Discord Ortamı ve Yaşadıklarım

Sanal ortamda oyuna muhabbete davet edilirken bari gelinlik bakmasanız keşke. Hem çocuk ağır ergen bir kro. İlgi gösterip sonra bacımsın ayağı çekmeler, tenhada iyi hoşken ortamda ağzı açık ayran budalasına dönmesi , midem bulandı heriften.

Dc ortamında kızları ezikleyen erkekler oluyor bakma sen, bazıları "Kızlar oynamasın abi yaa bok gibi oynuyorlar" demeye getiriyor, öyle muhabbetleri filan vardır. Sen ona göre bir çevre edin, kızlı erkekli hoş muhabbet ederek oynayacağınız güzel sunucular da var. Düşün ki 50 kişilik bir yerde 5 kız var, neden? Demek ki orada saçma şeyler var.

Çok oyun oynamak istiyorsan twitch yayınlarından bi bak, oradan birkaç yayın izle fikir edin kim necidir, nasıl yayın yapar filan, onun davranışlarından dcsinde nasıl bir ortamı vardır alırsın, oyun oynamak için de dahil olursun, veriyorlar oralarda adres.

Gelinlikler çok pahalı ya. Ama erkek ödeyecekse okeyim Haklısınız. Çocuk öyle biraz.

Evet biraz öyle bir ortam vardı gerilmiştik. Twitch izliyorum bazı sunuculara dahil oldum ama herkes gruplaşmış maalesef.

Evet biraz öyle bir ortam vardı gerilmiştik. Twitch izliyorum bazı sunuculara dahil oldum ama herkes gruplaşmış maalesef.

Bir gruba sonradan da dahil olabilirsin, o kadar zor bir şey değil.
Büyük kitlelere hitap eden ünlü yayıncıların chatlerine girip, oradan dahil olmaya çalışırsan da olmaz, ufak, tanınmayan, kendi chatindekilerle oynayan birilerini bulursan, oradan gruba dahil olman daha kolay olur. Ancak altını çiziyorum, önce hemen atlama, yayınları gör, izle biraz çöz, ağzı bozuk mudur, cinsiyetçi midir vb gör yani, ondan sonra genel chatten sohbet derken oradan oyun grubu kurulur.

Teşekkür ederim

Ekledi diye hemen flört mü etmeniz lazim, niye normal arkadaş olamiyorsunuz şu karşi cinsle?
Devamli sizinle yazişmak ve oynamak zorunda degil bu kullanmak olmuyor başka arkadaşlari da vardir sizin de olsun.
Arada birlikte oynarsiniz, arada baska arkadaslarinizla.

Ezik vs demesi oyun karakterinizden olabilir ama rahatsizsaniz söyleyin, olmadi arkadaş olmayin. Bu kadar basit

Sen de oyun oynamak istemiyor musun gir oyna çık. Nasıl kullanıyor olabilir ki yahu.

Teşekkür ederim

Bir ara among us oynamak için ben de bi discord sunucuna girmiştim, aman aman. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama herkes bir tuhaftı. Senin yerinde olsam değil sosyal medyadan eklemek gerçek adımı bile söylemezdim. O tür ortamlarda normal insan da olabiliyor ama reelde sosyalleşemediği için orada karı kız düşürmeye çalışan değişik sorunlu tipler de oluyor.

E konuşma???

Biraz sokağa çıkmanı tavsiye ediyorum. Ya da evde otur ama kitap falan oku biraz. Gerçeklikten kopmuşsun çünkü.

Hahaha keske 14 15 olsaydım. Kafamı bosaltmak için oynuyorum. Bir şekilde oyalıyor beni
Ben de oyun oynuyorum, 30lu 40lı yaştaki insanlar bile oyun oynuyor ama discord'daki random birinin tavrı üzerine buraya başlık açacak kadar kafa yormuyoruz, ya da yormamamız gerekir.

"Bacımsın kardeeş" demiş artık buradan dönüş yok Bence seni sadece kafa bir oyun arkadaşı olarak görüyor ama sadece yalnız kaldığında, bana biraz kullanılıyor gibi geldin

Aranızda bir şey olamayacağı belli. O niyetle sizle takılmadığını belli etmeye çalışıyor aklınca. Siz onun sadece oyun arkadaşısınız. O kadar hakaret edip boşlayınca sizi oyuna çağırıyorsa evet, sizi bir nevi kullanıyor. O şahısla oynamazdım, irtibatımı da keserdim.

Çocuk seni oyun arkadaşı olarak görüyor sohbetini bile oyun dilinde yapıyor sen neden bu kadar ciddiye aldın ki ? Tutumunu beğenmiyorsan daha oynamazsın

Çocuk belliki sizi duygusal olarak da etkileyecek davranışlarda bulunmuş ümit vermiş ki siz de bacım vs deyince garipsemişsiniz ama sanal bir ortamda kişilerin davranışlarına çok anlam yüklemeyin derim size yazdığı gibi bir çok kişiye yazan egosunu nerede tatmin ediyorsa oraya yönelen ergen davranışları bunlar daha sonra üzülmenizi istemem. Çok güzel yaşlardasınız böyle kişilerin ağzınıza bal çalıp sonra sizi zehirlemesine sizi üzmesine izin vermeyin. Ben olsam engellerdim biraz aklınıza takılır belki merak özlem duyarsınız ama sonrasında kafanız rahat olur. Belirsizlik insanı yorar canım kendine bunu yapma

valla konuyu görünce bizim oyunu mu oynuyorsun diye düşündüm ben de the ant oynuyorum ve bu oyun için indirdim discordu orada oyun ile ilgili bilgi ve kolay puan kazanma yönleri paylaşılıyor sunucu savaş taktikleri konuşuyoruz. ama bizde 21 kız var ve kızlar olarak sunucudan ayrı grup kurduk kız ağırlıklı bir oyun bizimki discordda öle sohbet falan olmuyo bizde lider sadece savaş etkinliğinde görev dağıtır bildiklerini açıklar sen oradan birine kimliğini açık etmekle yanlış yapmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…