Dışlanmışlık Hissi

Yaaa içim ısındı bu yoruma. Ben çabalamıyorum gerçekten artık. Hadi ben de davet vereyim de o kadın yalnız kalsın demedim hiç. Kendi arkadaşım var samimi ama aynı okulda değiliz. Okul ortamında herkes yüzüme gülüyor ama bir bakıyorum akşam birinin evinde herkes toplanmış sadece ben yokum. Hiç kimseye de neden diye sormadım ama içten içe kendime kusur arıyorum artık
Kusurlu degılsın, adrenalin yoktur sende.
Dedikodu yapmiyorsun dur, Yuzune gulup arkasından konustugun insan yoktur.
Gızlı saklı isler cevirmıyosundur.

Eglencelı degılsın buyuzden, ınsanlar artık (istisnalar harıc) kaosla falan besleniyor.
Sende bunlar muhtemelen yok.
Oyuzden de sen aranan yuz degılsın.
İki laf tasisan halbuki senı de ayırmazlar yanlarından.

Nasil oluyor biliyor musunuz ? Konu sahibi cok iyi niyetlidir. Kimsenin arkasından konuşmuyordur. Kimin ne derdi olsa koşuyordur. Hatta ondan yardim istenmese bile yardım ediyordur. Muhtemelen de gerekmedikçe sohbet etmiyor isiyle ilgileniyordur. Cokta popüelr değildir kimseye yanaşmıyordur.
Ama diğer arkadaş konu sahibinin dedikodusunu yapıyordur bolca. İnsanlara gidip yanaşıyordur ikide bir bulusmak icin çabalıyordur. İnsanlardan sürekli bir seyler bekliyordur

sinir oldum şu an
ve o kişi eminim insanlar tarafından "renkli" adlediliyordur.
ama konu sahibi ne yapmalı işte onu bilemiyorum.
bence kendi gibi birini bulmalı iş yerinde.

Ayrıca kaç yaşındasınız bilmiyorum ama iş hayatında iyi niyetli olmayın, çok ezilir ve üzülürsünüz. (küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama)
İnsanlar gayet çıkar ilişkisine dayalı hareket ediyor, sende öyle ol yoksa çok üzülürsün.
Kalbin temiz evet iyi kalmak istiyorsun ama dünya artık iyilerin dünyası değil.
29 yalındayım ve işin acı tarafı 7 senedir aynı yerde çalışıyorum. Bu kadın okulumuzda 4 kişiye daha küstü ama hepsinin tayini çıktı gittiler. Son kurban ben oldum. Yaptığı psikolojik baskı da kötü. Mesela ben bir şey anlatıyorum. Kahkaha atıyor birden. Sanki ben komik bir şey dedim. Ya da benim daha önceden yaşadığım olayları ortamda laf solarak meze olarak kullanıyor. Ben aldatıldım ve boşanma aşamasındayım. Meseleyi bildiği halde x bey de ne kadar iyi insandı. Kıymeti mi bilindi diyor. Üstüme geliyor bariz

Bu durumu ben de yaşadım yaşıyorum, en güzeli takmıyor gibi görünmek siz duyun diye bağıra bağıra konuşulduğu zaman telefon gelmiş gibi yapıp gülümseyerek kalkıp gidin, ya da başka arkadaşların varmış görüşecek gibi yapın inan etkili oluyor 🤣

29 yalındayım ve işin acı tarafı 7 senedir aynı yerde çalışıyorum. Bu kadın okulumuzda 4 kişiye daha küstü ama hepsinin tayini çıktı gittiler. Son kurban ben oldum. Yaptığı psikolojik baskı da kötü. Mesela ben bir şey anlatıyorum. Kahkaha atıyor birden. Sanki ben komik bir şey dedim. Ya da benim daha önceden yaşadığım olayları ortamda laf solarak meze olarak kullanıyor. Ben aldatıldım ve boşanma aşamasındayım. Meseleyi bildiği halde x bey de ne kadar iyi insandı. Kıymeti mi bilindi diyor. Üstüme geliyor bariz
X bey eskı kocan sanırım?

29 yalındayım ve işin acı tarafı 7 senedir aynı yerde çalışıyorum. Bu kadın okulumuzda 4 kişiye daha küstü ama hepsinin tayini çöktü, gittiler. Son kurban ben oldum. Yaptığı psikolojik baskı da kötü. Mesela ben bir şey anlatıyorum. Kahkaha atıyor birden. Sanki ben komik bir şey dedim. Ya da benim daha önceden yaşadığım olayları ortamda laf solarak meze olarak kullanıyor. Ben aldatıldım ve boşanma aşamasındayım. Meseleyi bildiği halde x bey de ne kadar iyi insandı. Kıymeti mi bilindi diyor. Üstüme geliyor bariz

Benden sonra sen alırsın, tepe tepe kullanırsın o kadar iyi birisi ise de eski eşin için :)
Onların anladığı dilden konuşacaksın ki, anlasınlar kendilerinin nasıl insan olduklarını.
Boşuna dememişler deli deliyi görünce değneğini saklarmış diye :)
Acıma ya.
Öyle insan senin hayatında olsa sana artısı ne?
Bak beni dinle al eline sazı göreceksin kendine güvenin de gelecek, korkma sakın.
Aynı yaştayız bende 10 yıldır çalışıyorum ve acıma duygum yok oluyor artık :)

Öğretmenler odasında konuşuyorlar benimle hiçbir şey olmamış gibi. Hatta bana gel oturalım diyorlar falan ama kendileri eve toplu şekilde çağırınca beni arayan soran yok

Anladım. O kişi baskı kuruyor sanırım. Ben gelirsem eylulcmre gelmesin diye herhalde. Sizde bi tavır tepki göstermeyince naiflikten, kolayca gözden çıkarılıyorsunuz sanırım. ☹️

Kusurlu degılsın, adrenalin yoktur sende.
Dedikodu yapmiyorsun dur, Yuzune gulup arkasından konustugun insan yoktur.
Gızlı saklı isler cevirmıyosundur.

