Dişil enerji yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berceste_

Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
10.234
8.399
448
45
Selam kizlar
Ben daha yeni duydum dişil enerji kavramını ve sizlere danışmak istedim acaba yaptirmami önerirsiniz yoksa psikiyatrist mi önerirsiniz karar veremedim
11 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı çok fazla operasyona maruz kaldım. İki yıl önce bilinç altı temizliği yaptırdım ve bebek fikrini kafamdan tamamen silindi artık daha mutluyum hayatın tadını çıkartıyorum zannediyordum ki
Cinsel yönden çok isteksizlik yaşıyorum ben bunu hastaliklardan fark edememisim. Bu durumu ise tüm kadınların yasiyor mantığına oturtmustum. Ama eşim isteksiz olmamdan dolayı sıkıntı yaşadığını söyleyince ye kadar ben normaldim.YouTube da dişil enerji ile ilgili bazi şeyler gördüm ve araştırdım buna göre benim disil enerjim çok düşük çıkıyor.
Baskılar toplumun bana biçtiği rol erkek gibi kız olmam. Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeniyim daha erkeksi olmam gerekiyor gibi hissederken iyice eril enerjiyi hisseder oldum galiba
Yani kizlar yeniden kadınlığımı keşfetmek istiyorum önerilerinize açığım
Ama en çok böyle yaşam koclarina danışan arkadaslardan tavsiye istiyorum yaptırmalı mıyım yoksa boşver gerek yok mu diyorsunuz.
Anlatımım inşallah sıkıcı olmamistir. Şimdiden teşekkürler

Bir de videolardan bana atabilir misiniz bir kaç tane? Benim de eril enerji yükseliyor olabilir.
Atmayı bilmiyorum desem ama yazınca çıkanları dinledim ama onlar çok yüzeysel bilgiler bendeki sorun daha derin galiba

Bilinçaltı temizliği nasıl yaptırdınız işe yarıyor mu ?

Ahahaaa benim hiç kırmızı geceligim olmadı aslında param var ama neden almadığıma çözüm bulacaklaarsa alırız kırmızı gecelik
Ay o içten gelmeli. Bir de insanlar partnerlerince beğenildikçe motive oluyorlar. Benim kocam seviyor, giyiyorum diyorlar. Bence bizim içinde iyi hissetmemiz önemli.

Bilinçaltı temizliği nasıl yaptırdınız işe yarıyor mu ?
Ben de işe yaradı bilinç altı temizliğini adet döngümün düzelmesi için yapmıştı çok şükür 2 yıldır arada teklese de aydan aya oluyorum

Doğru mu bilmiyorum ama bekarken Bi tanıdık bana altın takın altın kadınsılığı cekiciliği artırır demişti
Acaba östrojen salınımını artırıyor mu bilemiyorum.
Bir de yag hücrelerinden östrojen salınır. Aşırı zayıfsanız biraz kilo alınız.
Bunun dışında gündelik seyler. Bakımlı olmak güzel giyinmek sac bas vs. Ha bir de elbise ve etek giymek ve topuklu ayakkabı tabii ki. .

Alma verme dengenizi oluşturmanız gerek. Bir kadın olarak kendinizi sevmeniz farkına varmanız, olduğunuz gibi kabul etmeniz gerek. Ve begenilmek icin değil kendinizi mutlu etmek için aynaya baktığınızda kendinizi sevmek için süslenip giyinmelisiniz. Yaradanın Ya rahim esmasinin yaraticiliktaki özelliğinin farkında olmanız gerekmekte. Bunu dengelemek icin de hergun ya allah, ya rahman ya rahim çekebilirsiniz. Olumlama yapabilirsiniz. Kadınlığımi kabul ediyorum, kadınlığımi seviyorum içinizden nasıl gelirse. Burcunuzu araştırın venusunuze uygun taş hangisiymis onu bulun , doğum haritanızda venüs hangi burca. O tasi taşıyın. Ya da teninize değen zümrüt ya da pembe kuvars taşı taşıyabilirsiniz. Olumlama örneği olarak, toprak gibi bereketli, güneş gibi sıcacık, gökyüzü gibi sonsuzum , ben güzel bir, kadınım sevmeyi sevilmeyi hakediyorum.. şifa olsun şimdiden sevgiler..

Ay o içten gelmeli. Bir de insanlar partnerlerince beğenildikçe motive oluyorlar. Benim kocam seviyor, giyiyorum diyorlar. Bence bizim içinde iyi hissetmemiz önemli.
O içten gelmeli kısım önemli beni engelleyen çok fazla neden var mesela utanma yakistiramamak

Leoparlı da yok zaten sorunum bu sade ve düz yaşamak istiyorum sevmiyorum hatta komik ve basit geliyor bana o kiyafetler
Bence düz beyaz sade ama şık çamaşırlar daha güzel duruyor. Bordo, beyaz, siyah ve hardal rengi iç çamaşırları favorımdır ama bak ben bekarım ama zevkliyimdir

Ben direkt boğa Burcuyum Venüs direkt benim gezegenim çok mu dişiyim ben şimdi

Venüs boğa benim ve bu kadarlık bilgiyle ne yapabilirim bilmiyorum aslında dediğinizi araştırıp o taşları alacagim en kısa zamanda
Bu dişil enerji olayiyla bugün tanıştım. Yumruk yemiş gibi oldum kendimi sevdiğimi düşünüyordum ama benim duvarlarım varmış kendimi güvende hissetmek için iyice kabalasmisim 40 yaşındayım hala umut var mı

O içten gelmeli kısım önemli beni engelleyen çok fazla neden var mesela utanma yakistiramamak
Şu zamana da artık bu utanma kalmamalı sanki. Yani ben mi fazla rahatım bilmiyorum. Ya ben konuşcam ama bu konuyu cinselliğe taşısınlar.
Ben de çok maskülen buluyorum kendimi. Özel bir gün filan olacak da şık giyinmem gerekecek diye aklım çıkıyo. Şimdiye kadar 1 tane bu da güzelmiş dediğim topuklu ayakkabı olmadı yeryüzünde. Acayip komik ve saçma geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…