- 22 Ağustos 2025
- 3
- 3
- 1
- 19
Merhabalar ben bu yıl yeni üniversiteye başladım. Biliyorsunuz ki üniversitesinin ilk hafatalari bir gruplaşma olur. Bu gruplar her yere sürü halinde bir yere gider . Yalnız kalmamak için birbirine ihtiyaçlari vardır . Kafaları uyuşmasa bile aynı ortamda kalmak zorunda kalırlar. Ben de böyle bir arkadaş grubundaydim ve o grup hepimizin bildiği gibi dağıldı. Sadece o gruptan 4 kişiyle konuşuyordum ama o kadar da yakın değiliz en azından ben. 4 kişi birbiriyle aşırı yakın birlikte akşamları dışarı falan çıkıyorlar geziyorlar alkol falan alıyorlar. Ben de hem param olmadığı için hem de geç saatte dışarı çıkmadigim için onlara genelde katılmıyorum onlar da aslında beni pek davet etmiyorlar. İçlerinde biriyle ilk başta yin gibiydik aynı bolumden tanıştığım ilk kişiydi sonra uzaklaştık o kendine bu gruptan daha yakın birini buldu ben de bu grupla bir hafta falan gorusememistim ders çalışıyordum o hafata içinde baya yakınlaşmışlar. Neyse ben bu gruba kendimi tekrardan sokmak zorunda kaldım hem başka arkadaşım yok hem bunlar benim nerede olduğumu da sormuyorlar ben girmezsem asla beni gruplarına almazlar ben de bunlarla konuşmaya başladım bu yüzden. Aradan birkaç gün geçti dün bana kahvaltıya gelip gelmeyeceğini sordular cumartesi günü yani bugün gideceklermiş ben de olur dedim bu sıralar yakın olduğumuzu hissediyorum çünkü tüm gün birlikteyiz A B ye soruyor onu da davet edelim mi diye ben de öyle sorunca aslında o kadar da yakın olmadığımızı hissettim bugün kahvaltıya gideceğimiz için hazırlanıyordum makyaj falan yapıyorum üstümü giymemiştim mesaj attım B ye ,bölümden ilk tanıştığım kıza , gidecek misiniz bugün diye o da C nin işi var D kötüymüş gelmeyecekmiş biz de A ile öğlen çıkmaya karar verdik kahvaltıyı yurtta yapacağız dördü anlaşmış birbiri ile haberleşmiş ben arayıp sormasam bana söylemiyorlar bile kahvaltı da etmedim yurtta kahvaltı saati geçecek kahvaltıya gidiyoruz diye benim adıma karar verip oglen A ben sen çıkarız diye düşündük diyor ben de gelemeyeceğimi söyledim zaten hastaydım acaba ben mi alingan davranıyorum arama mesafe koymak istiyorum koymalı mıyım dışarıdan birinin fikrini almak istedim ve bu ben sormasam bana cevap vermiyorlar konuşmuyorlar meselesi sadece bugün olan bir durum degil