• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişi çıkmayan var mı?

melis08

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
5.720
1.036
698
İstanbul
Kuzularımız 11 ayı bitirdi benimki 23'ünde yaşına girecek ama bir tane bile dişi yok hala, ben artık ümidi kestim, çıkmayacak. Biraz kaşınıyor, diş etleri bembeyaz ama bilmiyorum. Bizim gibi olan var mı?

benim yeğenim 15.16. aylar civarında çıkardı ilk dişini doktor 18. aya kadar çıkar demişti zaten.sende takma canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı olur diye duydum.

Kuzularımız 11 ayı bitirdi benimki 23'ünde yaşına girecek ama bir tane bile dişi yok hala, ben artık ümidi kestim, çıkmayacak. Biraz kaşınıyor, diş etleri bembeyaz ama bilmiyorum. Bizim gibi olan var mı?

Allah seni emi.. güldürdün kıs beni daha bu yaşımdayım dişi çıkmayan birini duymadım er geç çıkacak ümidini kesme sen ..kaydirigubbakcemile3 yat kalk dua et akşama kadar etlerimi dişliyo benim zilli kafamçokkarıştı

benim yeğenim 15.16. aylar civarında çıkardı ilk dişini doktor 18. aya kadar çıkar demişti zaten.sende takma canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı olur diye duydum.

canım sağol ben de öyle duydum ama ne bileyim insan endileşeleniyor işte mafoldumben

Allah seni emi.. güldürdün kıs beni daha bu yaşımdayım dişi çıkmayan birini duymadım er geç çıkacak ümidini kesme sen ..kaydirigubbakcemile3 yat kalk dua et akşama kadar etlerimi dişliyo benim zilli kafamçokkarıştı

febicim dün doktor kontrolümüz vardı o da öyle diyor hiç dişi olmayan birini gördün mü dedi ama 4 aydan beri her huzursuzluğuna diş dedik melhemler sürdük meğer gaz tuz başka şeylermiş. Eşimin 11 aylıkken çıkmış bizim kız onu da geçti.
Aslında o açıdan şanslıyım hala emiyor ve gayet rahatız ser damakları ile bile ısırıyor ve acıyor dişle ne yapar kimbilir. :kedi:

benim yeğenim 13 aylıkken çıkarmaya başladı sonra pıtır pıtır 7 tane dişi oldu.
benim kızımın 8 dişi var ama daha ne anne baba dede bişey demiyor sıpa.her bebek farklı büyüyor cnm sabret biraz daha.

benim yeğenim 13 aylıkken çıkarmaya başladı sonra pıtır pıtır 7 tane dişi oldu.
benim kızımın 8 dişi var ama daha ne anne baba dede bişey demiyor sıpa.her bebek farklı büyüyor cnm sabret biraz daha.

haklısın canım sağol bekleyeceğiz artık. Benimkinde diş hariç tüm numaralar var kelime hazinesi çok güçlüğ uzun süredir anne baba anneanne dede vs çok kelime söylüyor neredeyse yürüyor ama diş işte dediğiğn gibi hepsinin gelişimi farklı bekleeceğiz :teselli:

haklısın canım sağol bekleyeceğiz artık. Benimkinde diş hariç tüm numaralar var kelime hazinesi çok güçlüğ uzun süredir anne baba anneanne dede vs çok kelime söylüyor neredeyse yürüyor ama diş işte dediğiğn gibi hepsinin gelişimi farklı bekleeceğiz :teselli:
maşallah yaa allah bizede göstersin o günleri..

anne sözünü duymak muhteşemdir...

ben tedirgin oldum daha dişler çıkmadı diye ama siz bizi geçmişsiniz..

ohh sapasağlam dişleri olacak inşallah annesi hiç merak etme:)

maşallah yaa allah bizede göstersin o günleri..

anne sözünü duymak muhteşemdir...

ben tedirgin oldum daha dişler çıkmadı diye ama siz bizi geçmişsiniz..

