• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişiğini konuşturma sanatı :) tavsiyeler,taktikler ne yapmalı nelerden kaçınmalı ...

burda atladığınız bir konu var erkekleri tek tip bir robot olarak düşünmüşsünüz.oysaki çeşit çeşit erkek tipleri var tıpkı farklı kadın tipleri olduğu gibi.bir kısmı konuşan kadın kısmını sevmez bir kısmı sessiz kadını sevmez.yine bir kısım esprili kadın sever bir kısım espiri yapan kadını çok lakayit bulur ve buna benzer bir sürü örnek...öncelikle sevgilinizin veya eşinizin karekterinini anlatıp ona göre nasıl bir işve naz yaptığınızı anlatmalısınız bence...ama şunuda belirmek isterimki hiç bir erkek tipi suratsız bir kadınla olmak istemez,mutlaka güleryüz beklerler......

Bence gözlerinin içine bakcaksin... o oyle yaptigini görünce bakamicak gözüne.. utanip baska yere bakacak.. ama illaki yeniden bakicak... hosuna gidecek o bakislarin... sonra gulumsuceksin ve baska yere bakcaksin :) :16:

Birdeee : çoçuksu çoçuksu davranacaksin bazen :)) :8:

Sizce nasil ? :)) ehehehhe

:9::9:

Amaa velakin, evlendikten sonra disiligimizi nasil konusturmamizi söylemek biraz çok derine inerrr :)))))
öyle degil mi ? :17:

:64:

Not : evli degilim :)) :1: :1:

bende söyliyim bari biraz =) bu 2.5 yıllık ilişkimde öğrendim çocuğu :1:
-öncelikle dırdır kesinlikle yok ama trip sonuna kadar kırıldığınızı belli edin suratınızı diğer tarafa çevirin, bi 5 dk uğraşsın sonra yelkenleri suya indirin, fazla naz aşık usandırır :51:
-sizi çok mu kırdı, kavga mı ettiniz, 1 gün ona izin verin en azından 1 geceyi bi yanlız geçirsin erkekler kafalarını gece daha iyi topluyor, sonraki gün mesaj atın nasılsın vs. ama barışmak için yalvarmayın, suçluysanız özür dileyin.
-çok mu ilgisiz, bunu söyleyin, büyük ihtimal bi faydası olmicaktır ama olsun.. en azından bilsin rahatsız olduğunuzu, erkekler cicim zamanları bittikten sonra böyle oluyor bu sizi sevmediği için falan değil..
-kıskançlık yapın ama aşırıya kaçmasın, arkadaşları konusunda kısıtlamayın.
-asla kendinizden ödün vermeyin, aynı şekilde ondanda istemeyin..
-arada bu arkadaşlarının yanında da olabilir tabi onların anlamicağı şekilde tahrik edicek bi laf atın, çok komik duruma düşüyolar :9:
-son olarak erkekler çocuktur kızlar ve assla ama asssla büyümüzler :55:
aklıma geldikçe yazarım gene :51:

Son düzenleme:
-öncelikle dırdır kesinlikle yok ama trip sonuna kadar kırıldığınızı belli edin suratınızı diğer tarafa çevirin, bi 5 dk uğraşsın sonra yelkenleri suya indirin, fazla naz aşık usandırır :51:
-sizi çok mu kırdı, kavga mı ettiniz, 1 gün ona izin verin en azından 1 geceyi bi yanlız geçirsin erkekler kafalarını gece daha iyi topluyor, sonraki gün mesaj atın nasılsın vs. ama barışmak için yalvarmayın, suçluysanız özür dileyin.
-çok mu ilgisiz, bunu söyleyin, büyük ihtimal bi faydası olmicaktır ama olsun.. en azından bilsin rahatsız olduğunuzu, erkekler cicim zamanları bittikten sonra böyle oluyor bu sizi sevmediği için falan değil..
-arada bu arkadaşlarının yanında da olabilir tabi onların anlamicağı şekilde tahrik edicek bi laf atın, çok komik duruma düşüyolar :9:

Valla bravo;

Ben de senin yaşında erkekler hakkında bu kadar malumata sahip olsaydım keşke.

Korkulur bu yenilerden

Peki biz birazcik ilgisiz davranirsak onlarin ilgisi artar mi ?? :44: :44:

Peki biz birazcik ilgisiz davranirsak onlarin ilgisi artar mi ?? :44: :44:

onu da denedim de ters tepti, sen beni eskisi gibi sevmiyosun diyolar hemen, valla ben daha onların ilgisini arttırıcak bi yol bulamadım bulan varsa bana da söylesin:50: ama itiraf edim regl dönemide çok üstüme düşüyo, ee 7 24 te relg olamam ya :1:

bideee arkadaşlarıyla aranızı mutlaka iyi tutun, gün geliyor lazım oluyor. bütün arkadaş ortamlarınız aynı olmasın, kiminle dertleşiceğinize çok dikkat edin mesela kızgınken onun hakkında söylediğiniz bi söz kulağına giderse çook daha kötü oluyo herşey sora toparla toparlayabilirsen, haklıyken bi bakmışsınız özür dileyen sizsiniz :34:

ayy bu arkadas sayesınde 4 yıllık ilişkimi severek bitirmiştim sonradan arkadası itiraf etti meger aldatmış beni pisslukkk:53: amannnn o değilde yeni bir taktik geliştirdim kızlar arkadasımın numarasından ona mesaj cekmesini soledim askm sevgilim özledim en kısa zamanda yine buluşalım die. sonrada yanındayken attı ben aldım elinden bu gördü şok :44: dedim kim bu aldatıyorsun beni bilemm de bi tokat ypıştırdım feln dur dinle valahi ben yapmadım felan diyii haberim yok kim oldugundan gel arayalım felan fıstık :52: küstüm sabah gece teli kapattım hani eşşegi sağlam kazıga baglayalım demi tecrube edinsin:76: sonra sabah bana güller çikolatalar yapmadıgım bişe yüzünden senı kırdım özür dilerim diye hahaahhaha ölürüm laaa sanaaaaa:69:

onu da denedim de ters tepti, sen beni eskisi gibi sevmiyosun diyolar hemen, valla ben daha onların ilgisini arttırıcak bi yol bulamadım bulan varsa bana da söylesin:50: ama itiraf edim regl dönemide çok üstüme düşüyo, ee 7 24 te relg olamam ya :1:

