disimmm :(((

Kizlar oluyorum sanki disim cok fena agriyor.onerisi olan var mi .yaa dayananiyorum nasil bir zonklamadir bu((
Geçmiş olsun bir tane ağrı kesici hap için ve yarın ilk işiniz doktora gitmek olsun,ağrıyan dişe rakı,kolonya tuz vb işlemler yapmak çok zararlıdır diş etlerinizin yanmasına sebep olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tavsiye veren arkadaslar tsk ederim.can acisiyla tuz basmayi denedim ama yanagim yandi tadi cok fena.dislerimi fircalayip agri kesici ictim.ve karanfil koydum tam agriyan disin ustune.uyusturdu biraz sanki.

Kizlar oluyorum sanki disim cok fena agriyor.onerisi olan var mi .yaa dayananiyorum nasil bir zonklamadir bu((

canım geçmiş olsun aktardan kekik yağı alıp dişine sür yani diş etine ağrın inşallah geçer annem kullanıyor ve hemen geçiyor biraz kötü kokuyor acı ama idare et allah şifanı verir inşallah

Zararı var mı bilmiyorum da öyle gece falan zamansız olan ağrılarda hep karanfil koyarız üstüne sabahta koştur koştur dişçiye

Tavsiye veren arkadaslar tsk ederim.can acisiyla tuz basmayi denedim ama yanagim yandi tadi cok fena.dislerimi fircalayip agri kesici ictim.ve karanfil koydum tam agriyan disin ustune.uyusturdu biraz sanki.

bişeylerle uğraşınca benim ağrım hep artardı diş ağrısını bilirim allah yardımcın olsun ağrı kesiciden başka tavsiyem yok malesef

bir diş hekimi olarak tavsiye veriyorum sana:) önerilenler arasında sadece karanfil bir derece ağrıyı azaltır ama asla ve asla tamamen gidermez. tuz, karbonat vs. vs hikaye bunlar. ağrı kesiciler semptomatik yani şikayeti gideren ilaçlardır. tedavi edici değil. vakit kaybetmeden diş hekimine gidin. geçmiş olsun.

Bende 20 yillik dis asistani olaraktan acilen disciye gitmenixi oneriyorum.banada gelebolirdin:-D

diş ağrısını en hızlı majezik durduruyor. ama etkisi geçince aynı ağrı devam 3 ay çektim kafamı sağa sola vurasım geliyordu. 1 ay önce gittim çektirdim ve de azı dişiydi kesin çözüm çektirin 5 dakika sürüyor inanın çektiğiniz ağrının yanında hiç kalır

Kesinlikle haklisiniz kizlar.disciye gitmem lazim en kisa zamanda.gel gelelim disci fobim var.oyle boyle degil cok korkuyorum.genelde kanal tedavisi oldum.yok uyusmuyorr.igne yapilmadan once cocuklara sikilan fis fislardan sikiliyor ana nafile:))) aglayarak gidiyorum disciye o koltuga oturuyorum aa o da ne hangi disti agriyan:)) agri bi anda kesiliyor.ama kacis yok discinin yolu gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…