Dışlanıyor muyum

İş yerinde iki tip arkadaşım var. Bir tarafla çok iyi anlaşıyorum diğer taraf kendi gelip beni yemeğe çağırınca geri çevirmeyip çıkıyorum. Mesela sevdiğim arkadaşlarla çıkacaksak ve diğer öylesine evet dediğim arkadaşım da o gün nöbetçiyse hiç o kıza görünmeden çıkmaya çalışıyorum çünkü muhabbeti asla ve asla sarmıyor. Gelip beni beklemedin mi diye sorsa ben sen çıktın canım derim doğruyu da söyleyemem ki. Tek başına yemek yemek ezikçe de değil bu arada, bilerek geç çıkıp tek yiyip dönmüşlüğüm çoktur.
İnşallah bir gün diğer taraftaki kişi olmam beni istemeyen birini yemeğe çağırmam hatta bugün öyle bir şey yaptım sanırım

Ben de bunu anladım bugün meger samimi değilmişiz ben samimiyiz sanmışım
Ah keşke alınganlığımı çöpe atabilsem
Hic birsey için geç değil farkına varmışsınız sonucta. O biraz yaradılış ile alakalı ancak sizin için bir değeri olmayan insanların tavırları sizi incitmesin.

boş verrr. dört kişilik arkadaş grubu olmaz. yakın zamanda biri damlar yanına diğerinin dedikodusunu yapmaya. kimseye çok güvenmeyin tek tabanca cool takılın. onlar sizin köpeğiniz olsun üzülmeyin

:KK200:
Bu yorumu arıyordum cevap yazmak için. tam olarak dediğiniz oldu. İkisi 3. Dışlamaya başladı ve gelip bana anlatıyor kız istemiyoruz çağırmıyoruz geliyor diye 🤦🏻‍♀️.
Boşuna stres yapmışım gereksiz yere.

Bu yorumu arıyordum cevap yazmak için. tam olarak dediğiniz oldu. İkisi 3. Dışlamaya başladı ve gelip bana anlatıyor kız istemiyoruz çağırmıyoruz geliyor diye 🤦🏻‍♀️.
Boşuna stres yapmışım gereksiz yere.
Yani çok belliydi aslında. Birbirlerini de sevmiyorlardır. Böyle hırslı kıskanç tip oldukları ta buradan görünüyordu.

Siz yine üçüncüye çok bir şey anlatmayın. Onlara yaranmak için sizin dediklerinizi gider söyler onlara.

Yani çok belliydi aslında. Birbirlerini de sevmiyorlardır. Böyle hırslı kıskanç tip oldukları ta buradan görünüyordu.

Siz yine üçüncüye çok bir şey anlatmayın. Onlara yaranmak için sizin dediklerinizi gider söyler onlara.

Kesinlikle haklısınız. İş konusunda tamam oldum diyorum ama her zaman yeni bir şey öğreniyorum valla.😄

Ben kimseye bunu yapamam
İnsanlar çok acımasız ve kötüler
İyi insanlarla karşılaşmanız dileği ile
İnsanların kanadı gayretiymiş
Gayretli çalışkan olun fark yaratın
Sizi tutan ne

Back
X