- 15 Temmuz 2016
- 8.503
- 14.277
- 248
Bize de bi ev kalacak ama kim hak almasın benHaklısınız
Artık üzülmeyin göze alacağım maalesef kendi değerimi kaybettim
Aile de olsa mesafe iyidir.Herkese hakettiği şekilde davranınız.Bırakın aramayo sormayı ,işleri düşünce ararlar o zamanda yapmayın işlerini ki belki anlarlar.O çok sevdikleri kardeşleriniz yapsın.Yapacak kimse yoksa da öyle ortada kalsınlar.(bu tip insanlar böyleler sizin sözünüz para etmiyor onların gözünde. muhtemelen kardeşleriniz size göre daha dişli anneniz aman onlar bana kırılırsa hiç arayıp sormazlar ama sizin için ne yapsam da bizden vazgeçmez diye düşünüyor)Siz de biraz dişli olun.Kendi evinize eşinize çocuklarınıza odaklanın.Eşinize de fazla bu tür konuları anlatmayın.Ne olursa olsun kendi aileniz içindeki durumdan fazla haberi olmasın
Birine ev diğerine arabayı neye göre verdiler. Çok muhtaç mı durumdaydılar? Yoksa her birinizin bir eksiği vardı da eksiği mi tamamladılar?
Aynı kaderi paylaşıyoruz sanırımBize de bi ev kalacak ama kim hak almasın ben.
Ben hak almayayım diye o kıymetli iki evladına ömür boyu otursun diye noterden işlem yaptırır bence.
Annemin bana şunu demişliği var. Bu evi bana annem aldı istediğime verme hakkım var. Yani ortak bi mal değil diyor.
Ben saf ilk bunların hainliklerini anlamadım.
Sonra evlenince bana dirsek gösterince, dışlayınca ayıldım.
Bir gün konuşurken bana aaa tabi evden hakkını alacaksın dedi (ağzımı arıyor). Eskiden yok alman evimiz var durumumuz iyi vs derdim.
Aaa tabi ki anne hakkım neyse kuruşu kuruşuna alıcam dedim.
Annem o günden sonra benle iletişimi tamamen kopardı…
Benim annemin evinde yerim yok yahu. Biz böyleyiz, düzenimiz böyle ne laflar…
Bakın çok zor; kötü olsalar dahi içiniz hep acıyacak, ona göre yolunuzu seçin.
Ben o kadar iç acıtan durumlar yaşadım ki bunları çekmektense yokluklarına alışırım dedim.
Uzun sürdü ama alıştım.
Benim gözümü bi psikiyatri doktoru açtı. Adam bana dedi ki sen hasta değilsin ilaç yazmıcam sana; yetiştirme yurtlarında kimsesiz büyüyen çocuklar var, bak büyüyorlar yaşıyorlar hayatta kalıyorlar. Seni üzen insan annense çıkaracaksın hayatından.
Ben önce bi duvara çarptım. Nasıl yani felanlar beynimde dönüyor.
Sonra düşündüm ne haklı bi konuşma.
DeneyeceğimCevap çok net.Neden diye sorma.Kızsın sen. Yarın birgün yuvan yıkılsa arkanda duracak bir ailen yok.Biliyorum o duyguyu. Eşine yuvana 4 elle sarıl. Sende az uzak dur bakalım arayacaklar mı ?
Nasıl yani bildiğim kadarıyla? insan bilir ,hisseder bunu ,anlar,farkeder.Ne bileyim benzersiniz fiziksel olarak ,fotoğraflar olur vs.Kesinlikle evlatlık değilim demiyorsunuz da ,bildiğim kadarıyla diyorsunuz ,düşündürücü.Bildiğim kadarıyla evlatlık değilim
Aileme çok benziyorum evlatlık değilim ama bi akrabadan evlat edinilmişsem onuda bilemem hal ve hareketleri evlatlıkmışım gibi ama benzerlik yönünden aileme benziyorumNasıl yani bildiğim kadarıyla? insan bilir ,hisseder bunu ,anlar,farkeder.Ne bileyim benzersiniz fiziksel olarak ,fotoğraflar olur vs.Kesinlikle evlatlık değilim demiyorsunuz da ,bildiğim kadarıyla diyorsunuz ,düşündürücü.
