r sırf bu ortamdan kurtulmak için sevmediğim birine istemeye istemeye evet diyecektim evlilik için
Tecrubeliler tecrubesizleri kucumser nede olsa isi ogrenene kadar güç sarfetmistir.bosver aldirma.is ortaminin raconu boyle zahirben kamuda memurum bi bölümden başka bölüme geçtim oradaki bayan öğretiyor Yen’i işi bana ama kadının tavırları hep küçümseyici kendini müdür sanıyor ben de sessiz sakin biriyim karşılık veremiyorum mutsuzum bu bölümde müdür beni çok istedi Buraya o geçirdi bu bölüme geçince eski bölümümdeki arkadaşların tavırları değişti benimle hiç konuşmuyorlar bi kere yemekhanede ben oturmayayım diye yanlarına çanta koydular bunları hiç unutamam içime atmaktan hasta olacağım kesin sürekli laf sokmalar giyimimden herşeyime imalı laflar gıcık tavırlar ailemse sabret diyor kavgacı yapıda bi insan değilim sabrediyorum müdüre söylesem bunlara çocukça der diye korkuyorum ama mobbing var sırf bu ortamdan kurtulmak için sevmediğim birine istemeye istemeye evet diyecektim evlilik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?