Dişiğini konuşturma sanatı :) tavsiyeler,taktikler ne yapmalı nelerden kaçınmalı ...

herkese günaydınn bayanlarrr:)
valla 4yıılık ayrıldıgım sevgileme nazaran şimdikinden bahsediyorum ne yaptıysam tersini yapıyorum sonuçmu ? yakında yüzük takıcaz hahahaha.

mesela ne diyorsa tersini yapın ama bunu yaparken vücut diliniz konussun azınız baska konussun bedenınınz başka haya yaptıgınızda sırnasın küçük kız çocugu gibi yawsayın:) o hatalıykende afedersiniz azına..... :) dün bowlingde senn için bi delilik yapayımmı dedi yap dedim herkesin içinde sevi cok seviyorum aşkım dedi kucakladı döndürüyo ben ne yaptım askım show gerek yoktu bunu zaten biliyordum dedim sonra tavır yaptı bilmem ne 2öpücük bi gülücük ayakkabılarımı giydiriyo çıkarıyo herkes ona bakıyo çok komikti:):65:

yok bee sende amma vicdansızmışsın..çocuk o kadar medeni cesaret göstermiş.. :1:belki taktiklerinle değildir olacağı varmışdır olmuştur nişan yani..

bilmem belkide haklısındır..bu erkeklerin kullanma klavuzu yokmu..

yok bee sende amma vicdansızmışsın..çocuk o kadar medeni cesaret göstermiş.. :1:belki taktiklerinle değildir olacağı varmışdır olmuştur nişan yani..

bilmem belkide haklısındır..bu erkeklerin kullanma klavuzu yokmu..

sanırım henuz üretilmedi kullanma kılavuzları yani, ya da hala üretim hatası olarak görülüp bilerek yazılmıyordurr :82::26::24::23:

bunu taktik olarak mı değerlendirirsiniz bilmiyorum ama mesela benim uyguladığım bir yöntem var çok işe yarar..ilişkimde beni hep karlı çıkarır..

onu sık sık tşk ederim..ufak tefek sebepler dahi olsa..mesela ogün çok mu güler yüzlü çok mu esprili "bugünki güler yüzün için şakaların için tşk ederim"derim..rutin beni arama periyotlarına bile "beni ihmal etmediğin için tşk ederim"derim..aslında bana sarılmalarının hiçbirinin arasında pek bi fark yok ama ben "bugün sıcacık sarıldın bana sağol"derim..yani onu sık sık takdir ederim..buda bana herhangibir hatasında onu eleştirebilme hakkını doğurmuş oluyor..vede çok tepki göstermiyor..usul usul dinliyor..

çünkü biliyorki yiğidimi sırası geldimi öldürsemde sırası gelincede hakkını veriyorum..oda gık etmiyor..:51: aslında kişisel gelişim kitaplarındada sık sık karşılaştığım bir yöntem..sevdiğinizi alalade gördüğünüz şeylerde bile tşk edin ihmal etmeyin diyor..bende işe yarıyor tecrübeyle sabit..

erkekler iyi gunde pohpohlanmayi seviyor,yeri gelince de kadinin disli olmasini..
bazi taktikler cok tecrubeli erkeklere sokmez:51:cetin cevizlere dikkatt:92:

evlenmeden böyle olur gençlik işte,ama bide evlenince gör sen onları bak bakalım seni muma çevirmişmi çevirmemişmi:9:
bekarlıkta bu dediklerinizin hepsine ooookkkeeeeyyyyyy aammaaaaaaaa
aynı evin içinde yıllarca yaşayıpta o dedikleriniz olmuyor malesefff
acı gerçekler.:27:

süründürmek lazım ben öyle yapıyorum başardım vs diyenlere kesinlikle katılmıyorum!!!

benimde öyle yapan arkadaşlarım var ama onlar mutluyum diyerek sadece kendini kandırıyo

kendinizi düşünün sürekli size karşı çıkan her kavgada üste çıkan biriyle beraber olmak ne kadar mutlu eder sizi ?

herşeye alttan alın o bagırsa siz susunda demiyorm bunu da asla tavsiye etmiyorum..
herşeyin bi sınırı olması lazım

misal ;
eski erkek arkadaşımla uzun süreli bi ilişkimiz vardı ayrıl-barış ayrıl-barış laçka içinde sevgiden çok alışkanlıgın oldugu bir ilişkiydi