Ben de bu kadar enteresan konu okumadım.Konu sahibi ya eksik anlatıyor kendi ile ilgili kısımları ya da ailesi inanılmaz zalim ,evlat ayıran bir aile.Enteresan içimden üvey olmayasaniz sorusu geliyor
Cimere yazılıp doğum raporuna ulaşılabiliyormuş diye duymuştum. İstersen bi raporuna ulaşmayı deneAileme çok benziyorum evlatlık değilim ama bi akrabadan evlat edinilmişsem onuda bilemem hal ve hareketleri evlatlıkmışım gibi ama benzerlik yönünden aileme benziyorum
Ben de bu kadar enteresan konu okumadım.Konu sahibi ya eksik anlatıyor kendi ile ilgili kısımları ya da ailesi inanılmaz zalim ,evlat ayıran bir aile.
Eksik anlatmadım zalimler mi bilemiyorum ama beni ayırdıkları kesin artık ben mi büyütüyorum diye düşünüyordum buraya yazma sebebim buydu ama kadınlar kulübünde sizlerin mesajları sayesinde ayırıldığımı daha net anladımBen de bu kadar enteresan konu okumadım.Konu sahibi ya eksik anlatıyor kendi ile ilgili kısımları ya da ailesi inanılmaz zalim ,evlat ayıran bir aile.
Vallahi duddy18 hanım,biz de üç kız kardeşiz ,diğer iki kardeşime dedikleriniz alınsaydı benim haricimde, sittin sene görüşmezdim ailemle.Hele benim bi büyük ablam var ,bana alınacak ,ona alınmayacak ha? Yakardı Vallahi ortalığıEksik anlatmadım zalimler mi bilemiyorum ama beni ayırdıkları kesin artık ben mi büyütüyorum diye düşünüyordum buraya yazma sebebim buydu ama kadınlar kulübünde sizlerin mesajları sayesinde ayırıldığımı daha net anladım
Vallahi duddy18 hanım,biz de üç kız kardeşiz ,diğer iki kardeşime dedikleriniz alınsaydı benim haricimde, sittin sene görüşmezdim ailemle.Hele benim bi büyük ablam var ,bana alınacak ,ona alınmayacak ha? Yakardı Vallahi ortalığıGözümün önüne geldi de ondan güldüm ,kusura bakmayın.Sizin hakkınıza girmişler hanımefendi,siz halen dolmuş kullanırken ulaşım için ,kız kardeşinizin evinde iki araba mevcutmuş ,biri aileniz tarafından alınan.Pes diyorum ,başka da yorum yapmayacağım.
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.burda yazılan herşeyi dikkate alacağımVallahi duddy18 hanım,biz de üç kız kardeşiz ,diğer iki kardeşime dedikleriniz alınsaydı benim haricimde, sittin sene görüşmezdim ailemle.Hele benim bi büyük ablam var ,bana alınacak ,ona alınmayacak ha? Yakardı Vallahi ortalığıGözümün önüne geldi de ondan güldüm ,kusura bakmayın.Sizin hakkınıza girmişler hanımefendi,siz halen dolmuş kullanırken ulaşım için ,kız kardeşinizin evinde iki araba mevcutmuş ,biri aileniz tarafından alınan.Pes diyorum ,başka da yorum yapmayacağım.
Desteğiniz için teşekkürler önce mesafe koyacağım artık bende arayıp sormayacağım eğerki farkederler sorarlarsa o zaman bende konuşacağım gelişmeleri yazarım tekrar teşekkürlerAbla Allah aşkına okurken kanser olacaktim sinirden. yuzlesirsen sonucunu buraya yaz nolur. Sıkma canını hodri meydan de çıkart hayatindan tamamen manipülasyonlara sakın ha gelme. Muhtemelen duygu somurusuyle manipülasyon yapacaklardır ya da asaglayici konusacaklardir ama oyuna gelme tavrini sürdür
Evet ,onca senedir bu sitede yorum yapıyorum ,gelişmeleri takip etmek istediğim tek konu oldu bu.Aşırı sinir bozucu çünkü.Araba alınan kız kardeşinize ,tanımadan ben hiddetlendim.Lütfen neden sizi ayırdıklarını ,ne zaman belli olursa olsun ,yazın buraya ve bizi de etiketleyin görelimDesteğiniz için teşekkürler önce mesafe koyacağım artık bende arayıp sormayacağım eğerki farkederler sorarlarsa o zaman bende konuşacağım gelişmeleri yazarım tekrar teşekkürler
Aynen size katılıyorum başka bir sıkıntı varBen de bu kadar enteresan konu okumadım.Konu sahibi ya eksik anlatıyor kendi ile ilgili kısımları ya da ailesi inanılmaz zalim ,evlat ayıran bir aile.