ohh sapasağlam dişleri olacak inşallah annesi hiç merak etme:)

amin canım göreceksin inşallah. Dediğin gibi harika bir duygu 2 aydır falan çok net söylüyor annneee uzatarak ve şımarıkça söylüyor canımmm diyorum ben de bir daha daha uzatarak söylüyor ve böyle diyalog uzayıp gidiyor. Anne meme diye çığlıklar atıyor sokakta rezil oluyoruz kaydirigubbakcemile3
yok canım 7 ay iyi bir zaman henüz endişelenme çıkar yakında. Benim eşimin 11 aylıkken çıkmış ondan gecikti herhalde. %1lik kesimin içinde falanız herhalde :bbo:
inşallah canım tek tesellimiz o sağlam diş çıkarması, bi de meme emiyor hala rahat rahat emdi ısırmadan zemuszemus

canım benim oğlumunda 11.ayda çıktı dişi şimdi 1 yaşını doldurdu ve 4.çıkıyor .yanii her çocuğun gelişim farklı bende hiç çıkmayacak sanıyordum geçte olsa çıktı

9.5 aylıkken çıkardı peş peşe alttan 2 dişini ama hala 2 deyiz üstten çıkaramadı bi türlü millet tüm dişleri tamamlıcak nerdeyse biz de yavaş ilerliyoz maalesef melis merve yi geçer belki de :))

evet her çocuğun gelişimi farklı hiç belli olmuyor illaki çıkacaklar ama işte anneler dayanamıyourz hep merak içindeyiz bende öyleyimmmmm :1rolleyes:

canım benim oğlumunda 11.ayda çıktı dişi şimdi 1 yaşını doldurdu ve 4.çıkıyor .yanii her çocuğun gelişim farklı bende hiç çıkmayacak sanıyordum geçte olsa çıktı

benimkinin de bu aralar çok kaşınıyor bu sefer gerçekten çıkacak galiba :dance:

9.5 aylıkken çıkardı peş peşe alttan 2 dişini ama hala 2 deyiz üstten çıkaramadı bi türlü millet tüm dişleri tamamlıcak nerdeyse biz de yavaş ilerliyoz maalesef melis merve yi geçer belki de :))

canım merve iyi melis 1 yaşını dişsiz bitirdi d.gününde dişi bile yoktu geçemez bence biraz zor.

evet her çocuğun gelişimi farklı hiç belli olmuyor illaki çıkacaklar ama işte anneler dayanamıyourz hep merak içindeyiz bende öyleyimmmmm :1rolleyes:

Canım ne yapalım annelik böyle birşey işte.
Ama herkes aaaa dişi yok mu diyince çok gıcık oluyorum yok işte ne yapayım :bbo:
neyse altlar çok beyazladı diş varmış gibi duruyor :)

benimde kızım 29 temmuzdA 1 yasına girecek hala dişimiz cıkmadı

canım bu topiği açalı 1 ay falan oldu galiba. 1 tane de dişimiz çıkmadı yazan olmamıştı bir senin kızım bir benim kızım galiba. %1'lik kesimiz sanıyordum ama sanırım daha da az yüzdemiz :)
elbet çıkacak ama çok ilginç bu kadar geç olması hayretle izliyorum :)

Dert ettiğin şeye bak. Benim kızım 6.ayda dişini çıkardı, oğlum 10.ayda.
Fabrika aynı, ham madde aynı ama farklı aylarda çıkardılar dişlerini.

canım bu topiği açalı 1 ay falan oldu galiba. 1 tane de dişimiz çıkmadı yazan olmamıştı bir senin kızım bir benim kızım galiba. %1'lik kesimiz sanıyordum ama sanırım daha da az yüzdemiz :)
elbet çıkacak ama çok ilginç bu kadar geç olması hayretle izliyorum :)

Aslında geç çıkması bana göre çok güzel. Dişli bebekler meme ucunu resmen kemiriyor ve dayanılmaz bir acı veriyor. Dişsiz dişsiz bırak takılsın sen de rahat edersin :teytey:

ceyda canım herkes soruyor, bizimki doğuşta vardı şimdi döküldü diyorum :)
kızım 25 ağustosta 13 ayını bitirecek ama hala yok yok.

Huuu huuuu.
sonunda dişimiz çıktı aslında çarşamba çıktı ben anladım toplu iğne başı gibiydi ama kimse inanmadı artık dün çok net görününce inandılar ama işin ilginci 4 tane birden patladı hem alt hem üstler. Tam tamına 14 ay 21 günlükkken ilk dişimiz çıktı rekorlar kitabına aday olacağız :)))

Back
X