Dışlanıyor muyum?

dudy18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
32
14
3
Merhaba arkadaşlar bir derdim var. Arkadaşlar evli ve 2 çocuklu bir anneyim. 2 kardeşim var en büyükleriyim. Ama hiçbir şekilde annem ve kardeşlerim tarafından yakınlık görmüyorum. Annem ve kardeşlerim hep bir aradayken ben gittiğimde benim yanımda konuşmuyorlar. Ben evlenmeden önce evimi ve herşeyimi eşime aldırdım ama kardeşlerim evlenince birine ev birine araba verdiler.Ben maddi olarak sıkışsam bana sadece borç olarak veriyorlar.Ben işin maddi boyutunda değilim ama sanada söyle yaparız bile demiyorlar Bana hiçbir şekilde birşey kalsın istemiyorlar. Ben ve eşim sadece zor durumda kaldıklarında aranıyorum. Aralarına gittiğimde bile ağzımdan şakasına bir şey söylesem hemen laf sokuyorlar. Hiçbir şekilde değerim yok. Bir tek babam değer veriyor ama onuda susturuyorlar. Hep ben arayıp soruyorum. Yoksa kimse beni aramıyor. Bu yaptıkları içime çok dert oldu. Sizce ben ne yapmalıyım. Bu durumun içinden çıkamıyorum.

Gidip sorsanız,azarlanır sana öyle geliyor diye susturulursunuz.Ben olsam ciddi olarak mesafe koyarım ,adaletli ebeveyn olsalar size de hakkınız olanı verirlerdi Gerçek kardeş olsalar birimiz ev birimiz araba sahibi olduk ablamız ne olacak derler di?
Hayat deneme yanılma,susma,alttan alma birilerini sevdirmeye çalışmak için çok kısa inanın çok kısa . Bazen köprüleri yıkmak o yıkık köprüden gidip gelmekten daha kolaydır .Bir düşünün derim

yüzleşin
içinizde ne varsa dökün

ergenliğiniz çocukluğunuz nasıldı zor bir çocuk muydunuz?
maalesef aileler ahh ondan ne çektim ben diyip o çocuklarını göz ardı edebiliyorlar

ya da tam tersi zor çocuklar daha kıymeyli oluyor kardeşleriniz mi zor karakterlerdi acaba

Ebeveyn de olsa bazen mesafe koymak gerekiyor. Şimdi "anne neden böyle davranıyorsun?" diye sorsanız muhtemelen inkâr edecek.

Kesinlikle çok haklısınız. Sorduğum zaman da aynen böyle yanıtlar alıyorum. Hep ben büyütüyor oluyorum.

Zor bir ergenlik geçirdiğim doğru. Ama inanın bir konu olsa kardeşlerim ağzına geleni söylüyorlar ama onlara susuyorlar. Ben alttan alıyorum hiçbir şey söylemiyorum. Yapıcı olmaya çalışıyorum. Ama gözlerinde hiçbir değerim yok.

Böyle hissediyorsanız, anneniz çok hatalı bence.Evlat ayırımı yapıyor anladığım kadarıyla.Neden sormuyorsunuz peki ,diğer iki kardeşime araba vs alındı,bana yok , neden adaletsizlik yapılıyor diye? Ben şahsen sorardım .Acaba size de yıllar içinde ,maddi çok mu yapıldı para olarak da ,aksi halde hak yenmiş oluyor ,arayın hakkınızı.

Evlat ayrımı yapılıyor diye hissediyorum. Maddi olarak bana da yapıldı evlenirken. Ama ev araba tarzı değil. Evimin ufak eksikleri alındı o kadar sorduğum zaman bana öyle geliyor oluyorum

ne oluyorsa 1 numaralara derler ya doğru bazen
şimdi alttan alıyorsunuz tahminim ama geçmişte takılı kalmış onlar
görüşmelerinizi çok azaltın ve dediğim gibi saygıyı bozmadan yüzleşin

Ben de yüzleşin diyorum. Sessizce mesafe koyarsanız madur edebiyati yaparlar. En azından neye kırıldığınızı bilsinler
Söyleyince de beni kıskançlıkla suçlarlar diye korkuyorum. Benim derdim maddiyat değil. Benim üzüldüğüm neden ayrım yapıyorlar ben ona üzülüyorum

Ben de yüzleşin diyorum. Sessizce mesafe koyarsanız madur edebiyati yaparlar. En azından neye kırıldığınızı bilsinler
Söyleyince de beni kıskançlıkla suçlarlar diye korkuyorum. Benim derdim maddiyat değil. Benim üzüldüğüm neden ayrım yapıyorlar ben ona üzülüyorum
ne oluyorsa 1 numaralara derler ya doğru bazen
şimdi alttan alıyorsunuz tahminim ama geçmişte takılı kalmış onlar
görüşmelerinizi çok azaltın ve dediğim gibi saygıyı bozmadan yüzleşin
Deneyeceğim kesinlikle haklısınız

Suçlasalar ne olur ki? Maddiyat da niye derdiniz değil onu da anlamadım. Evlatlarınıza bırakırsınız en kötü. Artik bir şey sahibi olmak çok zor

Evlat ayrımı yapılıyor diye hissediyorum. Maddi olarak bana da yapıldı evlenirken. Ama ev araba tarzı değil. Evimin ufak eksikleri alındı o kadar sorduğum zaman bana öyle geliyor oluyorum
Diğer kardeşler bekar mı peki? Erkek mi kız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…