Dişil enerji yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güneş balık yükselen kova ay yay
Balık burçları biraz çekingendir. Acaba kendinizi bastırıyor olabilir misiniz? Arada aşk duygu varsa aslında tutkulu bir cinsel hayatınızın olması gerek acaba eşiniz arasında bir çekim arzu vs hissediyor musunuz?

Ödev gibi olması beni yıprattı evet ama bak benim bu konuyu açmamda da var bir hayır sen ben gibi bilinçsizce kurban rolünde olma Allah yolunu açık etsin simdiden
Ama ben bebek sahibi olamamayi kadınlığımı reddettigim için n mi oldu diye düşünüyorum suan

Takı hariç ben de severim kremlerdi kokulardı vs. Ben biraz minnoş değil de wamp kadınların seksi olduklarını düşünüyorum sanırım.

Aseksüel olabilirsiniz

Sinsice yorumları okuyorum ve kendimi olumlama yöntemimi paylaşmak isterim. "yüce rabbim şahidim olsun ki ben kadınım". Bunu gün içinde birkaç kez tekrarlıyorum ben. Bu sayede bıyıklarımı alacak enerjim oluyor. Ara sıra da "denizler gökler şahit olsun ki kukum var" diyorum. Dişil enerji önemli sonuçta.

Ne tedaviler oldunuz? Bu soruyu istemezseniz cevaplamayın lütfen. Her şey denendi olmadı da siz bir şeylere bağlamayı mı çözüm olarak gördünüz acaba.

Valla nasi yaptiriliyo hiç bi fikrim yok ama gözümde gece ormanda dolunay vakti aya sunak yapıp, adak adayan kadınlar canlandı, işte bunlar hep korku filmi
Ahahaaa yok artık daha eril bir düşünce sanki ben korkutucu değil de daha minnoş olmayı başarmak istiyorum

Gerçekten gün içinde aklınıza geliyor mu süper gerçekten

Gerçekten gün içinde aklınıza geliyor mu süper gerçekten

Tabi ki özellikle eşimle konuşurken aklıma geliyor kadın olduğum. Mesela tartışıyoruz bir konuda. Tam "sana ne yapraaam sana ne" diye çemkirirken yoo diyorum kendime, yoo sen bir kadınsın bunu unutma. Hemen kendimi düzeltip "memem var benim" diyorum. Sonrası seks zaten.

Memem var deyip onu hatırlatmak istememem aslında problemim bunu asamiyorum kaçmak iç n uğraşıyorum her şekilde

Sevgili konu sahibi ben az o videolardan izleyeceğim. Sonra belki gelir yazarım. Şimdi bi bulandı benim de kafam. Ama enerjicilerdense bir psikologla görüşmenizi dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…