Şimdiki ilişkimde - asla ayrılık lafını sokmam araya 'ayrılık kelimesinin edildiği her an aşkınızın bitişidir'

eskisinde bensiz bi yere gittiginde surat yapardım kavga çıkardı

Şimdi mi ? güveniyorum ona ve teşekkür ediyorum bana kaybettigim güvenimi geri verdiği için.. nereye ne zaman gidicegini sınırını bilir ve gider mutluyuz :nazar:

ve çok önemli bi konu daha bi şeye sinirleniyosanız oturun konuşun halledin , onun anlamasını beklemeyin bu durum onu sıkıcaktır..

ne Demişler ''fazla naz aşık usandırır'' ben süründürüyorum deli gbi aşık bna demeyin o bu durumdan ne kadar mutlu bilemezsiniz..

bi ilişkide sevgiden de önce gelen bi şey var bence güveninizi kaybetmeyin ona güvendiğinizi belli edin ama salak durumunada düşmeyin gözünüz hep açık olsun bunu söylemeyin ama hissetsin

Son düzenleme:
valla eşim için konuşuyorum (herkes için başka şeyler söylenebilir.)

evlilik sorunları için danıştığım bir kaç insandan biri bana

accık pış pış yeter seninkine demişti.

sonuç: tereyağından kıl çeker gibi istediklerini elde etmek :64::64::64:

çok değişti çook

suscan konuşmucan karışmıcan itirazları aşıcan sevecen yapacan edecen sinirlenmicen kızmıcan yargılamıcan DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ SONUNDA YİNE SEN OLCAN :82:O YÜZDEN HİÇ UGRAŞMICANNN SALLLLAAAAA:32::32::32:

:60: Bunları yapmamak gerekiyo demek ki.

bak aklıma bi atasözü geldi

göster ama elletme
:13:

Bu atasözü müydü yahuu? :60:

erkekler iyi gunde pohpohlanmayi seviyor,yeri gelince de kadinin disli olmasini..
bazi taktikler cok tecrubeli erkeklere sokmez:51:cetin cevizlere dikkatt:92:

İlişkilerde tecrübeli erkekleri zekadan başka bir şey çökertemez. Ağzını açık bıraktığında hayranın olup imza istemedikleri kalıyor.

Bir kere erkeği salak yerine koymamak lazım, yani taktiklerimi anlamıyor sanmamak lazım kesinlikle anlarlar, hatta salak bi adamsa bile zekiymiş sanmalı kendini ki sen istediğini yapabilesin o arada. Haha bu da taktik oldu sanki. :60:

Taktikleri son derece doğal uygulamak lazım desek daha doğru olacak sankii.

Ve tabi ki cinsel çekim yoksa o iş olmaaaz! :92:

herkese günaydınn bayanlarrr:)
valla 4yıılık ayrıldıgım sevgileme nazaran şimdikinden bahsediyorum ne yaptıysam tersini yapıyorum sonuçmu ? yakında yüzük takıcaz hahahaha.

mesela ne diyorsa tersini yapın ama bunu yaparken vücut diliniz konussun azınız baska konussun bedenınınz başka haya yaptıgınızda sırnasın küçük kız çocugu gibi yawsayın:) o hatalıykende afedersiniz azına..... :) dün bowlingde senn için bi delilik yapayımmı dedi yap dedim herkesin içinde sevi cok seviyorum aşkım dedi kucakladı döndürüyo ben ne yaptım askım show gerek yoktu bunu zaten biliyordum dedim sonra tavır yaptı bilmem ne 2öpücük bi gülücük ayakkabılarımı giydiriyo çıkarıyo herkes ona bakıyo çok komikti:):65:

haha :))) Benzer şeyleri başka kızların da yaptığını duymak güzel :) Ben de öyle yapıyorum çok eğlenceli oluyo ya :) Kızdı mı da iki gül suratına bak tamam :))) Gık demiyo . Demiyodu yani.. Ayrıldık 1 hafta oldu.. Bana mesaj atmasını bekliyorum atmıyo atmıyo.. Normalde ayrıldığımızda bi şekilde barışırdık mesaj atıpta bu sefer olmadı. Mesaj ben atsam direk barışır biliyorum ama onun atması lazım nolcek böyle :D

günaydın bayanlar yokmu yeni taktikleriniz ya ben yurt dısına gitmek istiyorum :33: HEP KUCUKLUKTEN BERİ HAYALIM YABANCI EŞİM OLMASIYDI.2haftalık oldu ama malesef newyorkta oldugu için olmuyordu bole şimdiki sevgilimin ablasının eşi italyan ole hoşuma gidiyorki vallahi yabancı erkekler daha kıymet biliyorlar gerçi şpimdiki sevgilimde Allah var çok iyi kısmet nsip :27:

