Dışlanmışlık Hissi

eylulcmre

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
9.890
32.422
748
İyi akşamlar Hanımlar. Beni çok üzen bir derdim var. Daha önceden buraya konu açmıştım. Bir arkadaşım vardı. Çağırdığım yere gelmeyen, beni eken, bana işim var deyip başkaları ile buluşan. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben de artık onu hiçbir yere çağırmıyorum diye bana küstü ve çalıştığımız yerdeki herkese her fırsatta dedikodumu yapıyormuş. Artık öyle bir hal aldı ki bu işler; bana nispet boyutuna geçti. Kendisi yemek yiyelim deyip herkesi topluyor bir masanın etrafına. Buna üzülmüyorum ama o ortamdaki arkadaşlarımdan biri de cemre de gelsin demiyor çünkü ben hep yemeği sosyal medyadan öğreniyorum. Ya da başka arkadaşım evine davet ediyor, sırf biz onunla konuşmuyoruz diye beni eleyip o kişiyi çağırıyorlar. Ben bu insanların hep en zor zamanlarında yanlarında oldum. Yağmurda çamurda ev aradım, eşya aldılar evlerine taşıdım. Maddi manevi çok yardım ettim. Dertleri oldu bana ağladılar ama sırt çevrilen kişi ben oldum. Belki basit gelecek ama Çok üzülüyorum bu duruma. Çünkü ertesi gün yedikleri yemeği överlerken ben bir köşede kalıyorum. Ortamda 8-9 kadın varsa ben hariç hepsi bir arada öyle düşünün. Ve ben kimseye bir kötülük yapmadım. Ama Bu garip durum sadece benim umrumda. Şimdi size sorum; sizce konuşmalı mıyım bu konuyu diğerleri ile? Ortak whatsapp grubumuz var, gruptan çıkmak bir tepki oluşturur mu? Tayin istemeyi bile düşüyorum ama bir kişinin yaptığı baskıcı tavır yüzünden neden ben yer değiştireyim diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Böyle böyle aynı ortam haftanın beş günü çekilmiyor artık

Allah Allah. Neden hepsi uzaklaşsın ki. Bilmeden bi yanlışlık mı yapıyorsunuz acaba?

Çok üzülüyorsanız, mesai saatlerinin nasıl geçtiğini belirleyecek kadar önemli görüyorsanız tayin isteyin.
Ama eğer bunun dışında iş yerinizde bir sıkıntınız yoksa mesai saatlerini başka şekilde değerlendirmenin yollarını arayın. Kulaklık takın, başka bir işle meşgul olun.
Bu vesileyle iş arkadaşlarınızla aranıza mesafe girmiş olmasının kıymetini bilin bence. Çünkü sonuçta iş arkadaşları ile sıkı fıkı olmak konforlu olsa da riskli bir seçim.

Siz de kendimi gördüm. Yalnızlıktan ağladığım cok geceler oldu niye beni sevmiyorlar diye.Bu dünya etme bulma dünyasi falan değil. Kimseye iyilik yapmayın. Herkesin isine kosarsınız sonra kötü olan dedikodusu yapılan siz olursunuz. Siz bir organizasyon yapın o kisi jaric insanları çağırın

bu nasıl olur tam anlayamadım
tüm insanlar dışında anlaşacağınız bir allahın kulu yok mu?

Nasil oluyor biliyor musunuz ? Konu sahibi cok iyi niyetlidir. Kimsenin arkasından konuşmuyordur. Kimin ne derdi olsa koşuyordur. Hatta ondan yardim istenmese bile yardım ediyordur. Muhtemelen de gerekmedikçe sohbet etmiyor isiyle ilgileniyordur. Cokta popüelr değildir kimseye yanaşmıyordur.
Ama diğer arkadaş konu sahibinin dedikodusunu yapıyordur bolca. İnsanlara gidip yanaşıyordur ikide bir bulusmak icin çabalıyordur. İnsanlardan sürekli bir seyler bekliyordur

Allah Allah. Neden hepsi uzaklaşsın ki. Bilmeden bi yanlışlık mı yapıyorsunuz acaba?
Öğretmenler odasında konuşuyorlar benimle hiçbir şey olmamış gibi. Hatta bana gel oturalım diyorlar falan ama kendileri eve toplu şekilde çağırınca beni arayan soran yok

Çok üzülüyorsanız, mesai saatlerinin nasıl geçtiğini belirleyecek kadar önemli görüyorsanız tayin isteyin.
Ama eğer bunun dışında iş yerinizde bir sıkıntınız yoksa mesai saatlerini başka şekilde değerlendirmenin yollarını arayın. Kulaklık takın, başka bir işle meşgul olun.
Bu vesileyle iş arkadaşlarınızla aranıza mesafe girmiş olmasının kıymetini bilin bence. Çünkü sonuçta iş arkadaşları ile sıkı fıkı olmak konforlu olsa da riskli bir seçim.
Kesinlikle öyle. Keşke baştan herkesin işine koşacağıma mesafemi korusaydım böyle olmazdı

Gün içerisinde konuşuyorlar benimle. Ama toplu davet vs olunca kimse beni hatırlamıyor. Boy boy resimlerden görüyorum bir araya geldiklerini.

