• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disko'da tanisdiginiz bir Erkek ile beraber olur muydunuz ?

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Gecenlerde bir Arkadasim ile bu Konu hakkinda fikirlerimizi paylastik.
Merak ettim, acaba diger Hanimlar bu konu hakkinda ne düsünüyor ?
Disko yada Bar'da tanistiginiz bir erkek ile sevgili olabilirmiydiniz ? :82:
Sorunun benimle alakasi yok, genel olarak sordum :68:

Son düzenleme:
o gbi yerlere fazla takılıp takılmadıgına baglı..bar disko cocuguysa hayırr..çünkü kaldıramam vede o zaten vazgeecmez.

önceki ilişkımde yapmıştım öyle bi hata :27:
barda tanışmıştık..kendisi subaydı hemde hayır geldimi tabiki hayır..:51:

Diskoya, bara takılan erkekler kötüyse, kadınlar da kötü o zaman... erkek de kadın için aynı şeyi düşünebilir yani. Ben eski eşimle barda tanışmıştım, 12 yıl evli kaldık, çok iyi bir insandı, pırlanta gibi bir de kızımız oldu. İnsanları takıldıkları mekanlara göre değerlendirmek çok yanlış bence. İstisnaları hariç tutuyorum elbette ama o çürük elmalar her yerde mevcut maalesef.

Evet olurdum...
Kızkardeşim körkütük sarhoştu,barda tanıştığı adamla evli 6 yıldır..:nazar:

Ben de olurdum sonucta o da benımle dısco da barda tanısıyor oluyor yanı eğer orası kötü bir ortam ise benim ne işim var dimi ama.

aşkın nerede geleceği belli olmaz ki bu hesap kitap işi değildir aa buraya gidiyim şurada duruyum
da görüyüm değildir .
bara,diskoya giden kişileri de kötü olarak nitelendirmek yanlış bazı istisnalar dışında
bana göre hiçbir şey için büyük konuşmamak gerekir

olur aşkın kapıyı nerde çalacağı belli olmaz. bar dediğimiz yer ne ki yahu içkili müzikli dans edilen bi mekan. dans kötü bişi değil içki olabilir ama tercih meselesi. bazı insanların hiç gidip görmüşlükleri olmamasına rağmen atıp tutmasına sinir oluyorum.

bir insanın kalitesi, eğlence ortamlarında da belli olur...
o gecenin sonunun nasıl biteceğine bağlı ilişkinin devamlılığı...
sonuçta herkes eğlenmeye gidiyor.. aşkın yaşı, mekanı ,zamanı yoktur...
Hangimizin yaz aşkları olmadıki :61:

olurdum neden olmiym.o barda benim ne işim varsa onun da o işi vardır.bunun hovardalıkla alakası yok bence.zaten bardaki adamın orda ne sıklıkta takıldığını kolaylıkla anlayabilirsin konuşma tarzından içme stilinden giyiminden dansından..

Etkilenmişsem neden olmayayım
o mekanda ben varsam oda var
Gittiysem kaliteli bir mekandır
kötü ortam yokturki gitmişimdir

7 aylık evliyim 3,5 sene önce eşimle barda tanıştım.Gayet de iyi bir insan.Bende o gece orda kötü bir amaçla değildim oda öyle öylesine eğlenmeye gelen iki ayrı gruptuk sadeceçAslına bakarsan ben de inanmazdım böle olacağına hadi canım bardan böle ciddi ilişkiler olmaz diyordum ama oldu.Kısmet bu işler...

Back
X