Allah bu erkekleri korusun ya, kadınlardan korkulur =)

kadının normal hali bile onları etkilerken, ekstra ''dişilik taktikleri'' onları kalpten götürebilir, aman dikkat :27::9:

Son düzenleme:
erkekleri bağlamak kadının elinde olan bir durum değil....

siz ne yaparsanız yapın ama erkek eğer evcimen sizi seven biri değilse isterseniz altın yumurtlayın yine fasa fiso......

sonuç:
herşey erkeğin sizi sevmesidir..

dişiliği öne çıkarmak için seksapalite kullanılmalıdır yürek hoplatıcaksın yavaşca ve munzurca:89::89:
gerek konuşma tarzınız gerek yaklaşımınız gerek jest mimikleriniz kadınsı olmalıdır öyle bir konuşacaksınızki dudaklarınızı heyecanla okuyacak:21::21::21: hoş masum bir o kadar da merak uyandırarak gülümseyeceksiniz bakışlarınızdaki albeni hiç sönmeyecek :51::51::51: dişilik deyince illa açılıp saçılmak gerekmiyor bu arada sade klasik bir kıyafet kıpkırmızı bir ruj ve topuklu ayakkabıyla fiziksel olarak dişiliğinizi konuşturabilirsiniz:61::61:

güzel bir konu.ama erkek önce zeki kadın mı zeki olmayan (ya da öyle görünmeyen) kadından mı hoşlanıyor? güçlü mü ona muhtaç mı? ben güçlü olduğumu kanıtlayınca kaybettim sanki :( ben hoşlanmasam da, partnerine ona muhtaçmış duygusunu veren, kendisi pek bir iş halledemeyen, uysal kızlar daha mutlu ediliyor gibi :( ama ben böyle değilim...hangisi daha çekici?

dişiliği öne çıkarmak için seksapalite kullanılmalıdır yürek hoplatıcaksın yavaşca ve munzurca:89::89:
gerek konuşma tarzınız gerek yaklaşımınız gerek jest mimikleriniz kadınsı olmalıdır öyle bir konuşacaksınızki dudaklarınızı heyecanla okuyacak:21::21::21: hoş masum bir o kadar da merak uyandırarak gülümseyeceksiniz bakışlarınızdaki albeni hiç sönmeyecek :51::51::51: dişilik deyince illa açılıp saçılmak gerekmiyor bu arada sade klasik bir kıyafet kıpkırmızı bir ruj ve topuklu ayakkabıyla fiziksel olarak dişiliğinizi konuşturabilirsiniz:61::61:

Kırmızı ruj mu? :60:

güzel bir konu.ama erkek önce zeki kadın mı zeki olmayan (ya da öyle görünmeyen) kadından mı hoşlanıyor? güçlü mü ona muhtaç mı? ben güçlü olduğumu kanıtlayınca kaybettim sanki :( ben hoşlanmasam da, partnerine ona muhtaçmış duygusunu veren, kendisi pek bir iş halledemeyen, uysal kızlar daha mutlu ediliyor gibi :( ama ben böyle değilim...hangisi daha çekici?

evet, güçlü kadınlar erkekleri ürkütüyor. bu bilinen bir gerçek. erkekler bu tür kadınlar üzerinde hakimiyet kuramayacaklarını düşünüp uzaklaşıyorlar. Bir de çelişki olan bir durum var ki, erkekler hem güçlü kadınları çekici buluyor, istiyor ama iş uzun süreli ilişki oldu mu kaçma yolunu tercih ediyorlar bir çoğu =/

ha bir de böyle uysal kadınları bulduktan sonra kadının ilişkiye bağımlı olup erkeğe tamamen bağlanmasından sonra erkek yine kaçma yolunu tercih edebiliyor. Yani kendine yeten bir kadında doyum aramaya çalışıyor. İlişkide kimliğini kaybeden kadından da soğumaya başlıyor.

Burda dengeyi kurmak önemli sanırım, erkeğe muhtaç gibi davranmak değil de kendi başımıza da ayakta durabildiğimizi gösterirsek erkek ilişkinin daha çok farkında olur. Tabi bu demek değildir ki, erkeğe hiç bağımlı olmayacaz, kadınsı vericilik gibi özellikleri reddedeceğiz. Bunu da yapmak lazım ama fazla bağımlı olmadan, karşı tarafı boğmadan... anlayacağınız kadın olarak işimiz zor :82:

Back
X