Hmmm dogru ters de tepebilir....
Canimcim sen evlimisin ? :)
regl döneminde ustune dusuyo haa:) enteresaan . ne guzel demekki regl donemlerimizde hassas oldugumuzu biliyolar :))

Hmmm dogru ters de tepebilir....
Canimcim sen evlimisin ? :)
regl döneminde ustune dusuyo haa:) enteresaan . ne guzel demekki regl donemlerimizde hassas oldugumuzu biliyolar :))

yok canım evli değiliz daha üni okuyoruz :51: regl döneminde çok ağrım oluyo benim, ay kıyamam ya, insan ağrısı hiç bitmesin istiyo bazen :9:

yok canım evli değiliz daha üni okuyoruz :51: regl döneminde çok ağrım oluyo benim, ay kıyamam ya, insan ağrısı hiç bitmesin istiyo bazen :9:

bizde öyle benm çok ağrım oluyor çok üstüme düşüyor onlara gittiğimde bana su torbası ayarlamış sıcak su ısıtıyor karnımı ovuyor sıcak çay yapıyor zaten onla konuşurken birde bu yaptılarıyla ağrım geçiyor :69::69::69::69::69: adetim yaklaşınca buluştğumuzda ağrım fazla olur diye yanında minoset taşıyor :46::46::46: inşallah evleniriz ve hep böyle olur o zaman dişilerin en dişisi olurum dişilik neymiş gösteririm ona:52::52::52::52::52::52: :D:D:D

bizde öyle benm çok ağrım oluyor çok üstüme düşüyor onlara gittiğimde bana su torbası ayarlamış sıcak su ısıtıyor karnımı ovuyor sıcak çay yapıyor zaten onla konuşurken birde bu yaptılarıyla ağrım geçiyor :69::69::69::69::69: adetim yaklaşınca buluştğumuzda ağrım fazla olur diye yanında minoset taşıyor :46::46::46: inşallah evleniriz ve hep böyle olur o zaman dişilerin en dişisi olurum dişilik neymiş gösteririm ona:52::52::52::52::52::52: :D:D:D

pek fazla umutlanmayın kızlar yat dınlen gecer dıyolar.sizinkıler farklı olurlar inş.yok anacım nerde oyle evlı erkekkk.:1::1:

bunu taktik olarak mı değerlendirirsiniz bilmiyorum ama mesela benim uyguladığım bir yöntem var çok işe yarar..ilişkimde beni hep karlı çıkarır..

onu sık sık tşk ederim..ufak tefek sebepler dahi olsa..mesela ogün çok mu güler yüzlü çok mu esprili "bugünki güler yüzün için şakaların için tşk ederim"derim..rutin beni arama periyotlarına bile "beni ihmal etmediğin için tşk ederim"derim..aslında bana sarılmalarının hiçbirinin arasında pek bi fark yok ama ben "bugün sıcacık sarıldın bana sağol"derim..yani onu sık sık takdir ederim..buda bana herhangibir hatasında onu eleştirebilme hakkını doğurmuş oluyor..vede çok tepki göstermiyor..usul usul dinliyor..

çünkü biliyorki yiğidimi sırası geldimi öldürsemde sırası gelincede hakkını veriyorum..oda gık etmiyor..:51: aslında kişisel gelişim kitaplarındada sık sık karşılaştığım bir yöntem..sevdiğinizi alalade gördüğünüz şeylerde bile tşk edin ihmal etmeyin diyor..bende işe yarıyor tecrübeyle sabit..

Benim ki de paso olup olmadık şeylere teşekkür ediyor ben de bunun için teşekkür edilir mi hayatım diyodum bazı şeylere. Bundan dolayıymış demek ki. :27:

ahh ah benimki reglken her uyuduğumda böyle 2-3 mesaj uzunluğunda bi msj yazardı, uyanınca okuyup mutlu olim diye.. son zamanlarda tık yok :14:

hmm anladim canim:) benimde çok agrim olur.. bazen derim yaaa bu regl ne kotu bisey..keske sadece evlendikten sonra olsaydik diyeee:))) ama olmayincada insan kendini çok kotu hissediyo o yuzden buyuk konusmiyim ben yinede...:)
ehehehe :52:
Ay cok tatliii:)) birde çorba falan yapip içirtseler ne romantiik filimlerdeki gibi:))) :69: :69:

hmm anladim canim:) benimde çok agrim olur.. bazen derim yaaa bu regl ne kotu bisey..keske sadece evlendikten sonra olsaydik diyeee:))) ama olmayincada insan kendini çok kotu hissediyo o yuzden buyuk konusmiyim ben yinede...:)
ehehehe :52:
Ay cok tatliii:)) birde çorba falan yapip içirtseler ne romantiik filimlerdeki gibi:))) :69: :69:

benmki yapıyor o dediğini:70: hatta sıcak su torbası getiriyor banaaa:69:

Back
X