league of legends oynuyoruzBaşka insan mı yok,mecbursun bununla oynamaya ?
Hem kıçı kırık bir oyun platformuyla seni nasıl kullanabilir ki ?
Hangi oyunmuş o ?
Yahu bacım seni nasıl kullanıyor misal ben onu anlamıyorum.league of legends oynuyoruz
22 yaşında insanlar neler neler yapıyor, şu muhabbete bak ya ağlayacamÖncelikle discord nedir bilmeyenleriniz için oyun oynarken bir yandan arkadaşlarınızla konuşabildiğiniz veya normal konuştuğunuz bir ortam. Ben de oyundan yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve beni bir discord sunucusuna davet etti. 50 kişi var sunucuda ama max 5 kız vardır. Neyse biz bu çocukla oyun oynamaya bir yandan konuşmaya başladık sosyal medyalardan birbirimizi ekledik fakat bana olan tavrı biraz garip. Yani "sen benim bacımsın kardeeş" falan diyor. Ortada hiçbir şey yokken sürekli bana sınır koyuyor. Birkaç gün bana yazmıyor başkasıyla oyun oynuyor kimseyi bulamayınca okeye 4. arar gibi "oyuna gelsene laflarız" yazıyor. Normal muhabbetimizde de asla nezih bi muhabbet edemedik sürekli bi laf sokma yok eziksin yok şöylesin böylesin gülüşmeler birkaç oyun terimleri ve kapanış. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Kullanılıyor gibi miyim sanki?
Hahaha keske 14 15 olsaydım. Kafamı bosaltmak için oynuyorum. Bir şekilde oyalıyor beniYahu bacım seni nasıl kullanıyor misal ben onu anlamıyorum.
Bende dil öğrenmek için oyun oynuyorum.
Daha hızlı öğreniliyormus.
Senin dediğin online bir oyun,yayıncı değilsen zaman kaybı.
Resident evil 7'yi öneririm.
Ayrıca yaşın 22 gibi değil de 14-15 gibi geldi bana..
Fazla boşaltmışsın kafayı, bomboş.Hahaha keske 14 15 olsaydım. Kafamı bosaltmak için oynuyorum. Bir şekilde oyalıyor beni
Neden hakaret ediyorsunuz, onu anlamadım benFazla boşaltmışsın kafayı, bomboş.
Kafanı bosaltmiyorsun,kafanı doldurup gereksiz yere meşgul edecek yeni seyler buluyorsun.Hahaha keske 14 15 olsaydım. Kafamı bosaltmak için oynuyorum. Bir şekilde oyalıyor beni
HaklısınızKafanı bosaltmiyorsun,kafanı doldurup gereksiz yere meşgul edecek yeni seyler buluyorsun.
Şu an dert edip buraya açtığın konu gibi mesela.
Bu boşaltmak değil,aksine doldurmak.
Hakaret değil, maalesef gerçekler. 22 yaşında bir insan için daha gerçek sorunlarınız olsun. Bunu dert edinip buraya konu açmak bile yeterince saçma. Birisi size ezik diyor ve kötü hissettiriyorsa ve üstelik bu kişi sanal bir tipse yapmanız gereken basit ve bellidir. Burada neyin fikrini soruyorsunuz? Ayrıca konuştuğunuz her erkeğe potansiyel damat gözüyle mi bakarsınız hepNeden hakaret ediyorsunuz, onu anlamadım ben
Madem saçma yorum yapmazsınız hanımefendi. Gövde gösterisi yapmazsınız mesela. Birine hakaret ederek mutlu oluyorsanız mutlu olun o halde. Kısa vadede kazanırsınız ama uzun vadede zannetmiyorum.Hakaret değil, maalesef gerçekler. 22 yaşında bir insan için daha gerçek sorunlarınız olsun. Bunu dert edinip buraya konu açmak bile yeterince saçma. Birisi size ezik diyor ve kötü hissettiriyorsa ve üstelik bu kişi sanal bir tipse yapmanız gereken basit ve bellidir. Burada neyin fikrini soruyorsunuz?
Yoo saçma ve bunu yorum yaparak belirtmek hakkım. Olumsuz yorumlara kapalıysanız konu açmayın günlüğünüze yazın.Madem saçma yorum yapmazsınız hanımefendi. Gövde gösterisi yapmazsınız mesela. Birine hakaret ederek mutlu oluyorsanız mutlu olun o halde. Kısa vadede kazanırsınız ama uzun vadede zannetmiyorum.
Dediğiniz olaydan haberim yok. Discordu onun isteği üzerine indirmiştim. İster istemez beklenti oldu sanırımniye hemen bir erkekle iki kelime konusunca farkli anlam cikarmaya calisiyosun gercekten anlamadim. sen de onunla oyun arkadasi ol iste, gir oyununu oyna cik. bu kadar drama yaratilmaz canim.
eger sevgili ariyorsan gercek hayattan aramani tavsiye ederim yoksa vanessa gibi delirebilirsin.
Sizin gibilere kapatabilsek keşke başlıkları ama maalesef.Yoo saçma ve bunu yorum yaparak belirtmek hakkım. Olumsuz yorumlara kapalıysanız konu açmayın günlüğünüze yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?