- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.576
- 548
Gelinlikler çok pahalı ya. Ama erkek ödeyecekse okeyimSanal ortamda oyuna muhabbete davet edilirken bari gelinlik bakmasanız keşke. Hem çocuk ağır ergen bir kro. İlgi gösterip sonra bacımsın ayağı çekmeler, tenhada iyi hoşken ortamda ağzı açık ayran budalasına dönmesi , midem bulandı heriften.
Evet biraz öyle bir ortam vardı gerilmiştik. Twitch izliyorum bazı sunuculara dahil oldum ama herkes gruplaşmış maalesef.Dc ortamında kızları ezikleyen erkekler oluyor bakma sen, bazıları "Kızlar oynamasın abi yaa bok gibi oynuyorlar" demeye getiriyor, öyle muhabbetleri filan vardır. Sen ona göre bir çevre edin, kızlı erkekli hoş muhabbet ederek oynayacağınız, öyle yerler de var. Düşün ki 50 kişilik bir yerde 5 kız var, neden? Demek ki orada saçma şeyler var.
Çok oyun oynamak istiyorsan twitch yayınlarından bi bak, oradan birkaç yayın izle fikir edin kim necidir, nasıl yayın yapar filan, onun davranışlarından dcsinde nasıl bir ortamı vardır alırsın, oyun oynamak için de dahil olursun, veriyorlar oralarda adres.
Evet biraz öyle bir ortam vardı gerilmiştik. Twitch izliyorum bazı sunuculara dahil oldum ama herkes gruplaşmış maalesef.
Teşekkür ederimBir gruba sonradan da dahil olabilirsin, o kadar zor bir şey değil.
Büyük kitlelere hitap eden ünlü yayıncıların chatlerine girip, oradan dahil olmaya çalışırsan da olmaz, ufak, tanınmayan, kendi chatindekilerle oynayan birilerini bulursan, oradan gruba dahil olman daha kolay olur. Ancak altını çiziyorum, önce hemen atlama, yayınları gör, izle biraz çöz, ağzı bozuk mudur, cinsiyetçi midir vb gör yani, ondan sonra genel chatten sohbet derken oradan oyun grubu kurulur.
Teşekkür ederimEkledi diye hemen flört mü etmeniz lazim, niye normal arkadaş olamiyorsunuz şu karşi cinsle?
Devamli sizinle yazişmak ve oynamak zorunda degil bu kullanmak olmuyor başka arkadaşlari da vardir sizin de olsun.
Arada birlikte oynarsiniz, arada baska arkadaslarinizla.
Ezik vs demesi oyun karakterinizden olabilir ama rahatsizsaniz söyleyin, olmadi arkadaş olmayin. Bu kadar basit
E konuşma???Öncelikle discord nedir bilmeyenleriniz için oyun oynarken bir yandan arkadaşlarınızla konuşabildiğiniz veya normal konuştuğunuz bir ortam. Ben de oyundan yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve beni bir discord sunucusuna davet etti. 50 kişi var sunucuda ama max 5 kız vardır. Neyse biz bu çocukla oyun oynamaya bir yandan konuşmaya başladık sosyal medyalardan birbirimizi ekledik fakat bana olan tavrı biraz garip. Yani "sen benim bacımsın kardeeş" falan diyor. Ortada hiçbir şey yokken sürekli bana sınır koyuyor. Birkaç gün bana yazmıyor başkasıyla oyun oynuyor kimseyi bulamayınca okeye 4. arar gibi "oyuna gelsene laflarız" yazıyor. Normal muhabbetimizde de asla nezih bi muhabbet edemedik sürekli bi laf sokma yok eziksin yok şöylesin böylesin gülüşmeler birkaç oyun terimleri ve kapanış. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Kullanılıyor gibi miyim sanki?
Biraz sokağa çıkmanı tavsiye ediyorum. Ya da evde otur ama kitap falan oku biraz. Gerçeklikten kopmuşsun çünkü.Öncelikle discord nedir bilmeyenleriniz için oyun oynarken bir yandan arkadaşlarınızla konuşabildiğiniz veya normal konuştuğunuz bir ortam. Ben de oyundan yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve beni bir discord sunucusuna davet etti. 50 kişi var sunucuda ama max 5 kız vardır. Neyse biz bu çocukla oyun oynamaya bir yandan konuşmaya başladık sosyal medyalardan birbirimizi ekledik fakat bana olan tavrı biraz garip. Yani "sen benim bacımsın kardeeş" falan diyor. Ortada hiçbir şey yokken sürekli bana sınır koyuyor. Birkaç gün bana yazmıyor başkasıyla oyun oynuyor kimseyi bulamayınca okeye 4. arar gibi "oyuna gelsene laflarız" yazıyor. Normal muhabbetimizde de asla nezih bi muhabbet edemedik sürekli bi laf sokma yok eziksin yok şöylesin böylesin gülüşmeler birkaç oyun terimleri ve kapanış. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Kullanılıyor gibi miyim sanki?
Ben de oyun oynuyorum, 30lu 40lı yaştaki insanlar bile oyun oynuyor ama discord'daki random birinin tavrı üzerine buraya başlık açacak kadar kafa yormuyoruz, ya da yormamamız gerekir.Hahaha keske 14 15 olsaydım. Kafamı bosaltmak için oynuyorum. Bir şekilde oyalıyor beni
"Bacımsın kardeeş" demiş artık buradan dönüş yokÖncelikle discord nedir bilmeyenleriniz için oyun oynarken bir yandan arkadaşlarınızla konuşabildiğiniz veya normal konuştuğunuz bir ortam. Ben de oyundan yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve beni bir discord sunucusuna davet etti. 50 kişi var sunucuda ama max 5 kız vardır. Neyse biz bu çocukla oyun oynamaya bir yandan konuşmaya başladık sosyal medyalardan birbirimizi ekledik fakat bana olan tavrı biraz garip. Yani "sen benim bacımsın kardeeş" falan diyor. Ortada hiçbir şey yokken sürekli bana sınır koyuyor. Birkaç gün bana yazmıyor başkasıyla oyun oynuyor kimseyi bulamayınca okeye 4. arar gibi "oyuna gelsene laflarız" yazıyor. Normal muhabbetimizde de asla nezih bi muhabbet edemedik sürekli bi laf sokma yok eziksin yok şöylesin böylesin gülüşmeler birkaç oyun terimleri ve kapanış. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Kullanılıyor gibi miyim sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?