dışlanmak...

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
ben kamuda memurum bi bölümden başka bölüme geçtim oradaki bayan öğretiyor Yen’i işi bana ama kadının tavırları hep küçümseyici kendini müdür sanıyor ben de sessiz sakin biriyim karşılık veremiyorum mutsuzum bu bölümde müdür beni çok istedi Buraya o geçirdi bu bölüme geçince eski bölümümdeki arkadaşların tavırları değişti benimle hiç konuşmuyorlar bi kere yemekhanede ben oturmayayım diye yanlarına çanta koydular bunları hiç unutamam içime atmaktan hasta olacağım kesin sürekli laf sokmalar giyimimden herşeyime imalı laflar gıcık tavırlar ailemse sabret diyor kavgacı yapıda bi insan değilim sabrediyorum müdüre söylesem bunlara çocukça der diye korkuyorum ama mobbing var sırf bu ortamdan kurtulmak için sevmediğim birine istemeye istemeye evet diyecektim evlilik için

üzülme, iyi ki yanlarına oturma diye çanta koyan birileri ile arkadaşlığın ilerlememiş
daha beter şeyler yaşayabilirdin belki ilerde, sırrını verirdin mesela ve başkasından duyardın
ayrıca biliyor musun böylesi daha iyi, iyi ki kıskanç tavırlarını insanlar dışa vuruyorlar, ya sinsilik yapıp kendilerini belli etmeyip saklasalardı...
facia değil mi
yersiz eleştiri gizli hayranlıktır bunu sakın unutma :))))
yolun açık olsun tatlım

Böyle konularda genellikle hatalar karşılıklıdır derim. Var mıdır sizden kaynaklı bir sıkıntı peki ? Bazı insanlar farkında olmadan insanları kendinden uzaklaştırır çünkü

Öncelikle biraz kendine güvenini geliştir. Kimse senden daha iyi değil. Hiç takma ne diyorlarsa, boşver. Sana işi öğretsinler, onlardan daha iyi olup sen onlara işi göster bu sefer. Müdürünle de aranı iyi tut, yalakalık falan olarak demiyorum, mesafeni koy, ama muhabbetini de et. Çanta koymak falan neymiş öyle yaa, lisede mi bunlar?

Fazla alıngan olabilir misiniz?
Ya da kendi hatalarınızı gormuyor olabilir misiniz?
Sadece size karsi mi takiniyorlar bu tavirlari?

valla öğrenince ben kendim öğrendim kimse bana yardım etmedi diyeceksin onlar gibi onlar öyle yapıyor.işi bilince sende onun senden istediğini bekletir hemen yapmazsın .bende ayar olurum aynı statüdeyiz başkasının acele istediği şeyi kimse bana getirtip yaptıramaz.sana işi öğretmek zorunda kalan diyorum. bildiğin görgüsüz ve egoist.böyle yaptıkça daha çok küçük düşüyor.tabi kimsenin umrunda değil orası ayrı

Eski arkadaşlarını ara nasılsınız sizi özledim falan de beraber yemek yiyelim de arayı düzeltmeye çalış
Diğeri de zamanla düzelir işi öğrendikçe ona ihtiyacın kalmayacak

Siz de hakedene hakettiği şekilde davranın ki, adalet sağlansın ve içinize ata ata psikokojinizi bozulmasın. Değiştirin kendinizi.

Bu çekememezlik olayı kamuda 1 varsa, özelde 5 var. O yüzden biraz sakinleş öncelikle. Hepiniz memursunuz, arkadaş edinmek durumunda değilsin. Birileriyle yemek yemesen de olur. Kimse kimseyi de sevmek zorunda degil. Kimse kimseyi de işinden edemez, yok dışlama mobbing felan. Sessiz olman kötü degil. Muhattap olmazsın. Olur biter. Sana işi öğretmek zorundalar ki kendi yükleri azalsın. O yüzden müdürüne sorarsın baktın çok üstten konuşuyorlarsa. Yapamıyorum dersin, sorduğumda böyle dediler dersin, o muhatap olsun.

Amir sıfatlı kişiyse karşındaki, İnan insan bazen o kadar bunalmış ve kafası dolu oluyor ki davranışları küçümsemek, emir vermek, kırmak amaçlı olmuyor. Onun ayrımına karşındakini tanıdıkça varırsın.

Bir de neden bölümünü değiştirdiler? Bunu zorla yapamazlar ama durup dururken de yapmazlar. Sebep ne tam olarak ?

ben kamuda memurum bi bölümden başka bölüme geçtim oradaki bayan öğretiyor Yen’i işi bana ama kadının tavırları hep küçümseyici kendini müdür sanıyor ben de sessiz sakin biriyim karşılık veremiyorum mutsuzum bu bölümde müdür beni çok istedi Buraya o geçirdi bu bölüme geçince eski bölümümdeki arkadaşların tavırları değişti benimle hiç konuşmuyorlar bi kere yemekhanede ben oturmayayım diye yanlarına çanta koydular bunları hiç unutamam içime atmaktan hasta olacağım kesin sürekli laf sokmalar giyimimden herşeyime imalı laflar gıcık tavırlar ailemse sabret diyor kavgacı yapıda bi insan değilim sabrediyorum müdüre söylesem bunlara çocukça der diye korkuyorum ama mobbing var sırf bu ortamdan kurtulmak için sevmediğim birine istemeye istemeye evet diyecektim evlilik için
Tecrubeliler tecrubesizleri kucumser nede olsa isi ogrenene kadar güç sarfetmistir.bosver aldirma.is ortaminin raconu boyle zahir

Arkadaşim bence kendini isine ver güzelce layikiyla yap kimseye muhtaç olma.
Birak konuşmasinlar

böyle bir şeyden kurtulmak için evlenilir mi?evlenince atandın başka yere diyelim orada da en az böyle bi tip çıkar kesin,o yüzden o kadını görmezden gel,ya da altta kalma sen de kötü davran bu tarz kadınlar kendileri gibi kötü davranan insan gördüler mi bayılırlar çok sverler

Kıskançlıktan yapıyorlardır. Siz işinize bakın. Onların hayatınızda olmaması bir şey kaybettirmez.

Bu ortamdan kurtulmak için biriyle istemeden sevmeden evlilik yapacaktım derken bu iki konu arasında ki bağlantı ne alaka? Işten ayrılırsın başka iş bulursun tamam sevmeden evlenmek bu konuda çözüm yolu nasıl olabiliyor.

Back
X