İyi akşamlar Hanımlar. Beni çok üzen bir derdim var. Daha önceden buraya konu açmıştım. Bir arkadaşım vardı. Çağırdığım yere gelmeyen, beni eken, bana işim var deyip başkaları ile buluşan. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben de artık onu hiçbir yere çağırmıyorum diye bana küstü ve çalıştığımız yerdeki herkese her fırsatta dedikodumu yapıyormuş. Artık öyle bir hal aldı ki bu işler; bana nispet boyutuna geçti. Kendisi yemek yiyelim deyip herkesi topluyor bir masanın etrafına. Buna üzülmüyorum ama o ortamdaki arkadaşlarımdan biri de cemre de gelsin demiyor çünkü ben hep yemeği sosyal medyadan öğreniyorum. Ya da başka arkadaşım evine davet ediyor, sırf biz onunla konuşmuyoruz diye beni eleyip o kişiyi çağırıyorlar. Ben bu insanların hep en zor zamanlarında yanlarında oldum. Yağmurda çamurda ev aradım, eşya aldılar evlerine taşıdım. Maddi manevi çok yardım ettim. Dertleri oldu bana ağladılar ama sırt çevrilen kişi ben oldum. Belki basit gelecek ama Çok üzülüyorum bu duruma. Çünkü ertesi gün yedikleri yemeği överlerken ben bir köşede kalıyorum. Ortamda 8-9 kadın varsa ben hariç hepsi bir arada öyle düşünün. Ve ben kimseye bir kötülük yapmadım. Ama Bu garip durum sadece benim umrumda. Şimdi size sorum; sizce konuşmalı mıyım bu konuyu diğerleri ile? Ortak whatsapp grubumuz var, gruptan çıkmak bir tepki oluşturur mu? Tayin istemeyi bile düşüyorum ama bir kişinin yaptığı baskıcı tavır yüzünden neden ben yer değiştireyim diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Böyle böyle aynı ortam haftanın beş günü çekilmiyor artık