dişim yardim !

sabling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
119
30
48
Öncelikle konuyu buraya açmam yasak mi bilmiyorum o yüzden affiniza siğinarak yaziyorum. Kanal tedavisi yapilan dişim bir yildir sizliyordu suan resmen aciyor aci çekiyorum. Bursa da yaşiyorum diş hastanesine gitmistim. Bu hale geldi. Lutfen bana düzgün bastan savmayan bir doktor tavsiye edin. Esimin ailesine sordum hep d.hastanesi dediler tovbe gitmicem bir daha.

Bir tarafi kirilmis hava aliyor olabilir, devlette yapilan dis tedavisine guvenmiyorum bir disci bana kendisi soylemisti ihaleyle aliniyor hangisi ucuzsa o kazaniyor mali da iyi olmuyor durumun varsa ozele git demisti. Bir doktorun actigi daire tarzi yerlerdense buyuk dis hastanelerini oneririm.
Gecmis olsun

Tesekkür ederim. Özel kimseyi tanimadığim için konu açtim zaten. Bildiğiniz güvendiğiniz bir doktor kizlar. Diş ağrisi çekwn hiç yok mu bursada :-(

Öncelikle konuyu buraya açmam yasak mi bilmiyorum o yüzden affiniza siğinarak yaziyorum. Kanal tedavisi yapilan dişim bir yildir sizliyordu suan resmen aciyor aci çekiyorum. Bursa da yaşiyorum diş hastanesine gitmistim. Bu hale geldi. Lutfen bana düzgün bastan savmayan bir doktor tavsiye edin. Esimin ailesine sordum hep d.hastanesi dediler tovbe gitmicem bir daha.

Bursa'da hangi diş hastanesi ?
Duaçınarı'ndakiyse gitmeyin oraya..
Ben 6. sınıfta dolgu yaptırdım iyi hoş ama bi tanesi tamamen sinirleri temizlememiş..
Tekrar çürüdü..
Diğeride içten çürümeye devam ediyorlar..
En iyisi Şevket Yılmaz'ın altındaki..
Bence yani..
Yada özel hastanelerde iyi

kanal tedavisi yapıldıgı halde diş ağrı yapıyorsa,tek çare çekimdir...

Tesekkür ederim. Özel kimseyi tanimadığim için konu açtim zaten. Bildiğiniz güvendiğiniz bir doktor kizlar. Diş ağrisi çekwn hiç yok mu bursada :-(

Berna Deliorman varmış ona kesinlikle gitmeyin..
Duaçınarı'ndaydı en son..

--
Bülent Cansabuncu mu ne bi doktor vardı buda Duaçınarı'nda sanırım..
Annem bu doktordan çok memnundur..
Biz oraya gidersek mutlaka ona götürür o yoksada Şevket Yılmaz'da bi doktora ama Şevket Yılmaz'dada bi kadın var evlerden ırak..

muhtemelen düzgün yapılmadı
bursa da nerde oturuyorsun

doktor bilmem ama,süper bir tedavi şekli söyleyebilirim sirke-su-tuz karışırıp her agrıdıgında agzında çalkala tükür.bu diş agrısına birebir

kanal tedavisi yapıldıgı halde diş ağrı yapıyorsa,tek çare çekimdir...

yooo değil
benim kanal tedavimde de bir doktor hata yapmıştı
sonradan hem ağrı hem de kararma oldu dişimde
sonra içini açıp temizleyip iltihap için ilaç koydular
%50 şansı var dediler
ilaç işe yaradı
iltihap kurudu
diş tekrar temizlendi
ama kararma olduğu için üstü kesilip kaplama yapıldı

eğer henüz kararma olmadıysa
ilaç tedavisi de işe yararsa
kurtulabilir diş