- Konu Sahibi PastelBoya
-
nil su cum selam.uzun zamandır girmiyordum seni gördüğüme sevindim..nasılsın? dişlerinle ilgili aynı şeyi bende yaşıyorum...16 yaşımda 14 dişime dolgu yapıldı aralarda çekilenleri saymıyorum senin gibi dişlerden çektiğimi hiçbirşeyden çekmedim....doktorum bana dişetlerin travma geçiriyor bu yüzden çabuk çürüyor dedi.yıllardır dişlerim hep sorun yarattı bana...yapacak pek birşey yok gülüm ne yazıkki...dişlerimi kaybediyorum vs.....ama ümitsiz olma.sen bir dr a muhakkak git korktuğun gibi birşey değil ben alıştım küçüklüğümden beri dişçi koltuğuna...korkma sadece iğne sinek ısırığı gibi birşey saniyelik sonrasını zaten hissetmiyorsun dişçi orada dişini kökten alıyor oyuyor vs ama duymuyorsun muhakkak git oldumu....önlemini baştan alırsan dişlerini kurtarman daha kolay olur..ama dişçi korkusundan gitmezsen ileride çektirmek zorunda kalırsın ne yazıkki..
kocaman öptüm seni
geçmiş olsun
arkadaslar çoğu kişi dişlerini 2 ya da 3 kere fırçaladıgını soyluyor ama yanlış fırçalama yuzunden ıstersenız 5 defa fırçalayın fayda etmez.bunun yanı sıra dişlerin cabuk curumesınde genetıkte bır faktor.dişlerinizde soğuga karşı agrı başladıysa dişlerinizde çürük başlamış demektir eger sıcakta agrı olursa o diş artık kanal tedavısıne gıtmektedır.o yuzden erkenden onlemlerınızı alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?