Disimi fircalarken midem bulaniyor

Telvelikahve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
56
34
3
45
Disimi fircalarken macun geriye mi kaciyo ne resmen kusasim geliyor her seferinde.kafami one egip fircaliyorum agzimda kopuk biriktirmemeye calisiyorum. Ne yapsam bos. Oguresim geliyo sik sik. Iskence gibi dis fircalak.Baskasinda da duymadim boyle bi sorun. Cozumunu bilen var mi

Benimde mide rahatsizligim var ondan saniyordum ve sikca karsilasiyorum bu durumla yalniz degilmisim.
makinali firca kullaniyorum ama yinede istifra ediyormus seklinde oguruyorum, gozlerimden yaslar geliyor.
Bu refleks haline geldi fircayi agzima goturur goturmez oluyor anlatirken yasadim resmen.
Bende cozumleri bekliyorum.

Evet ben diş fircalarken kusacak gibi oluyorum diye hala çocuk macunu kullanıyorum. Mide bulandirmiyor.
Ama yetersiz kalıyor biraz. O yüzden ek olarak diş pastası kullanıyorum o mide bulandirmiyor pek. Ve gargara. .

Ayni sorun bende de vardi ama benim sorun fircadandi....elektrik liden haric asla normal firca kullanamiyorum...

macunu çok koyma.mercimek kadar.. o fzla fazla köpürünce benmde midem bulanyo

Ben de her seferinde öğürürüm. Ama diş macunundan değil fırçadan kaynaklanıyor. Arka dişleri fırçalarken midem bulanıyor.

Benim de oyle oluyor, özellikle sabahları. Hele bazen fırcalarken yutkunma hissi geliyor, yutkunsam macunu da yutarım diye aklıma geliyor ay yine içim kalktı.
Neyse şarjlı kullanmaya basladıgımdan beri cok azaldı bir de onlardan dene istersen.
Bu arada ben şnorkel falan da alamıyorum ağzıma ya sinir bozucu.

Dişimi fırçalarken değil de ,dili de fırçalamak gerekiyormuş ,dilimi fırçalarken bulandığı zamanlar olur.

O durum bende de oluyor. Midemı bulandırıyor . Herzaman olmuyor ama bazen oluyor işte

Macunsuz fırçalamayı deneseniz? Öncesinde ve sonrasında ağış çalkalama suyu kullanıp gerekli hijyeni de sağlamış olursunuz. Fırçalama eylemi artık mide bulandırmadıktan sonra azar azar macuna da başlarsınız.

Kim bilir, belki de zamanla benim gibi uzun uzun dil fırçalamaya bile başlarsınız

belirli aralıklarla bende anlamıyorum ama aynı şeyi bende yaşıyorum ve ben kusuyorum öğürmekle kalmıyor. çocuklar için olan macunlar hani mideye kaçması için farklı içerikli oluyor acaba bir etki olabilir mi iyi yönde?

Bence dis macunundan da kaynaklaniyor olabilir. Bi tane elmali mi ne macun vardi. Her disimi fircalamam eziyet olmustu. Sorun tadi degil ama onun köpükleri baya hacimli ve sağlam oluyordu ağzimin icinde onlari hissedince kusasim geliyordu. Sanki su kapi kenarlarina cekilen köpüktenmis gibi. Anlatirken kötü oldum. Dis macunlarinin kucuk tuplerinden alin birkac tane deneme surusu yapin belki bulursunuz rahatsiz etmeyeninden

bendede vardı macunu azalttım fırçayı ıslatmadan fırçalaı macun karbonatlı başka çeşit kullanamıyom ki

Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir durum. Annemdede aynı sorun var. Bazen dişlerini sadece macunsuz fırçalar. Her diş fırçalamasında banyodan öğürerek çıkıyor resmen.
İşin kötüsü beni diş fırçalarken bazen beni diş fırçalarken gördüğündede midesi bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…