- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Etnik kokenden dolayi KK de de dislayanlar yok mu, var . Orada da olmasi cok normal. Dogru degil ama normal. Dislayanlari takmamak en iyisi.
hepsi birden toplaşıp adeninannesi şuralıymış artık konusmayalım dememiştir heralde yabence baska bi sebebi vardır böyle düşünen kişiler çıkar tabi ama hepsi aynı sebepten o kadar da olmasın ya
Selam kutsal kadinlar.
An itibariyle dislandigimin farkina varmis bulunmaktayim.
Esim yaklasik 6 aydir yeni bir şubeye atandi. Burdaki mudur, mudur yardimcisi, personel ve personel esleriyle tanistik . Hersey gayet güzeldi. 3-5 defa biraraya geldik. Bir yerlere davet ettiler, icabet ettim. Ta ki nereli olduğumu ve etnik kokenimi soyleyene kadar. Suan sadece kurumun zaruri davetlerinde birbirimizi goruyoruz.
Hayir bu kadar onemliyse en basinda sorsaydiniz degil mi ama?
Niye umut verip terk ediyosunuz?
Simdi benim tutumun ne olmali?
Uzulmeye devam edeyim mi?
Yeni asklara yelken mi acmaliyim?
Yoksa samimiyet kurmaya calisip 'Durun! Hepimiz kardesiz' demeli miyim?
İnsanlar bazen kendileri dışlanmamak için çoğunluğa uyup dışlayabiliyor malesef.hepsi birden toplaşıp adeninannesi şuralıymış artık konusmayalım dememiştir heralde yabence baska bi sebebi vardır böyle düşünen kişiler çıkar tabi ama hepsi aynı sebepten o kadar da olmasın ya
Dedikodu bazen isik hiziyla yapilir. O kadar da oluyor.
İnsanlar bazen kendileri dışlanmamak için çoğunluğa uyup dışlayabiliyor malesef.
Inanin icinde bulundugum durumun is dunyasindaki gruplasmayla alakasi yok.İş hayatında huzur içinde çalışanı ne gördüm nede duydum mutlaka gruplaşma oluyor etnik kökenle alakası yok
Benim de icine edesim var dert degilPardon ama kaaçıncıya konuyu dışkılanıyorum diye okuyorum buda ne diye düşünüyorum bi an
Kusura bakmayın söyliyeyim dedim amacım dalga geçmek değil valla
Dislayinca sap gibi kaldim ortadaSenin etniğine de kökenine de kurban olsun onlar. Salla gitsin, sen dışla asıl onları.
Orası nasıl bir ortam durup dururken etnik köken konusu nasıl açıldı ki?Dislayinca sap gibi kaldim ortada
İsin tuhaf tarafi etnik koken mevzusu açıldığı zaman kelimelerimi özenle sectim.
Merak ettim, yaşadığın yer diyarbakır görünüyor. Orda da mı var etnik köken mevzuları? Yoksa memleketin diyarbakır da başka yerde misin şu an? Bu arada kızım olursa adını aden koymayı planlıyorum ben de.Dislayinca sap gibi kaldim ortada
İsin tuhaf tarafi etnik koken mevzusu açıldığı zaman kelimelerimi özenle sectim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?