- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Telvelikahve
-
Disimi fircalarken macun geriye mi kaciyo ne resmen kusasim geliyor her seferinde.kafami one egip fircaliyorum agzimda kopuk biriktirmemeye calisiyorum. Ne yapsam bos. Oguresim geliyo sik sik. Iskence gibi dis fircalak.Baskasinda da duymadim boyle bi sorun. Cozumunu bilen var mi
Aynısı teyzemde de var . Psikolojık kesinlikle. Sabahları fırçalıyorsan öğürebilirsin.Disimi fircalarken macun geriye mi kaciyo ne resmen kusasim geliyor her seferinde.kafami one egip fircaliyorum agzimda kopuk biriktirmemeye calisiyorum. Ne yapsam bos. Oguresim geliyo sik sik. Iskence gibi dis fircalak.Baskasinda da duymadim boyle bi sorun. Cozumunu bilen var mi
nıye oyle yazdınız kı reflum var sabah benım de mıdem bulanıyor diş fırçalarkenPeş peşe açılan tuhaf konular ?
Hiç inandırıcı gelmedi ama bir de fırçayı gırtlağınıza sokmadan dişinizi fırçalamayı deneyin derim
aynen sabahları bana da oluyor mıdem rahatsız.sabah mıde bulantım varAynısı teyzemde de var . Psikolojık kesinlikle. Sabahları fırçalıyorsan öğürebilirsin.
Sen de akşamları fırçala
Dilimi fırçalarken oluyor bende de ama eğlenceli geliyor.
Ne zaman başladı bulanmaya? Hep mi vardı yeni mi oldu? Az macun ve ıslatmasan fırçalarsan daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de şarjlı makinalar daha pratik, gacır gucur uğraştırmıyor. Pratik olduğu için bulanmasını engelleyebilir.
o bendede var cnm o yuzden sırf dislerimi fırcalamak icin bile dusa girerim o zaman daha rahat oluyo bendede öyle ögürme hastalıgı var sankiDisimi fircalarken macun geriye mi kaciyo ne resmen kusasim geliyor her seferinde.kafami one egip fircaliyorum agzimda kopuk biriktirmemeye calisiyorum. Ne yapsam bos. Oguresim geliyo sik sik. Iskence gibi dis fircalak.Baskasinda da duymadim boyle bi sorun. Cozumunu bilen var mi
Evlimisiniz? Ben hamileyken oyle oluyodum onun disinda hic yasamadim fircayi agzima sokar sokmaz oguruyodumDisimi fircalarken macun geriye mi kaciyo ne resmen kusasim geliyor her seferinde.kafami one egip fircaliyorum agzimda kopuk biriktirmemeye calisiyorum. Ne yapsam bos. Oguresim geliyo sik sik. Iskence gibi dis fircalak.Baskasinda da duymadim boyle bi sorun. Cozumunu bilen var mi
İlgisi varmı bilmiyorum ama bunu yaşadığım bir dönemde midemde helicobakteri tanısı konmuştu tedavi sonrası yaşamadım uzun süre ama yine başladı bu aralar ,sadece sabahları yaşıyorum bende
Bu bakteri 10 kişiden 6 sında vardır demişti doktor ilâç tedavisi yetersiz ülkemizde .mümkün oldukça dışarıdan yemek yememek gerekirmişEvet o da yapıyor bende de vardı o dönem sonra geçti. Zaten bu bakteri tekrarlıyor
Bu bakteri 10 kişiden 6 sında vardır demişti doktor ilâç tedavisi yetersiz ülkemizde .mümkün oldukça dışarıdan yemek yememek gerekirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?