Ailesi açısından çoğu şey bu ayırımın sebebi olabilir .Örneğin; konu sahibi başka şehirde 4 yıl üni okumuştur ,diğer kardeşler okumamıştır ya da ne bileyim konu sahibine bekarken ,diğer kardeşlere yapılmayan başka maddi yardımlar yapılmıştır, ya da konu sahibi evlenirken ya da tüm evlilik süresince ailesi diğer kardeşlere göre fazla fazla yardım yapmıştır gibi gibi.Ailenin kendince bunu yapmasının bir sebebi var.Aileye sorsan mutlaka bi şey diyecek sebep olarak ama konu sahibi kabul etmiyor ,yok diyor sebep.Aynen size katılıyorum başka bir sıkıntı var
Benim evliliğim süresince bana yapılan tüm yardımlar borç olarak yapıldı aldığımız herşeyi geri ödedik kardeşlerimle hep aynı şehirde ailemizin yanında okuduk hadi diyelim ki maddi olarak ayırım sorun değil ama dışlamaları en çok zoruma giden bu annemin umrunda değil babam durumun farkında ama oda konusamıyor susturuluyor annem ve kardeşlerim yanında olmadığı zaman bize söylüyor arabayı ben alıyım deyin biz yardımcı oluruz borç veririz fln diyor ama annemler olduğu zaman kendi aralarındaki mesele diyorAilesi açısından çoğu şey bu ayırımın sebebi olabilir .Örneğin; konu sahibi başka şehirde 4 yıl üni okumuştur ,diğer kardeşler okumamıştır ya da ne bileyim konu sahibine bekarken ,diğer kardeşlere yapılmayan başka maddi yardımlar yapılmıştır, ya da konu sahibi evlenirken ya da tüm evlilik süresince ailesi diğer kardeşlere göre fazla fazla yardım yapmıştır gibi gibi.Ailenin kendince bunu yapmasının bir sebebi var.Aileye sorsan mutlaka bi şey diyecek sebep olarak ama konu sahibi kabul etmiyor ,yok diyor sebep.
Anneniz ne kadar dominant bi kadınmış.Ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde,böyle baba susturan bi kadın olmadı.Baba da ikili oynuyor anladığım kadarıyla . Kısaca olan size oluyor.Peki siz annenize ; anneciğim ,kardeşimin kocasının arabası varken ,kardeşime araba aldınız ,oysa bizim hiç arabamız yok ,bana da bi araba alır mısınız ,çok ihtiyacım var iki çocukla ,diye bir cümleyi neden kurmadınız şimdiye kadar ? Siz çok suskun kalmışsınız ,o araba ilk alındığı gün diyecektiniz bunları.Şu saatten sonra mesafe koymakla vs düzeleceğini sanmıyorum ben anne ve kardeşlerinizin.Yüzleşmeniz gerekiyor sizin.Direkt söyleyeceksiniz yüzlerine.Yine sizi dışlarlarsa, o zaman siz de hayatınızdan dışlarsınız hepsini.Allah çok büyük ,bu gaddarlık yapılır mı evlada ?Benim evliliğim süresince bana yapılan tüm yardımlar borç olarak yapıldı aldığımız herşeyi geri ödedik kardeşlerimle hep aynı şehirde ailemizin yanında okuduk hadi diyelim ki maddi olarak ayırım sorun değil ama dışlamaları en çok zoruma giden bu annemin umrunda değil babam durumun farkında ama oda konusamıyor susturuluyor annem ve kardeşlerim yanında olmadığı zaman bize söylüyor arabayı ben alıyım deyin biz yardımcı oluruz borç veririz fln diyor ama annemler olduğu zaman kendi aralarındaki mesele diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?