Siz de kendimi gördüm. Yalnızlıktan ağladığım cok geceler oldu niye beni sevmiyorlar diye.Bu dünya etme bulma dünyasi falan değil. Kimseye iyilik yapmayın. Herkesin isine kosarsınız sonra kötü olan dedikodusu yapılan siz olursunuz. Siz bir organizasyon yapın o kisi jaric insanları çağırın
O kadar haklısın ki. Keşke hep kendimi düşünseydim. Ben de başta cidden ağladım, dert ettim ama bı da çözüm olmuyor.

Dıslanmıslık hissi degıl de gururunun kırılması senı üzüyor.
Gururlu duzgun bir insansın, haliyle kaypaklık seni üzüyor gururunu kırıyor.

Derdin Dıslanmıslık olsa görmezden gelir yapısırdın karsındaki insana.
Kimseye yapısmıyor seninle gorussun diye yalakalık yapmiyorsun.
Ne mutlu sana.

Ben böyle birini tanıyorum barız istenmediği ortaya cıktı masada, kırılıp kusecegıne neden beni istemediniz diyecegıne sonraki cumlesı sınemaya gidelim mi oldu.

Böyle olacagına, otur uzul.
Hatta yeni arkadas bul kendine.
Gel burda bana yaz cok sıkılırsan ben seni dinlerim.
Bır kahve ıcmek ıcın kimseye egılme.

Nasil oluyor biliyor musunuz ? Konu sahibi cok iyi niyetlidir. Kimsenin arkasından konuşmuyordur. Kimin ne derdi olsa koşuyordur. Hatta ondan yardim istenmese bile yardım ediyordur. Muhtemelen de gerekmedikçe sohbet etmiyor isiyle ilgileniyordur. Cokta popüelr değildir kimseye yanaşmıyordur.
Ama diğer arkadaş konu sahibinin dedikodusunu yapıyordur bolca. İnsanlara gidip yanaşıyordur ikide bir bulusmak icin çabalıyordur. İnsanlardan sürekli bir seyler bekliyordur
Aynen öyle. Bağıra bağıra haftaya yemek yiyelim, akşam çaya gidelim diye ortam yapıyor. Ben bahçede oturacağım Ayşe Fatma Merve sen de gel dşyor ve ben kalıyorum öylece. Hepsi de gidiyor zaten peşinden

O kadar haklısın ki.

İzahı da cok dogru yapmissın alkışlıyorum tam da bu.

Dıslanmıslık hissi degıl de gururunun kırılması senı üzüyor.
Gururlu duzgun bir insansın, haliyle kaypaklık seni üzüyor gururunu kırıyor.

Derdin Dıslanmıslık olsa görmezden gelir yapısırdın karsındaki insana.
Kimseye yapısmıyor seninle gorussun diye yalakalık yapmiyorsun.
Ne mutlu sana.

Ben böyle birini tanıyorum barız istenmediği ortaya cıktı masada, kırılıp kusecegıne neden beni istemediniz diyecegıne sonraki cumlesı sınemaya gidelim mi oldu.

Böyle olacagına, otur uzul.
Hatta yeni arkadas bul kendine.
Gel burda bana yaz cok sıkılırsan ben seni dinlerim.
Bır kahve ıcmek ıcın kimseye egılme.
Yaaa içim ısındı bu yoruma. Ben çabalamıyorum gerçekten artık. Hadi ben de davet vereyim de o kadın yalnız kalsın demedim hiç. Kendi arkadaşım var samimi ama aynı okulda değiliz. Okul ortamında herkes yüzüme gülüyor ama bir bakıyorum akşam birinin evinde herkes toplanmış sadece ben yokum. Hiç kimseye de neden diye sormadım ama içten içe kendime kusur arıyorum artık

Ayrıca kaç yaşındasınız bilmiyorum ama iş hayatında iyi niyetli olmayın, çok ezilir ve üzülürsünüz. (küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama)
İnsanlar gayet çıkar ilişkisine dayalı hareket ediyor, sende öyle ol yoksa çok üzülürsün.
Kalbin temiz evet iyi kalmak istiyorsun ama dünya artık iyilerin dünyası değil.

Back
X