Eglencelı degılsın buyuzden, ınsanlar artık (istisnalar harıc) kaosla falan besleniyor.
Sende bunlar muhtemelen yok.
Oyuzden de sen aranan yuz degılsın.
İki laf tasisan halbuki senı de ayırmazlar yanlarından.
Geçen sene yana yakıla ev atadığım arkadaşım bile değişti ve ben kendisine asla bir hata yapmadım ama durum bu evet. Bir araya gelince birilerini çekiştirmek yerine daha yapıcı sohbetler seçmeye çalışıyorum çünkü kul hakkından çok korkuyorum ben. Ama bu arkadaş benim dedikodumu oturduğu apartmandaki komşulara bile yapmış ve ben başkasından duydum. Kocası bile aldattı, siz düşünün artık nasıl biri olduğunu demiş. O kadar üzüldüm ki, kimse aldatılmayı hak etmez.

Siz nasıl davranıyorsunuz bu hadsizlik karşısında cevabınız ne oluyor?

Geçen sene yana yakıla ev atadığım arkadaşım bile değişti ve ben kendisine asla bir hata yapmadım ama durum bu evet. Bir araya gelince birilerini çekiştirmek yerine daha yapıcı sohbetler seçmeye çalışıyorum çünkü kul hakkından çok korkuyorum ben. Ama bu arkadaş benim dedikodumu oturduğu apartmandaki komşulara bile yapmış ve ben başkasından duydum. Kocası bile aldattı, siz düşünün artık nasıl biri olduğunu demiş. O kadar üzüldüm ki, kimse aldatılmayı hak etmez.
Kocası bir kadını aldattıysa nasıl bir kadın olurmus ki . Adam serefsız degıl de, aldatıldığın ıcın sen mi kotuymussun yanı?

Bak bak sen cehalet irin fıskıran agzına terlikle vurduğum gerizekalisına.
Keske bana denk gelse bu kadın.

Benden sonra sen alırsın, tepe tepe kullanırsın o kadar iyi birisi ise de eski eşin için :)
Onların anladığı dilden konuşacaksın ki, anlasınlar kendilerinin nasıl insan olduklarını.
Boşuna dememişler deli deliyi görünce değneğini saklarmış diye :)
Acıma ya.
Öyle insan senin hayatında olsa sana artısı ne?
Bak beni dinle al eline sazı göreceksin kendine güvenin de gelecek, korkma sakın.
Aynı yaştayız bende 10 yıldır çalışıyorum ve acıma duygum yok oluyor artık :)
Kendisinin da çok sırrı var bende. Anlatsam insan içine çıkamaz ama huyum değil. O yüzden dediğini yapacağım. Dik duracağım. Takmıyor gibi yapacağım. Doktora için dil çalışıyorum, boş vakitlerimde çalışırım, kitap okurum.

Kendisinin da çok sırrı var bende. Anlatsam insan içine çıkamaz ama huyum değil. O yüzden dediğini yapacağım. Dik duracağım. Takmıyor gibi yapacağım. Doktora için dil çalışıyorum, boş vakitlerimde çalışırım, kitap okurum.

Kendisi olarak değilde başkası olarak anlat.
Misal o seni eski eşinden vuruyor ya, sende deki geçenlerde şöyle bir kadınla tanıştım şöyle bir kadınmış falan diye o kadını anlat.
Onun açıklarını ver ama adını söyleme bak ondan sonra nasıl çekinecek senden :)
Meşgul görünmek için burada konulara yorum yaz :)

Kendisi olarak değilde başkası olarak anlat.
Misal o seni eski eşinden vuruyor ya, sende deki geçenlerde şöyle bir kadınla tanıştım şöyle bir kadınmış falan diye o kadını anlat.
Onun açıklarını ver ama adını söyleme bak ondan sonra nasıl çekinecek senden :)
Meşgul görünmek için burada konulara yorum yaz :)
Bunu yap, onun sana verdıgı sırrı baskasınınmıs gibi anlat o varken ortamda.
Kase suratını izle sonra. eylulcmre eylulcmre

Kocası bir kadını aldattıysa nasıl bir kadın olurmus ki . Adam serefsız degıl de, aldatıldığın ıcın sen mi kotuymussun yanı?

Bak bak sen cehalet irin fıskıran agzına terlikle vurduğum gerizekalisına.
Keske bana denk gelse bu kadın.
Laf sokmak için kendini rezil ediyor da haberi yol işte. Başka bir arkadaş bunun yüzünden tayin istedi. Mobbingin alasını yapıyor çünkü. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum bu huylarına ama müdürüm eğer daha bariz durumları olursa ben de şahitlik yaparım kendisini şikayet ederiz dedi. O bile görmüş baskıyı

Laf sokmak için kendini rezil ediyor da haberi yol işte. Başka bir arkadaş bunun yüzünden tayin istedi. Mobbingin alasını yapıyor çünkü. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum bu huylarına ama müdürüm eğer daha bariz durumları olursa ben de şahitlik yaparım kendisini şikayet ederiz dedi. O bile görmüş baskıyı

Bak işin içinde mobing varsa onu işinden ederiz :)
Bir gün gizliden kayda al mobing yaparken, dava aç.

Back
X