Dişil enerji yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hah işte komik geliyor bana da
Maskulenim ben de saçlarımı okula giderken açıyorum ama sonra yanlış anlaşılma korkusuyla bağlıyorum. İnsanların hoşlandığı iltifatlar dan ben nefret ediyorum.

Khumbhaka Pranamaya nefes egzersizi var. Dişil eril enerjiyi dengelediği gibi cilt kırışıklıklarını önler, cildi ışıl ışıl yapar.
Ayrıca dişil enerji için meditasyon ve olumlamalar etkili oluyor

Bence düz beyaz sade ama şık çamaşırlar daha güzel duruyor. Bordo, beyaz, siyah ve hardal rengi iç çamaşırları favorımdır ama bak ben bekarım ama zevkliyimdir
Bekarken ben de zevkliydim kimse görmüyordu ondan mı acaba

Pembe kuvars taşını önerenleri duymuştum yanlış hatırlamıyorsam Yin Yang meditasyonu vardı bu konuyla ilgili

Peki cinsel yöneliminizi sorguladınız mı?
Ah evet acaba kocamdan mi hoşlanmıyorum dedim ama yok çok seviyorum ama başka erkeklerden de hoşlanmıyorum çekici gelmiyor. Acaba dedim kadınlardan mi hoslaniyorum valla denedim yok onlardan da hoslanmiyorum. Ben cinsellikten nefret ediyorum

Tabiki de var kadınız biz kadının olduğu yerde umut bitmez .:) boğa kadinlarinin dişil enerjisi zaten yüksektir, yalnızca farkında değilsiniz demektir. Ateşli bile denilebilir:)

Hangi burçsunuz?

Tabiki de var kadınız biz kadının olduğu yerde umut bitmez .:) boğa kadinlarinin dişil enerjisi zaten yüksektir, yalnızca farkında değilsiniz demektir. Ateşli bile denilebilir:)
Yok artık ateşli ve ben çok tatlısınız ama yine de hoşuma gitti hala umudum olması

Üstteki maskülen mesajımı okuyunuz. Bende yok maalesef venüssel şeyler.
Bende varsa nasıl var diye düşünecek olursam, bakımlı olmayı makyaj malzemelerini ve parfüm çok severim, takı çok severim

onun dışında giyim kuşam yok topuklu vs bende de çok yok rahat olacak

bence bu iş dantel işi vs değil ya başka bişey bence bu.

Hah işte komik geliyor bana da
Maskulenim ben de saçlarımı okula giderken açıyorum ama sonra yanlış anlaşılma korkusuyla bağlıyorum. İnsanların hoşlandığı iltifatlar dan ben nefret ediyorum.
Bence biz de böyle bi türüz. Bırakın dağınık kalsın. Ben şimdi öğrendim bu enerji türünü bi araştıracağım. Ama bir değişim yaşanacaksa kendiliğinden yaşanmalı diye düşünüyorum. Eğer seks kavramıyla bağlarınız koptuysa bir orta yol bulabilmek için destek alın tabi ki. Çünkü güzel bir şey.
Yine kendimi anlatayım biraz. Ben de cinsel mevzularla kafayı bozmak üzereydim. Aşırı çok seviyordum. Şimdi biz de tüp bebek yolundayız. Yaşım 29 ve ben de bu işlersen uzaklaşacağım gibi sanki. Ödevleşti gibi. Ve ben artık eskisi kadar arzulu değilim. Sizdeki duruma benzettim.

Aseksüel mi deniyodu öyle mi oldu acaba ki?

Valla nasi yaptiriliyo hiç bi fikrim yok ama gözümde gece ormanda dolunay vakti aya sunak yapıp, adak adayan kadınlar canlandı, işte bunlar hep korku filmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…