- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Sen sadece işine odaklansan. Aslında ortada meydan falan yok. Sekreter ile nasıl niye bir rekabete giriyorsun ki. Yaptığınız işler farklı zaten. Sadece yemek molalarinda onlarla oluyorsan orada da çok konuşma bence. Konular sirket dedikodusu olmasın. Çok kişisel konulara da girme. Onun yerine moda güncel konular alışveriş ev işleri darbe saç modeli olimpiyatlar vs gibi çok daha light konular ile devam edin. Konuları değiştir.
Seninle konuşmaktan vaz geçen adamı değil de kızı kafaya tamamına sebebi maalesef onunla rekabet içinde olman.
İşin kötüsü kız anlattığınız kadariyla doğal lider. Yani kraliçe arı seni ise kontrol altında tutmak için sebepsiz azarlamıs işte.
O azarlama da be tepki verdin onu çok merak ettim onu yazmamissin.
Kraliçe arı mı abartmayın bence bildiğin sümüklü yamuk prenses olur anca ondan. Onunla rekabette değilim bn 2 üni mezunuyum tasarımcıym o kıçı kırık bi sekreter. Sorun ettiğim 30 yasındayım diye üzerine basa basa söylemesine ragmen 15 yasında gibi davranması dedikoduyu sevmesi uslubunun bozuk olması. O azarlama telefonda olan birşeydi zaten ciddi salak dediğimi sanmıştı sen bilmiyorsun galiba o geyik muhabbetini dedim bn salaklı malaklı konuscak biri değilim kendim hoşlanmadıgm seyi başkasına yapmam sen solundan kalktın heralde dedim o da sinirliyim bugün yazdı olay bu sonra işyerine gelince soğuk davrandım ve farkında kendisi de. İşyerinde 40 lı yasta bi bayan daha var mesela gidip hemen ona atıstık demiş böyle de cocuk gibi işte... Muhattap olmaya değmez biri cok ileri giderse zaten patronlarla konuşurum. Uzak duracağım kendisinden suan için samimi olmayacağım ne hali varsa görsün suyu bulandıran mikrop gibi..