- 11 Ağustos 2017
- 23
- 46
- 88
- 32
Merhaba, benimde böyle bir olay başıma gelmişti. Meslekler farklıydı tabi ki fakat şu an okuyunca anladım ki benim çalıştığım kişilerin cahilliklerine vermiştim ben, sizinkilere ne demeli? Okumuş cahiller
Bence hiç ama hiç canınızı sıkmayın birebir aynısını yaşadım hiç umursamadım çevremdeki herkes seni kıskandılar ve bir araya gelince birbirlerini dolduruyorlardır dedi. Bende o toplu fotoğraflarını beğendim hiç umursamadım bile
daha sonraları araya iyice soğukluk girincede iş ortamından ayrıldığımız içinde görüşmüyorduk hayatımdan çıkarma kararı aldım. Hiç bir adım atmadım. Şimdi kendileri sürekli ortak tanıdıklarla selam gönderiyorlar ulaşmaya çalışıyorlar. Onları umursamayın işinizden yerinizden memnunsanızda asla tayin istemeyin illa ki kafanıza göre biri çıkacaktır çıkmazsada sizin tatlı canınız sağolsun. Gerçekten bu cahil ve kıskanç insanlarla aynı fotoğraf karesinde olsaydınız kısır yiyip dedikodu yapsaydınız mutlumu olacaktınız? Boşverin çağırmadıkları daha iyi. Allah bazı insanları hayatımıdan çıkarır ki bizim için hayırlısı böyle olduğundan