Disiplin mi hastalık mı...

Siz doğrusunu yapıyorsunuz.Onlar bence sizin gibi olmak işlerine gelmediği için vicdanlarını sizi durdurarak rahatlatmaya çalışıyorlar

Arkadaşlar son zamanlarda kendimle ilgili etraftan eleştiriler alıyorum kötü bir şekilde çoğundan farklıyım... Ben disiplinli olduğumu düşünürken 1den fazla kişi hasta ve takıntılı olduğumu söyledi örnekler vereceğim yorum yapar mısınız.
Stajyer intörn hemşireyim. Klinikte çalışırken saatlere çok dikkat ediyorum girdiğim çıktığım.. Çoğu 5 dk geç gelip 10 dk erken çıkma peşinde malesef.. Telefonla konuşmuyorum çok acil olmadıkça yeri değil bence ilgilenecek çok şey varken içerde.
Derslere geç kalmayı sevmiyorum laf işitmekten değil de dikkat dağıtmaktan ders işlenirken.. Genel olarak hiç geç kalmayı sevmem bekletilmeyi de.
Çocuk servisinde çalışıyorum eldiven yasak.. Her vital alırken antiseptik kullanıyorum bir çocuktan diğerine bişey geçmesin diye. Dediğim gibi bunlar benim için normal şeyler ama adım takıntılı hastaya çıktı kendimi kötü hissediyorum sanki başkaları daha rahat olmak için kuralları gevşetmeye çalıştığından bana çok kasıyosun çok takıntılısın şusun busun vs yapıyolar. Belki de tek takıntım insanların ne dediğini takmaktır bilmiyorum böyle diyince bir kaç kişi moralim bozuldu :/ sizce bunlar takıntı mı?
Hayir gayette normalsiniz hatta biraz benziyoruz.Dediginiz gibi isine dikkat etmiyor.

Hırslı deseler gene sevinirdim bana işsiz diyolar işim bu :KK70: vücut ısısı 34e kadar düşen bir bebek vardı 3-4 aylık ısıtıcı açık duruyodu. Doktoru vizitte kapattı hocaları kapatıp ölçün demiş bize haber verdi ölçmeden açmayın diye, annesi de türkçe bilmiyordu dedim bişey olsa kadın bize derdini anlatana kadar 2 dk geçer aciliyet olmadığı sürece gelmez iletişim kuramadığı için. 15dk sonra gittim ateşine baktım 34e düşmüş doktoruna haber yolladım makinesini geri açtırdı sağol dedi. Kendi arkadaşlarım işsiz misin Sen yeaaa 2 saat sonra bakardık hepsiyle aynı anda acele etme moddalardı. Bir de ateşi olana yarım saatte 1 saatte 1 gidiyorum bir gün gözlem kağıdı dolu diğeri boş olunca çok göze batıyor yapılan ve yapılmayan bi yerde puanları sırf ben daha fazla ilgileniyorum diye kırılıyor ordan başlıyor tantana :KK12:

Yatarak para kazanmaya alıştığımız ve o parayı da helal taragından bir güzel mideye indirdiğimiz için sizin yaptıklarınız acayip elbette.
Doğru bildiğinizden şaşmayın. En azından vicdanınız rahat olur. Ya siz fde umurdamaz davransaydınız ve bebeğe bir şey olsaydı? Başınızı yastığa rahat koyuyor musunuz? Cevap evetse gerisi de varsın bildiğini eylesin.

Arkadaşlar son zamanlarda kendimle ilgili etraftan eleştiriler alıyorum kötü bir şekilde çoğundan farklıyım... Ben disiplinli olduğumu düşünürken 1den fazla kişi hasta ve takıntılı olduğumu söyledi örnekler vereceğim yorum yapar mısınız.
Stajyer intörn hemşireyim. Klinikte çalışırken saatlere çok dikkat ediyorum girdiğim çıktığım.. Çoğu 5 dk geç gelip 10 dk erken çıkma peşinde malesef.. Telefonla konuşmuyorum çok acil olmadıkça yeri değil bence ilgilenecek çok şey varken içerde.
Derslere geç kalmayı sevmiyorum laf işitmekten değil de dikkat dağıtmaktan ders işlenirken.. Genel olarak hiç geç kalmayı sevmem bekletilmeyi de.
Çocuk servisinde çalışıyorum eldiven yasak.. Her vital alırken antiseptik kullanıyorum bir çocuktan diğerine bişey geçmesin diye. Dediğim gibi bunlar benim için normal şeyler ama adım takıntılı hastaya çıktı kendimi kötü hissediyorum sanki başkaları daha rahat olmak için kuralları gevşetmeye çalıştığından bana çok kasıyosun çok takıntılısın şusun busun vs yapıyolar. Belki de tek takıntım insanların ne dediğini takmaktır bilmiyorum böyle diyince bir kaç kişi moralim bozuldu :/ sizce bunlar takıntı mı?
Sizi alkışlıyorum Allah sizin gibi işini düzgün yapmaya çalışan sorumluluk sahibi insanlardan çok çok razı olsun inşallah.Seni değiştirmelerine müsade etme zira doğrusunu sen yapıyorsun

Bunlar takımtı değil, asıl onların yaptığı çok yanlış. Bende aynen sizin gibiyim işimi herzaman en iyi şekilde yapmayı severim. Sonuçta sizinki herhanki bir meslek değil, en ufak bir hata bir insanın hayatına mal olabilir.
İşini böyle önem vererek yapan insanlara çok saygım var, bence aynen böyle devam edin.

Back
X