Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi dişler en gec ne zaman cıkar

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

katrem29

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
80
1
298
Trabzon
kızlar bebeğim 11 aylık ve hala dışı yok.bebeği bu kadar gec diş çıkaran var mı aranızda? diş çıkarması ıcın herhangı bır sey kullanılıyor mu

canım endişelenme benim oğlum 11.ayın sonunda diş çıkarttı.Geç çıkan diş daha sağlam olur.Dişsiz kimse yok değil mi??

hep etraf yüzünden bizde aceleci davranıyoruz.Aynı durumu yaşadım bende.Hep üst komşumun kızıyla kıyasladılar oğlumu.O neden erken diş çıkarmış seninki neden geç çıkarıyor deyip durdular.Hep sinir oldum.Ama merak etme seninkide yakında çıkarır.

kızlar bebeğim 11 aylık ve hala dışı yok.bebeği bu kadar gec diş çıkaran var mı aranızda? diş çıkarması ıcın herhangı bır sey kullanılıyor mu

benım kızımda ılk iki dişini 10 aylıkken cıkarttı sımdı nerdeyse 14 aylık olacak hala baska dıs yok

benim oglum 6.5 aylik henüz bizdde dis yok daha ..ama resmen cenemi delecek kadar kemiriyor ve eli hep agzinda...insallh sorunsuz cikartir gec olsun da zor olmasin..

Ayy şu fiş mevzusu kadar beni yoran şey olmadı
Ne saman gelecek diye 12 ay 8 gn bekledim!
Sonunda üstten geldi
Alt dişleri de 16,5 aylıkken geldi
Azı dişi bile alt dişten önce geldi
Bizimki çıkardı ya herkesinki çıkarır diyorum
Merak etmeyin desem de merak ediliyor biliyorum

Benim oğlum 5 aylık ve iki tane dışı çıktı bana hemşire kemik yapısına ve aileye bağlı sağlıklı çocuklarda erken cikio benim oğlunda 4 aylıkken çıkardı ilk dişini demişti ne kadar doğrudur bilmem ama huysuzluk yaptı bizde ates olmadı sukur

Beyan Ege çok erken çıkmış maşallah sağlıkla alakası OLDUĞUNU sanmam hem genetik hem Bebeğin yapısı bence

Erken çıkan dişler sağlıksız diyor herkes ben hiçbirine inanmıyorum tamamiyle genetik bence hayırlıysa sıkıntısız çıkarsın bebişleer

Dişin kesinlikle sağlıkla alakası yok zaten hiçbir dr dan böyle bir ifade de duyulmamış

Tüm tahlil ve tetkiklerini yaptırdım
Boyu kilosu hep üst sınırdaydı
saatli yiyip içen uyuyup uyanan tuvalet ihtiyacını bile oldukça düzenli gideren bir çocuğun yaşını geçip çıkardığına şahit oldum ya bana kimse dişin sağlıkla sağlıksızlıkla alakalı olduğunu kabul ettiremez
Dişi çıkmamış bebek anneleri panik olmayın hele ki cidden iyi baktığınızdan emşnseniz kimseye kulak asmayın..sabır :)
Dişsiz bebek mi var :)

Benim ilk dişim 1,5 yaşında çıkmış. Dişi çıkmadı diye doktora bile götürmüşler. Benim kızımda 9 aylık. Uzun süredir dişetleri kaşınıyor. Ha çıktı ha çıkacak derken daha gelen giden yok. Sanırım bana çekmiş kızım.

oğlum bugün tam 13 ay 23 günlük ve ilk dişini bugün çıkardı. çok mutluyum. çevremdeki bütün bebekler 6-7 aylıkken çıkarması endişelenmeme neden oldu ve hiç aklımdan çıkmıyordu. nihayet çıktı

Back
X