dişi nasil olunur ?

Offf bende bunun dengesini kuramiyoruuummm..
Benden ne istiyor anlamista degilim..
İspanyol paca pantolon cok seviyorum..
Boyum 1.60 altina topuklu giyince oyle guzel uzun bir bacak imaji ciziliyor ki cok yakistiriyorum kendime ve severekte giyiyorumm amaaaa...
Bir gun bulusurken giydim krem rengiyle cok acik kahve arasi birsey..
Ustunede bir tunik giydim yine ayni renk uyumunda..
Bana demesin mi krem erkek rengi bastan asaga krem rengindesin bu ne giyim boyle diye:KK57:

Baska bir gun de rengarenk cocuksu giyiniyormusummmmm:KK47:
Yaw 23 yasindayim beklentisi nedir ki anlamiyorum karalari grileri giyim bu mu yaniii..

Annem gecen gun siyah kumas pantolon almis iki tane cok guzeller ama benim onlari giyecek ortamim yok ki okuyorum daha..

Ha uniden bir etkinlige katilirim iste prof gelir mesela sunum yapar fln agir bir ortam olur tamam da surekli elegan elegan takilamam ki...

Hyr birde sanki gokkusagi gibi giyiniyorum kot T-shirt yapistir cik modundayim:KK53::KK53:

Ha renk olarakta uc kurus pahali olsun kirmizi olsun bir yanim var yalan degil:p(bu arada ennnn sevdigim renk sarii) ama evli degilim birsey degilim su yasimda ustume kasvet mi coksun koyu koyu giyinipte..
Sevgiliniz bu tarz benime juri uyesi olsun

Ayy bu en kotu modeli. Birde bunlarin saclari bigudili olur... kocalari ise giderken kocis derler. Hersey -is ekini takiyorlar yerin yersiz. Kelli felli gobekli adamin nesi kocis. Tobe eztagfurullah. Bunlar herseye kocis, hamis, bebis,???! Nesi kocis bunun ya ...
deme öyle darılırım :D

dişi olunmaz doğulur :KK53:

katılıyorum aynen...benim komşunun kızı var...cocuklugunu da bilirim şimdi genç kız oldu...ben kaç yıllık hatunum bòyle kışkırtıcı yürüyen gòrmedim...kalçaları hop hop oynata oytana nasıl yürümek varın gerisini siz düşünün...birde bunu topuksuz düz taban ayakkabıda başarıyor...

katılıyorum aynen...benim komşunun kızı var...cocuklugunu da bilirim şimdi genç kız oldu...ben kaç yıllık hatunum bòyle kışkırtıcı yürüyen gòrmedim...kalçaları hop hop oynata oytana nasıl yürümek varın gerisini siz düşünün...birde bunu topuksuz düz taban ayakkabıda başarıyor...
hey maşallah :KK31::confused:

Back
X