Venüs benim de gezegenim. Teraziyim.Ben direkt boğa Burcuyum Venüs direkt benim gezegenim çok mu dişiyim ben şimdi
Benim noral terapi doktorum yapmıştı canım ama bir çok uzman yapıyor artikKim yapıyor ki onu
Zaten dişil deyince tüm Venüs’ler doluşmuşuz baksanaVenüs benim de gezegenim. Teraziyim.
Hah işte komik geliyor bana daŞu zamana da artık bu utanma kalmamalı sanki. Yani ben mi fazla rahatım bilmiyorum. Ya ben konuşcam ama bu konuyu cinselliğe taşısınlar.
Ben de çok maskülen buluyorum kendimi. Özel bir gün filan olacak da şık giyinmem gerekecek diye aklım çıkıyo. Şimdiye kadar 1 tane bu da güzelmiş dediğim topuklu ayakkabı olmadı yeryüzünde. Acayip komik ve saçma geliyor.
Onu bende araştırayım ya bir çok şey silinsin gitsin beynimden çok yoruldum artıkBenim noral terapi doktorum yapmıştı canım ama bir çok uzman yapıyor artik
Üstteki maskülen mesajımı okuyunuz. Bende yok maalesef venüssel şeyler.Zaten dişil deyince tüm Venüs’ler doluşmuşuz baksana
Bekarken ben de zevkliydim kimse görmüyordu ondan mı acabaBence düz beyaz sade ama şık çamaşırlar daha güzel duruyor. Bordo, beyaz, siyah ve hardal rengi iç çamaşırları favorımdır ama bak ben bekarım ama zevkliyimdir
Benim çamaşırlar çok görüldü ne yazık kı bende iç çamaşırı alma hastalığı vardır. Yurtta bütün arkadaşlarım alır tek tek incelerlerdi hala para gömerim onlaraBekarken ben de zevkliydim kimse görmüyordu ondan mı acaba
Ah evet acaba kocamdan mi hoşlanmıyorum dedim ama yok çok seviyorum ama başka erkeklerden de hoşlanmıyorum çekici gelmiyor. Acaba dedim kadınlardan mi hoslaniyorum valla denedim yok onlardan da hoslanmiyorum. Ben cinsellikten nefret ediyorumPeki cinsel yöneliminizi sorguladınız mı?
Tabiki de var kadınız biz kadının olduğu yerde umut bitmez .:) boğa kadinlarinin dişil enerjisi zaten yüksektir, yalnızca farkında değilsiniz demektir. Ateşli bile denilebilir:)Venüs boğa benim ve bu kadarlık bilgiyle ne yapabilirim bilmiyorum aslında dediğinizi araştırıp o taşları alacagim en kısa zamanda
Bu dişil enerji olayiyla bugün tanıştım. Yumruk yemiş gibi oldum kendimi sevdiğimi düşünüyordum ama benim duvarlarım varmış kendimi güvende hissetmek için iyice kabalasmisim 40 yaşındayım hala umut var mı
Boga kadınlarının yüksek diyebilirz evetBen direkt boğa Burcuyum Venüs direkt benim gezegenim çok mu dişiyim ben şimdi
Hangi burçsunuz?Ah evet acaba kocamdan mi hoşlanmıyorum dedim ama yok çok seviyorum ama başka erkeklerden de hoşlanmıyorum çekici gelmiyor. Acaba dedim kadınlardan mi hoslaniyorum valla denedim yok onlardan da hoslanmiyorum. Ben cinsellikten nefret ediyorum
Yok artık ateşli ve benTabiki de var kadınız biz kadının olduğu yerde umut bitmez .:) boğa kadinlarinin dişil enerjisi zaten yüksektir, yalnızca farkında değilsiniz demektir. Ateşli bile denilebilir:)
Güneş balık yükselen kova ay yayHangi burçsunuz?
Bende varsa nasıl var diye düşünecek olursam, bakımlı olmayı makyaj malzemelerini ve parfüm çok severim, takı çok severimÜstteki maskülen mesajımı okuyunuz. Bende yok maalesef venüssel şeyler.
Bence biz de böyle bi türüz. Bırakın dağınık kalsın. Ben şimdi öğrendim bu enerji türünü bi araştıracağım. Ama bir değişim yaşanacaksa kendiliğinden yaşanmalı diye düşünüyorum. Eğer seks kavramıyla bağlarınız koptuysa bir orta yol bulabilmek için destek alın tabi ki. Çünkü güzel bir şey.Hah işte komik geliyor bana da
Maskulenim ben de saçlarımı okula giderken açıyorum ama sonra yanlış anlaşılma korkusuyla bağlıyorum. İnsanların hoşlandığı iltifatlar dan ben nefret ediyorum.
Aseksüel mi deniyodu öyle mi oldu acaba ki?Ah evet acaba kocamdan mi hoşlanmıyorum dedim ama yok çok seviyorum ama başka erkeklerden de hoşlanmıyorum çekici gelmiyor. Acaba dedim kadınlardan mi hoslaniyorum valla denedim yok onlardan da hoslanmiyorum. Ben cinsellikten nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?