Dişil enerji ve özgüvenimi nasıl yükseltebilirim?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.438
1.475
83
Etrafımdaki insanlar güzel olduğumu söylüyorlar ama hiçbir erkek beni beğenmiyor. Dişil enerjiden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü gayet normal birisiyim. Sizce ne yapmalıyım dişil enerji için? Doğal taş bileklik takmak işe yarar mı mesela?

Etrafımdaki insanlar güzel olduğumu söylüyorlar ama hiçbir erkek beni beğenmiyor. Dişil enerjiden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü gayet normal birisiyim. Sizce ne yapmalıyım dişil enerji için? Doğal taş bileklik takmak işe yarar mı mesela?
Bazen güzel olmak yetmiyor albeni çok önemli

Tuzlu sudan bahsediyorlardı bi ara dişil enerji için, anlamadığım konular🤷‍♀️

Tesetturluyum o yüzden kırmızı ağır gelir bana :) Herkes guleryuzlu pozitif enerjik biri olduğumu söylüyor ama özgüvenim düşük. Bir psikolog dedi ki annesi tarafından eleştirilen kizlar kendilerini değersiz hisseder. Boyle olunca da dişil enerji düşüyormuş ve erkeklere itici geliyormus

Bende bi kaç video izledim ama bilmiyorum nasıl yükselecek. Normal yaşam standardında yaşasak olacak belki de
Şu şartlarda o enerjiyi hissedemiyorum.
Ben de. Vize haftasındayim babamı işten çıkardılar derken baya bi şey yaşadım. Para olsa psikologla konusacagim ama o da yok. İş aramaya devam ediyorum

duş aldıktan sonra sağ omzundan tuzlu su dökmeni tavsiye ederim 1 litreye 2 çorba kaşığı tuz koy ve duş bittikten sonra sağ omzundan sola doğru çapraz dök ve durulanma. hem dişil enerji arttırıyor hem de dengelenip negatiften arınıyorsun.

aslinda cok basit. icten gulumseyen ve gulen kadinlar begenilir. yasam enerjin yuksek olmali ve pozitif olmalisin. ahim sahim zekaya dusmez erkekler. bir sure sonra guzellik de bayar. mutlu ve memnun olmaya bak herkes pesinde

aslinda cok basit. icten gulumseyen ve gulen kadinlar begenilir. yasam enerjin yuksek olmali ve pozitif olmalisin. ahim sahim zekaya dusmez erkekler. bir sure sonra guzellik de bayar. mutlu ve memnun olmaya bak herkes pesinde
Ben öyleyim ama olmuyor nedense. Acaba bilincaltimdaki blokajlar yüzünden mi aşkta mutlu olamiyorum

Bu bahsettiğiniz beğenilme durumun dişil enerjiyle alakası yok sanıyorum, nerden öğrendiniz bundan sebep olduğunu?

Dişil enerji, affetme, hoşgörü, dinginlik, sevgi vs şeyleri temsil eder. Kaos gibi durumlar dişil enerjinin düşüklüğünden kaynaklanır.

Dişil enerjinizi arttırmak için yoga ve nefes çalışmaları yapabilirsiniz. İnternette bir dolu youtube videosu var.

Bu bahsettiğiniz beğenilme durumun dişil enerjiyle alakası yok sanıyorum, nerden öğrendiniz bundan sebep olduğunu?

Dişil enerji, affetme, hoşgörü, dinginlik, sevgi vs şeyleri temsil eder. Kaos gibi durumlar dişil enerjinin düşüklüğünden kaynaklanır.

Dişil enerjinizi arttırmak için yoga ve nefes çalışmaları yapabilirsiniz. İnternette bir dolu youtube videosu var.
Bir psikologtan

Bunun sebebi de bilinçaltı
Babam iş buldu bu arada biraz param olsun bir psikologla gorusecegim o bu konularda baya bilgili. Ama ben kafaya koydum bu sorunu cozecegim. Bir gün ben de mutlu olacağım inanıyorum 😍
hersey kendine deger vermekle baslar. sen kendin icin ne iyidir ne kotudur bilirsin. bir gun mutlu olacagim deme bugunden mutlu ol

Back
X