• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dislanmak ...

Kiskandiklarini sanmıyorum,başka bir şey vardır belki enerjinin düşüktür,pozitif şen şakrak değilsinizdir,belki mihabbetinizi bayiktir ama kıskançlık degildir. Eltim ogretmen,ben ev hanımı gorumcemin ve kayinvalidemin onu kiskandigina dair bı davranışlarını gormedim.
Çok konuşkan ve güler yuzluyumdur...
Yolda ki tanımadığım insanlarla bile yeri gelir sohbet ederim ...
Hiç kimseyi kolay kolay kirmam...
Ama laf gelirse cevabımi veririm..
Netimdir...
Lafı dolastirmam gibi gibi ..
Tehlikesiz bir tipim...
Içim disim bir

Çok konuşkan ve güler yuzluyumdur...
Yolda ki tanımadığım insanlarla bile yeri gelir sohbet ederim ...
Hiç kimseyi kolay kolay kirmam...
Ama laf gelirse cevabımi veririm..
Netimdir...
Lafı dolastirmam gibi gibi ..
Tehlikesiz bir tipim...
Içim disim bir
Aynı ben,canımsın huydasim. Sabret duzelmezse yol ver.

Eski konunuza baktım da aileniz en başta nişanlınızı istememiş, nişan gecesi olaylar yaşanmış. Belli ki ailesi bu nedenlerle sizi sevmiyor

Merhaba ..
Burdan başka anlatcak kimsem yok ...
1 yıldır nisanliyim ve bu süre zarfında hiç bir aile görüşmesine cagrilmadim...
Hiç bir şekilde insan yerine koyulmadim...
Nisan oldum bir kez kahve içmeye bile cagrilmadi...
Bugün yine gorumcem çok sıkılmış cümbür cemaat toplanmışlar yine ben yokum ...
Çünkü ben degersizim...
Gorumcem çok sıkılmış...
Bende çok sıkıldım butun gün evin içindeyim.
Nisanlim gelip alayım seni dedi ...
Ben öyle dedikten sonra ..
Ben bu kadar dislanirken onun da gitmemesini isterdim ..
Ayıp olurmuş.
Ayıp hep bana olur zaten .
Inanılmaz doluyum ...
Beni en cok üzen de Nisanlim o kadar kazık yerken hala onlarla gidiyor ve benim ne kadar üzüldüğümü görmüyor onlar umrumda bile değil...
Gerçekten artık bu insanlardan nefret ediyorum.
Biri yolda görür arkasını döner..
Biri evde görür odanın içinde arkasını döner..
Nişanlın iyiyse aldırma hiç senin ailen yok mu bende hep ailemleyim çok şükür kimseyi aramıyorum

Emin olun uzak olmalari daha iyi .yakin olunca da herseye burunlarini sokup yuvanizla ugrasiyorlar siz nisanlinizla halledin bu konuyi ve mumkunse onlardan uzak bir sehirde oturun

Seni böyle istenmeyen gelin pozisyonuna sokan insanları gözünde neden bu kadar büyüttün ki. Sen de al nişanlını gez işte seni istemeyeni hiç isteme. Onları almıcaksın kendine eş olarak :)

Yerinde olsam hiç umursamam,görünen o ki zaten evlenince bu insanlarla sen mesafe istersin :)

Tatlım uzak durmaları avantaj sonrası için amaaa nisanlinin tutumu sakıncalı...

Onlar ailesi tabi ki görüşecek görüşme gitme dediğin zaman sen kötü olursun hemde daha evlenmeden ..

Nişanlının görevi denge kurmak ona saygıları yokmuş ki sana da olsun.. Evlenince daha beter aileci olur arayı da bulamaz olan sana olur güzelim ..

Tatlım uzak durmaları avantaj sonrası için amaaa nisanlinin tutumu sakıncalı...

Onlar ailesi tabi ki görüşecek görüşme gitme dediğin zaman sen kötü olursun hemde daha evlenmeden ..

Nişanlının görevi denge kurmak ona saygıları yokmuş ki sana da olsun.. Evlenince daha beter aileci olur arayı da bulamaz olan sana olur güzelim ..
Aynen öyle bu yüzden bu iş bitti .

Eklentiler

• IMG_1662.webp
    IMG_1662.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 111
İyide siz nişanlısınız evli değilki?
adam ailesiyle yaşıyor kardeşi ile bir yere gitmesi anormal mi? Gereksiz kıskançlık bu.

Alenen istenmediğine dair hareketler sergiliyorlarsa o halde biraz örneklendir biz de haklıyı haksızı ayıralım...
Ha mevzu sadece yazdıkların ise gereksiz geldi bana.

Back
X